Şimdi Ara

IMEI KONTROLÜ YAPILIR (TÜRKİYEDE İLK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HİÇ KİMSEYE, HİÇ BİR ŞEKİLDE İMEİ NUMARANIZI VERMEYİN!

Açılan bu tür konular kilitlenecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba arkadaşım bu forumda seni görmek ne güzel
  • AMAN ARKADAŞLAR SAKIN HAAAAA!!!. Forumda er rütbeli bir kişiye IMEI falan atmak gibi bir yanlışa düşmeyin. Sonra hooopp sizin IMEI uçmuş.

Bana bu arkadaşın söyledikleri hiç inandırıcı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 16 Eylül 2009; 18:03:52 >
  • Aynen öyle sakın vermeyin ayrıca imei kontrolü isteyen kvk genpa gibi distribitörlerin sitesinden kendi özel kontrolleri var ordan yapsın
    Yurtdışı getirteceklerde sağlam adamdan getirtebilir sorun olmaz bu nedenle hazır cihazı yok etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 16 Eylül 2009; 18:07:08 >
  • ben arkadaşı tanıyorum güvenilirdir
  • Benim anlamadigim almayi dusundugum yurtdisi telefonun ime numarasini nereden alip sana mail atip, havale yapip sonrada senden cevap bekleyecegim. Hic pratik degil soyledigin sey. Aklada yatkin degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ben arkadaşı tanıyorum güvenilirdir

Bir programın, bir telefonun Avrupa'da hangi ülkede kaçak, çalıntı vs. göründüğünü göstereceği inandırıcı gelmiyor. Arkadaş güvenilir de olsa bu işi bir programla değil de, sanki internette ilgili ülkelerin telekomünikasyon şirketlerinin sitelerinden araştırarak yapıyor gibi geldi.

Ama ben güvenip hiç kimseye IMEI'mi falan vermem, o da başka...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

Benim anlamadigim almayi dusundugum yurtdisi telefonun ime numarasini nereden alip sana mail atip, havale yapip sonrada senden cevap bekleyecegim. Hic pratik degil soyledigin sey. Aklada yatkin degil.

Ha bir de o var bak, aldıktan sonra da öğrenmenin zaten anlamı yok...
  • simdi arkadaslarim sizlere sunu soyleyeyim,
    Bazi arkadaslarin yazdigi yorumlari kale almamanizi onemle rica ederim.
    Yaptirmak isteyen arkadaslar bunun en guzel yolunu benimle irtibata gecerek yapacaklardir.

Soyleki bazi saticilarinda karalama yapmasi dogal cunku satislarini olumsuz etkiletyecek ve foyalari meydana cikacaktir.

Gg gibi sitelerden aldiginiz telefonlarin 3 gun deneme suresi vardir,
    Bu sure icinde benimle irtibata gecebilir ve bunu yaptirabilirsiniz,

Ve boylece kendini uyanik zanneden arkadaslarda nasibini almis olur.

Evet turkiyede ilk bende var bu sistem isteyen genpaya yapa herhangi bir yere gotursun makinesini
    Yurt ddisi mallara karsi bir sey bakabiliyormu ogrensinler.

Ben ingilterede yasiyorumve bu arkadaslarin yaptigi sistemide cok iyi biliyorum o yuzden bunlar gibi insanlar icin gelistirilmis bir program bu arkadaslar.

Paranizi kaptirmayin saygilarimla.
  • imei no kimseye vermeyin
  • Uzak durun
  • VERMEYİN SAKIN ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43F737972 -- 16 Eylül 2009; 20:04:31 >

• SAKIN HA İMEİ NUMARASINI KİMSEYE HATTA YANINIZDAKİ ARKADAŞINIZA BİLE VERMEYİN......HER AN ELİNİZDEKİ TELEFONUN BİR İKİZİ ORTAYA ÇIKAR...MARKASI BAŞKA AMA AYNI İMEİ Lİ BİR İKİZ KERDEŞ GELİR......HANGİNİZ GERCEKL DİYE ARAŞTIRIRKEN ELDEKİ TELEFONDAN OLURSUNUZ......TEKRARLIYORUM...SAKIN HA....BÖYLE BİR ÇAYLAKLIK YAPMAYIN....YAPANIN DA AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM....SEVGİLER
  • MERHABA TEKRARDAN ARKADAŞLAR;

ŞİMDİ BU SEVİYESİZCE YAZAN SATICILARA ÜZÜLÜYORUM, EMİNİM PANİK DURUMUNUZDASINIZDIR, İNSANLARI KANDIRMAYALIM ARTIK.

1. OLARAK BUNU TAMAMEN BENİMLE İRTİBAT HALİNDE YAPMALISINIZ, BÖYLE SAÇMA SUALLERLE BOŞUNA UĞRAŞMAYIN VE İRTİBATA GEÇİN.

2. OLARAK MALESEF ANLAMAMIŞSINIZ BEN SİZE TEKRAR İZAH EDEYİM.
    ÖRNEĞİN GİTTİ GİDİYORDAN ALIŞ VERİŞ YAPIYORSUNUZ VE BÖYLE SAHTE İŞLER ÇEVİREN İNSANLARDAN MAL ALIYORSUNUZ KAYITSIZ OLAN MALLARI ALIYORSUNUZ. 3 İŞ GÜNÜ DENEME SÜRENİZ VAR VE BU TELEFONU DENİYORSUNUZ. KAYITSIN IMEI NUMARASINI ALIP ÇALMAK GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ KALKIPTA BURADA İNSANİ BİRŞEY YAPMIŞKEN MİLLETİN BİRBİRİNİ KANDIRMAMASI GİBİ BİRŞEY YAPMIŞKEN BU SEVİYESİZCE YAZILARI GÖRÜNCE İNSANLARIN DAHA DA PANİK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.

3. OLARAK ŞUANDA BİR KİŞİYE YAPMIŞ DURUMDAYIM UMARIM KENDİSİ BURAYA BAĞLANIRDA OLANLARI ANLATIR.

4. OLARAK ARKADAŞLAR İNANMAYIN GÜVENMEYİN BU İNSANLARIN PANİK OLDUĞU ANLAMINA GELİYOR YORUMLAR BUKADAR SAÇMA OLABİLİR, ÇÜNKÜ BİR PROBLEMİN VARSA ORAYA MAİL ADRESİ KOYDUĞUMU GÖRÜYORSUNUZ BANA SORUN, MALESEF BÖYLE İNSANLAR VARDIR KENDİNCE BİLMEDEN ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR KAFALARINDA HİÇBİR BİLGİ OLMADAN ÜZÜCÜ BU DURUM ARKADAŞLAR.

İSTEYEN VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN BURADAKİ BU İNSANLARIN SON ÇIRPINIŞLARI OLDUĞUNDAN BUNLARI YAZMASI NORMAL.

TEŞEKKÜR EDERİM.

• quote:

Sen bu arkadaşa ve bu uygulamaya kefilmisin?
  • imei numarası kimlik fotokopisi gibidir isteyen versin.....
  • Kimse vermesin sakın, bana göre hiç akıllıca bir hareket olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

bende bir 3gs alacaktım arkadaş 1000 tl ye buldum arkadaş orinal midir bakyım felan dedi yani arkadaş güvenilirdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

bende bir 3gs alacaktım arkadaş 1000 tl ye buldum arkadaş orinal midir bakyım felan dedi yani arkadaş güvenilirdir

sırf bunları dedi diye forumda kefilmisin sen bu kişiye...

• KEFİL OLMAK BU KADAR BASİT BİR İŞMİ........BURADA BİNLERCE FORUM ÜYESİNE KARŞI KEFİL OLUYORSUN.....BU ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALTINDAN KALKAMASSIN........
    ÇOK KOLAY KEFİL OLUYORSUN.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.