|
Bildirim
Dünyanın başka ülkelerinde böyle rezillik göremezsiniz
|
Bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun ya... Millet birkaç hafta çalışıp ülkesinde istediği telefonu alıyor, biz bir iphone uğruna nelerle uğraşıyoruz.
|
Bir yanlışlık var bu işte. Daha önce bir kaç kere benzer durumla karşılaştım. Pasaporttan geçtikten sonra uçağa bindim ve uçak arızalandığı için uçuş iptal oldu. Bu durumda "yurtdışı çıkış iptali" farklı bir bankodan yapılıyor ve tekrar geri dönüyorsunuz. Pasaportunuzdaki çıkış damgasının üstüne de iptal damgası basıyorlar. Bu sırada dutyfree'den birşey aldıysanız iade etmenizi istiyorlar. Küçük birşeyse çantanızda saklayabilirsiniz.
Her kim yazdıysa ıslak ergen rüyası diyebilirim. |
Dünyada imei numarası çalıntı önlemek için kullanılıyor,
bizde ise vatandaş yolmak için |
Bu ülkede doğduğum güne lanet olsun.
|
Arkadaşin dediği doğru. Havaalani prrsoneliyim. Pasaportumda 4 veya 5 tane iptal damgali yurtdisi çikişim var. (Ucak doldu gidemedim geri eve dondum vs). Geçenlerde e-devlette gozukuyor mu diye baktim hicbiri gozukmuyordu. Haber tamamen asparagas.
|
AKP liler buna bayılacak.
|
Bundan yaparsa anca bir Türk yapar. Buna mecbur kaldığından. Kendi kendine strateji geliştiren millet haline geldik. 🤦🏻♂️
|
Maymuna döndüler 1 telefon için... Böyle millete az bile bu yapılanlar. Müstehak... Sorsan 1 mail dahi atamazlar o telefonlardan ama almak için 40 takla atarlar.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Burada atlanan şey imei kaydederken yurtdışına çıkışın değil de yurtdışına girişin olması lazım :) Sadece yurtdışına çıkış denip bırakılmış. Bileti iptal ettirdikten sonra yurtiçine giriş mühürü vuruyorlar mı acaba.. Önemli olan konu bu bence :) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |