Öyle bir şey yok, tamamen sallama haber olmuş. Alana gelip pasaport kontrolünden geçmek için checkin yapmanız gerekiyor. Checkin yapmak demek, alana geldim, uçağa bineceğim demek zaten. Sigortanın da bunu ödemesi için anca uçuşun iptal olması veya yolcunun o andan itibaren mücbir bir sebep yaşaması gerekir. Bilet sigortalı diye, checkin yapıp biniş kartıyla pasaport kontrolden geçeceksiniz, eeee sonra? ben kesildim geri dönüyorum deyip çıkacak mısınız? Bir defa sigorta da ödemez onu, keyfi geri dönüyorsunuz diye. Bir defa nereden geri çıkacaksınız? Geliş ve gidiş terminalleri veya salonları da ayrı yerlerde, ayrı katlarda falan filan. Haberi hangi salak yapmışsa, diğer salak medya organları ve diğer başka salaklar da kopyala yapıştır yöntemiyle yaymaya devam ediyorlar, araştırma, düşünme, mantık yok. |
Yurt dışına çıkmadan IMEI kayıt hakkı için yeni yöntem: Sigortalı uçak bileti (4. sayfa)
-
-
Dünyanın en zararlı insan tipi bu ülke'de yeminle. ulan kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. -
" Bir defa nereden geri çıkacaksınız? Geliş ve gidiş terminalleri veya salonları da ayrı yerlerde, ayrı katlarda falan filan. "
İlla ki bir çıkış noktası vardır. Düşünsenize tam uçağa binecekken acil bir haber aldınız, geri dönmeniz lazım, sizi zorla götürecek halleri yok :)
Yöntem çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemem fakat bunu düşünen arkadaş kesinlikle zeki biri olmalı. Basit bir organizasyon değil. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 29 Aralık 2022; 1:20:3 > -
Son 2 saate kadar iptal edebiliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef üzücü bi durum.quote:
Orijinalden alıntı: Sirchade
Bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun ya... Millet birkaç hafta çalışıp ülkesinde istediği telefonu alıyor, biz bir iphone uğruna nelerle uğraşıyoruz.
Vatandaşına layık görmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir süredir cep telefonu satıcı firmalar tarafından yaptırılan ısmarlama haberlerden yenisi. Amaç kayıt ücretinin 20-25 bandına çıkarttırmak. Uçağa binmezseniz polis sizi misafir eder, binmediğiniz uçak sağ sağlım inene kadar beklersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şartlar nelere zorluyor insanları, gülsekm i ağlasak mı!
-
Var bı de Pakistan'da var aynı uygulama.
apple store'ların Türkiye'deki hedef kitlesi ne söyleyeyim mi? Türkler değil veya USD/EUR ile para kazananlar. Türkiye vatandaşı olan ve TR ile para kazanan insanlar değil. Ne zaman apple store'a gitsem her taraf yabancı insan. İnanamıyorum gördüğüm manzaralara. Yazık bu millete, şimdi de eyt'yi çıkarttılar bu ülkenin on senesini hiç ettiler en az.
-
allahı karıstırma
o fiyatlar zaten allahlık
burada o fıyata satılan ürünler günah zaten
2 katı fıyata satılıyor
muslumanın malı ederıyle almaya calısması mı haram ?
boş yapma o yüzden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanmayın yalan haber. Uçağa binip gitmediğin sürece yurtdışına çıkmış sayılmıyorsun.
Pasaportuna iptal diye işleniyor.
-
100TL de kustuğun için enerjiye dönüşemeyen yiyecekler olsa, +100 lira olur.
Deniz otobüsü çok fena tutuyor da feribot öyle çok tutmuyor. Ağır oturaklı bir gemi, fazla sallanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Aralık 2022; 11:18:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak donanımhaber seviye ve kalitesine (!) yakışır yalan dolan saçma sapan bir haber olmuş yine
Hocam tabi ki var, polis kontrollü, imza vs. atarak geçtiğiniz kapılar var.
Örneğin havalimanından çıktıktan sonra, kayıp bavul vesaire almak için, uçaktan çıkan bavulların çıktığı bantların bulunduğu duty free bölgesine geçiş yapıyorsunuz. Havalimanı personeli eşliğinde, polis noktasında imza atarak.
Hatta bir ara babam annem ve kardeşimi karşılamak için oradaki bir polis müdürü vasıtasıyla içeri girmiş, içeriden telefon açmış "duty free'den bir şey istiyo musun" diye dalga geçiyordu Tabi ki alamazdı, pasaportu yok yanında vesaire diye.
Kısaca, böyle abidik gubidik işlerde bile bir sürü prosedür şu bu var, yok sigortalı uçak bileti ile oraya geçecekmişsin de, dönüş yapacakmışsın.
"Nereden geri çıkacaksınız"dan da kastım, "Geliş" bölümünden gelmeyeceğiniz için, standart "geliş" pasaport kontrolünden de geçmeyeceksiniz. Haliyle diğer arkadaşların dediği gibi o "çıkış-giriş" olmayacak, "iptal" basacaklar. Hiç uçmadınız, çıkmadınız çünkü.
Haber bu yüzden aptalca. Ancak hala konuşuluyor
-
yabanci bile olsa hangi keriz tr den iphone alsin ki?
valla alıyorlar kapış kapış. gözümle görüyorum... hatta apple çalışanıyla muhabbet ettim satışlarımızın çoğu yabancılara diyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 29 Aralık 2022; 14:27:53 > -
Ben bir kere o uluslararası alandan çıkmak zorunda kalmıştım ve çıkış iptal damgası basmışlardı pasaportuma. E-devlette de öyle bir çıkış görünmedi sonradan. Bence haber yanlış olabilir.
-
haberde bir yanlışlık var, pasaport kontrolünden geçip uçağa binmeyen yolcunun yurtdışı çıkış belgesi iptal edilir ve e-devlette gözükmez. Zaten imei kaydında çıkış değil giriş tarihini istiyor çıkmayan yolcunun girişi nasıl olsun.
-
Nefret ediyorum artık
-
çeşme sakız adası git gel 25 euro. Vizeniz varsa en temiz yöntem budur. Gittiğinizde birde ahtapot yerseniz misss.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 29 Aralık 2022; 15:36:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X