Şimdi Ara

Yurt dışına çıkmadan IMEI kayıt hakkı için yeni yöntem: Sigortalı uçak bileti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
15.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milleti bu kadar fahiş fiyatlara mecbur bırakırsan olacağı bu, sırf geçen ay mı ne 94 bin kişi telefon almaya Gürcistan’a gidiyorsa bu ayıp bu fahiş vergileri koyanların süfli heveslerindendir

• Yurtdışına giriş çıkış yapılması lazım geç o işleri

• Sirchade kullanıcısına yanıt
    sır gösteriş için telefon almayı bırakın düzelir

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    gösteriş meraklıları, o telefonun özelliklerini bile bilmiyorlardır

• Amerikalılar bizdeki gibi telefon sevdası yok en popüler twitch yayıncısı note10+ kullanıyordu şaşırdım yine diğer birtanesi birkaç ay önce yenilenmiş galaxy s10 almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Aralık 2022; 18:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mion kullanıcısına yanıt

Sence sorun burda alınan telefonun modeli mi, devletin bize çektirdikleri mi? Şuna bile cevabınız var ulan troller, yüzsüzlükte arsızlıkta üstünüze yok yemin ederim. Arka arkaya 3 yorum yazmış bi de...

• Bu haber mi yoksa artık dolandırıcılık yöntemleri mi paylaşıyorsunuz?

• Sirchade kullanıcısına yanıt

ne sandın istediğiniz gibi at koşturduğunuz günler bitti. 70 yıl başörtüsüyle kılla tüyle uğraşıp, uçak yapanları bomba yapanları yok etmesiydiniz şimdi teknolojide dünyanın ilerisindeydik.

• Çin'de çok var. iPhone için böbreğini satan çocuk çindeydi. Japonlar da da olması muhtemel.

Sonuçta bu telefonlar çoğunlukla yurt dışında satılıyor. Amerika'da günlerce kuyruk bekleyenler haber oluyordu sürekli. Sonra Türkiye'ye de geldi o kuyruklar.

• typhoone T kullanıcısına yanıt

Yani saçmalık ozmn bende batuma bilet alım hiç giriş çıkış yapmadan kimlik üzerinden kayıt edim nasıl olsa yurtdışına çıkmışım...Yani fasa fiso

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

O zaman amerikalılar diye değiştiriyorum herşeyimizi amerika ile karşılaştırıyorsak bu özellikleride karşılaştırmalıyız.

• Halkımız her konu da doktora yapıyor gerçekten 👏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beğenmediğimiz Gürcistan bizden daha fazla refaha sahip, vergi ve pahalılıkta rakibimiz Afrika herhalde.

• Ben Dilucu sınır kapısından çıktım, Nahcivan'a bile girmeden sınır arasından geri döndüm, giriş çıkış yaptım sayıldı, yani yurtdışına çıktım ama hiçbir yabancı ülkeye girmedim :) Bölgeye yakın olanlar için bir avantaj, hem de pasaport dahi olmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 30 Aralık 2022; 00:59:13 >
  • Zengin bir yolunu bulup o telefonu vergiden kaçınarak alıyor. Ya vergileri normale indirilip telefon getirme yasaklansın ya da telefon getirme komple yasaklansın. Özellikle turistik amaçla gidip gelenlere.

Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı bu durum.

Aşırı vergilendirme yüzünden şu telefon getirme olayı saçma sapan bir hal aldı. Telefon alicam akpnin gitmesini bekliyorum vergi bunlara gitmesin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 30 Aralık 2022; 1:31:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devleti oluşturan millettir ve devlet kendi milletinin hayatını kolaylaştırmak için kurulan teşkilattır.
    Devlet zorlaştırmak için değil kolaylaştırmak için vardır.
    Araca vergi koy insanları yaşlı araçlara mahkum et, telefona aynı şekilde vergi koy insanlar tuşlu telefon alacak hale geldi
    Bu nasıl bir zihniyettir. Artık Türkiye vatandaşı olmak ceza haline geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazık gerçekten altı üstü bir telefon ama onu bile bu millete çok görüyorlar. Uyguna alacaz diye kırk takla attırıyorlar.

• Mion kullanıcısına yanıt

Şu foruma yaş sınırı gelse şöyle boş mesajları mantıksız mesajları görmeyiz millete mal diyorsunda kimin ne olduğu belli

Yurt dışına çıkmadan IMEI kayıt hakkı için yeni yöntem: Sigortalı uçak bileti

• Dün adamın biri acil Kıbrıs'a bilet istiyor. Neden dedim? Sigortalı olacakmış, çıkıp vazgeçip geri girecekmiş vs.

Emmi dedim sittin senedir havacılık isindeyim, sen dış hat için çıkış yaptığında, eğer vazgeçip geri dönersen polis çıkış damgasını iptal eder. Siz polis kontrolünden geçtikten sonra departure salonundan arrival salonuna öyle el kol sallayarak girebileceginizi mi sanıyorsunuz?

Üstelik Kıbrıs biletinin tek yönü 5bin TL. Bunu ver bir de giriş-çıkışın gorunmedigi gibi bilet paran da yansın. Sonra keşke tr den alsaydık aynı fiyata geldi diye mal mal dolanirsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.