Şimdi Ara

Yurt dışına çıkmadan IMEI kayıt hakkı için yeni yöntem: Sigortalı uçak bileti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
15.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Öyle birşey yok, Uydurma. yurt dışına belki 100 kere gittim geldim, pasaport kontrölden çıktığın zaman iş bitiyor. Sonrasında kimsenin pasaport vize sorduğu yok, bileti okutup biniyorsun. Sonrada vazgeçtim diyip geri girebilirsin, Türk olduğun içinde ek bir kontrole girmiyorsun. Havaalanlarında fasttrack'ler var. Kimliğini okut gir. Çıkış yaptğın içinde e-devlet'te çıkışın görünüyor, Türkiye vatandaşı olduğun için girişininin olmaması sorun deği, az önce baktım 2022 de 4 tane girişim görünmüyor. Ha bu yöntem doğru bir yöntem mi değil.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt

hewallerden istediği sürece sıkıntı yok. 

• Hadi kardeşim önünden yemeye devam et makarnanı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Ben Dereköy gümrüğünde yaya olarak geçerek bu işi yaptım. Havalimanı ve bilet alma gibi çetrefilli islere girmenize gerek yok. Yaya olarak geçişe izin verilen gümrük kapısına gidin. Yurtdışı çıkış harcınızı yatırın. Polis vb hiçbir sıkıntı çıkmadı giriş çıkışta. 15 dakika ara bölgede freeshopun önünde bekledim içki sigara aldım geri döndüm. En ucuz yollu giriş çıkış yöntemi budur şu an.gerisi macera. Edevlettede yurtdışı giriş cikisim gözüküyor. Telefonu mayis ayında alacağım. İleriki zamanlarda bu yöntemi bypass edecek yöntemler geliştirebilirler veya gümrük muhafaza memuru en basitinden Kıllık yapabilir , sizi suç isliyorsunuz diyerekten işlem yapabilir
    hakkınızda. Banada bir sürü soru sordu , çalıştığım işyerini vb kurum kimligini görünce birdaha olmasın vb tehditvari konuşmalar gerçekleştirdi ama kanunsuz bir iş değil bu yapılan. Sadece mevzuatta oluşan bir açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 29 Mart 2023; 2:48:37 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.