leyla ile mecnun'un "klişe ormanı" bölümündeki gibi, "kaç kaç kaç klişe klişe" olan bir tane geliyor şimdi: "ulan demek biraz daha sıksak, milletçe Ay'a gidip ayak basıcaz resmen..."
|
Yurt dışına çıkmadan IMEI kayıt hakkı için yeni yöntem: Sigortalı uçak bileti (3. sayfa)
-
-
yani 3 gün sonra 5 bin tl ye alacağın çöp telefona sorgusuz sualsiz 3300 tl vergi ekleniyor çöp telefon 8300 tl...
-
tarih kitaplarında yazar (ortaçağ için) "halk ağır vergiler altında eziliyordu" , "ağır vergilerden inim inim inliyordu" diye işte aynı durum. yahu arkadaşım gürcistana gitti geldi iphone 14 pro max'mı ne almak için adamın dediğine göre gezmiş, yemiş, içmiş yinede çok daha ucuza mal etmiş.
-
Unuttuğunuz bişey var iphone 14 Pro ABD de 20 bin tl bir kişi 10 gün çalışıyor bizde 44 bin tl 8 ay çalışıyoruz helal be reis Apple 3 tane telefon dan kazandığı karı sen sarayda oturduğun yerden 1iphone dan kazanıyorsun
-
Maymuna döndüler 1 telefon için... Böyle millete az bile bu yapılanlar. Müstehak... Sorsan 1 mail dahi atamazlar o telefonlardan ama almak için 40 takla atarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devletin buna imkan veren tüm kacakcılık yollarını öğrenip önlemini alması gerekir.. ya imei meselesi tamamen iptal olacak eskisi gibi kayıt falan olmayacak ya da yurtdısından buraya telefon gelmeyecek.. ceplerinde üc kurus para var bes kurusluk telefon getirmenin derdine düsmüsler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 28 Aralık 2022; 16:53:32 > -
Yani şaka gibi bir haber.
-
Ucuza değil, insani şartlarda telefon sahibi olabilmek için koca bir milleti çakallık peşinde koşturuyorlar. Ona vergi buna zam şuna yasak derken milyonlarca insanı mağdur ettiler. Sıradan bir Avrupalının bir kaç günde sahip olabileceği bir ürüne Türk vatandaşının aylarca birikim yapması gerekiyor. Rezaletten başka birşey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türklüğümle Gurur duyuyorum. Dünyaya birdaha Gelsem Yine Türk olmak isterim.
Ama bukadar "Vatandaş Düşmanı" uygulama vergilerden dolayı Türkiyenin Siyasetinden Ekonomisinden vede zihniyetinden nefret ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 28 Aralık 2022; 17:28:24 > -
Arkadaşin dediği doğru. Havaalani prrsoneliyim. Pasaportumda 4 veya 5 tane iptal damgali yurtdisi çikişim var. (Ucak doldu gidemedim geri eve dondum vs). Geçenlerde e-devlette gozukuyor mu diye baktim hicbiri gozukmuyordu. Haber tamamen asparagas.
Çıkış iptali kaşesi basılıyor bunu anladık da sigortalı bilet konusu da enteresan. Uçuşa belirli bir süre iptal edemiyorsunuz. Bileti aldıysan ve pasaporttan geçtiysen zaten süren dolmuş demektir. Neyin %90 iadesi olacak ki?
-
Vatandaşlarını üç kağıt yapmaya yönelten bir iktidar.
Baski Cumhuriyeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Aralık 2022; 18:8:9 >
Haraçlar Cumhuriyeti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimlikle de çıksanız o harcı ödemek zorundasınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu bir kenara bırakın sigaraya gelecek olan zamdan sonra ne yapacağız ne ot kaldı nede gazete
Okurken kahkaha attım deneyin belki olur
-
Silsile Yolu İle :)))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X