Şimdi Ara

IMEI NUMARAM KOPYALANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum telefonumun imei numarası kopyalandı. Bi baktım başka hatlarda çalışmıyor sadece kendi hattımda çalışıyor. BTK'dan sorgulattığımda kopyalanmış olarak görünüyor. Telpa garantisinde olduğu için nolur nolmaz diye iletişime geçtim daha geri dönmediler. Ayrıca aldığım yere götürdüm olmadı IMEI değişimi yaparız diyorlar. Ancak benim telefonum garantili faturalı Türkiye cihazı ve böyle bir durum çok saçma görünüyor. Sizce ne yapabilirim başka?

• IMEI kopyalanması sonucu, telefon başka hatlarla değil de tek 1 hatla mı çalışıyor? Ben hiç çalışmıyor biliyordum. Eğer öyleyse ben razıyım. Zaten 1 hat kullanıyorum.
  • Evet BTK'ya başvuruyormuşsun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Kullanmakta olduğum telefonumun imei numarası kopyalandı. Bi baktım başka hatlarda çalışmıyor sadece kendi hattımda çalışıyor. BTK'dan sorgulattığımda kopyalanmış olarak görünüyor. Telpa garantisinde olduğu için nolur nolmaz diye iletişime geçtim daha geri dönmediler. Ayrıca aldığım yere götürdüm olmadı IMEI değişimi yaparız diyorlar. Ancak benim telefonum garantili faturalı Türkiye cihazı ve böyle bir durum çok saçma görünüyor. Sizce ne yapabilirim başka?

sonuç ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Kullanmakta olduğum telefonumun imei numarası kopyalandı. Bi baktım başka hatlarda çalışmıyor sadece kendi hattımda çalışıyor. BTK'dan sorgulattığımda kopyalanmış olarak görünüyor. Telpa garantisinde olduğu için nolur nolmaz diye iletişime geçtim daha geri dönmediler. Ayrıca aldığım yere götürdüm olmadı IMEI değişimi yaparız diyorlar. Ancak benim telefonum garantili faturalı Türkiye cihazı ve böyle bir durum çok saçma görünüyor. Sizce ne yapabilirim başka?

sonuç ne?

Heryeri aradim samsung telpa btk ama sonuc sifirdi tam oyle kabullenecekken sensor sorunu yuzundn servise verdim telefonu şansma anakart dgşince imei de dgşti kurtldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun samsung türkiye garantilimi ürün paralel ithalatmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon imei
    4 yıl önce açıldı
    İmei kaydı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.