Bildirim
İMEİ Numaramı çalmışlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
doğruca faturanızla ve telefonun üstündeki kutuda yazan IMEI numarasıyla (telefonun arkasında da yazıo ama garanti olsun diye) birlikte Telekominikasyon Kurumu'na gidip olayı anlatın.. gerekli işlemleri yaparlar.. -
operatör seçin mi diyor? Benim bildiğim kilitlendiğinde "Müşteri hizmetleri ile görüşün" falan demesi lazım. Şebeke ayarlarında hata olmasın. şebeke seçimini "otomatik" yapıp deneyin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
operatör seçin mi diyor? Benim bildiğim kilitlendiğinde "Müşteri hizmetleri ile görüşün" falan demesi lazım. Şebeke ayarlarında hata olmasın. şebeke seçimini "otomatik" yapıp deneyin.
Ayarlardan operatör seçimi elle yapıldığında her açılışta operatör seçin der telefon. Network killer'a katılıyorum. -
bencede imei ile ilgili bir sorun yok gibi görünüyor
şebeke seçimi manuel kalmış olabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefon ekranı neden yanıp söner
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefonda ekran görüntüsü alma
- xiaomi whatsapp sorunu
- vodafone ödemeli arama
- telefon yönlendirme
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X