Şimdi Ara

İmei numarası sıfırlandı yardım ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
3
Favori
47.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oldumu resmi direk yapıştıramıyozmu buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil__genc

oldumu resmi direk yapıştıramıyozmu buraya

tamam teşekkürler :)

ben bugun verdim sorununuda acıkca yazdım

yeni sürümü sitesinden yüklediğimi kartımın takılıp mavi ekran çıktığını sonrada şebekenin kesildiğini yazdım

bakalım inşallah bizde hüsran olmaz
  • senin nasıl olmuştu sölertmisin sana yolunu gösteririm
  • wolkan neden bu resmi istedin benden babacım
  • quote:

wolkan neden bu resmi istedin benden babacım

eğer bizde de onarım bedeli cıkarırlarsa kvk ya bu resmi göndereceğim hala yok derlerse tüketici haklarına vereceğim orada elimde olursa iyi olur

tutarsız davranıyorlar diyebiliriz o zaman
  • haklısın
  • quote:

haklısın

cihazımdan çok memnundum betayı yükleyince ses sorunu ve batarya sorunu düzelmişti

yaklaşık bir hafta yakın demoyu kullandım sadece son günlerde dokunmatik ekranın çok hassas olduğunu fark ettim

ekranla dokunmadan resmen algılıyordu bu da yürürken falan sorun veriyordu. pek önemsemedim

en son igoyu yükledim başka bir işlem yapmadım

telefona bir baktım hafıza kartı boş dedi , birdaha bastığımda biçimlendirilmesi gerektiğini söyledi ve kitlendi.

sonra aç kapa yapınca mavi ekran çıktı. telefonu düzelltim eski romu kurunca android yazısı çıkıyodu ve demo oyunlar falan yüklü gelmiyordu

sadece demoyu yükleyince normal açılıyordu. bende onu yükledim içine bir kaç uygulama yükledim sorunuda açıkca yazıp verdim

işin garip yanı imei sıfır iken şebeke bağlantısı ara ara geliyor bir kaç kez mesaj bile geldi bana sonra tekrar gitti.

büyük ihtimal sorun romla alakalı birşey kvk bunları göz ardı ediyor ama

ben cihazıma root işlemini yapmadım, içini falanda açmadım sadece resmi sitesindeki güncellemeden sonra bu sorun oldu.

sizin imei nasıl silindi bilmiyorum ama büyük ihtimal benzer bir durum yüzünden silinmiştir.

• elektrik gitti geldi mavi ekran açıldı servise verdim yazılım yüklediler yolladılar hat çekniyodu bide baktım imeil uçmuş tekrar yolladım 4 defa gitti geldi en sonunda patlak verdi dedim yeter kullanıcı hatası deyip garanti dışı yazdılar kaçgünden sonra yetkili merkezden bilgi beklediler bugünde baktım ana kartı garanti dahilinde değişeçekler yazıyodu
  • wolkan msnen varmı? yazarmısın
  • bende üretici firmadan haber bekleniyor yaziyordu kvk ile gorustum az önce değişim için onay bekliyorlarmis 3 gune kadar sonuclanacakmis.
  • hadi geçmiş olsun arkadaşlar gözünüz aydın kvk akıllandı sanırım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Cihazı ilk verdiğimde 347.34 TL yazıyordu.
    Sonra 350 oldu, 353 oldu, şimdi 9.99 TL yazıyor :)
    Ekrandan copy/paste yapıyorum:

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin devam edebilmesi için üretici firmadan bilgi beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. 444 1 585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.
    Garanti Durumu:
    Garanti Harici
    Fatura Bilgisi: 9,99 TL

senden sanırım ne olursa olsun bir para koparacaklar takmışlar kafaya
  • quote:

http://c1112.hizliresim.com/s/n/17s07.jpg

ben senin yerine resimi direk görüntülenebilecek hale getireyim

İmei numarası sıfırlandı yardım !
  • Bizde yollayalım artık :)
  • Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin tamamlanması için arızalı parça tedarik edimiştir, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
    Garanti Durumu: Garanti Dahili
  • cihazından haber alan varmı bilgi beklenmektedir den sonra?
  • quote:

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin tamamlanması için arızalı parça tedarik edimiştir, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
    Garanti Durumu: Garanti Dahili

aynı mesaj bende de var, 350 tl yi sıfırlamışlar cihaz da garantili (antibiotic1907)
  • Gözümüz aydın

Yaw niye benden 9.99 TL istiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Gözümüz aydın

Yaw niye benden 9.99 TL istiyorlar?

bir şey olmaz 9.90 dan ya 350 isteselerdi

• Yok zaten önce 347 TL, Sonra 350, sonra 353 yazdılar. En sonunda herkesi sıfırladılar. Benim şansıma 9.99 kaldı. Önemli değil ama ilginç :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.