yeni sürümü sitesinden yüklediğimi kartımın takılıp mavi ekran çıktığını sonrada şebekenin kesildiğini yazdım
bakalım inşallah bizde hüsran olmaz
senin nasıl olmuştu sölertmisin sana yolunu gösteririm
wolkan neden bu resmi istedin benden babacım
quote:
Orijinalden alıntı: asil__genc
wolkan neden bu resmi istedin benden babacım
eğer bizde de onarım bedeli cıkarırlarsa kvk ya bu resmi göndereceğim hala yok derlerse tüketici haklarına vereceğim orada elimde olursa iyi olur
tutarsız davranıyorlar diyebiliriz o zaman
haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: asil__genc
haklısın
cihazımdan çok memnundum betayı yükleyince ses sorunu ve batarya sorunu düzelmişti
yaklaşık bir hafta yakın demoyu kullandım sadece son günlerde dokunmatik ekranın çok hassas olduğunu fark ettim
ekranla dokunmadan resmen algılıyordu bu da yürürken falan sorun veriyordu. pek önemsemedim
en son igoyu yükledim başka bir işlem yapmadım
telefona bir baktım hafıza kartı boş dedi , birdaha bastığımda biçimlendirilmesi gerektiğini söyledi ve kitlendi.
sonra aç kapa yapınca mavi ekran çıktı. telefonu düzelltim eski romu kurunca android yazısı çıkıyodu ve demo oyunlar falan yüklü gelmiyordu
sadece demoyu yükleyince normal açılıyordu. bende onu yükledim içine bir kaç uygulama yükledim sorunuda açıkca yazıp verdim
işin garip yanı imei sıfır iken şebeke bağlantısı ara ara geliyor bir kaç kez mesaj bile geldi bana sonra tekrar gitti.
büyük ihtimal sorun romla alakalı birşey kvk bunları göz ardı ediyor ama
ben cihazıma root işlemini yapmadım, içini falanda açmadım sadece resmi sitesindeki güncellemeden sonra bu sorun oldu.
sizin imei nasıl silindi bilmiyorum ama büyük ihtimal benzer bir durum yüzünden silinmiştir.
elektrik gitti geldi mavi ekran açıldı servise verdim yazılım yüklediler yolladılar hat çekniyodu bide baktım imeil uçmuş tekrar yolladım 4 defa gitti geldi en sonunda patlak verdi dedim yeter kullanıcı hatası deyip garanti dışı yazdılar kaçgünden sonra yetkili merkezden bilgi beklediler bugünde baktım ana kartı garanti dahilinde değişeçekler yazıyodu
wolkan msnen varmı? yazarmısın
bende üretici firmadan haber bekleniyor yaziyordu kvk ile gorustum az önce değişim için onay bekliyorlarmis 3 gune kadar sonuclanacakmis.
hadi geçmiş olsun arkadaşlar gözünüz aydın kvk akıllandı sanırım sonunda
quote:
Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35
Cihazı ilk verdiğimde 347.34 TL yazıyordu. Sonra 350 oldu, 353 oldu, şimdi 9.99 TL yazıyor :) Ekrandan copy/paste yapıyorum:
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin devam edebilmesi için üretici firmadan bilgi beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. 444 1 585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz. Garanti Durumu: Garanti Harici Fatura Bilgisi: 9,99 TL
senden sanırım ne olursa olsun bir para koparacaklar takmışlar kafaya