Şimdi Ara

İmei numarası sıfırlandı yardım ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
3
Favori
47.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 82sekko

yazılım yüzünden silinen İMEİ koskoca firma olarak tekrar bir yazılımla geri yazdıramıyorsa eger huawei nin sahibi şirketi kapatsın anahtarıda yutsun bence.....biz birde bu adamların cıkardıgı beta sürümleri güvenerek telefona yüklüyoruz bu nasıl bir mühendislik arkadaş yazılım yüzünden silinen İMEİ için anakart degiştiriliyor şaka gibi

huawei yazılımı zaten kvk ya göndermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

yazılım yüzünden silinen İMEİ koskoca firma olarak tekrar bir yazılımla geri yazdıramıyorsa eger huawei nin sahibi şirketi kapatsın anahtarıda yutsun bence.....biz birde bu adamların cıkardıgı beta sürümleri güvenerek telefona yüklüyoruz bu nasıl bir mühendislik arkadaş yazılım yüzünden silinen İMEİ için anakart degiştiriliyor şaka gibi

neyi bekliyoruz o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

quote:

neyi bekliyoruz o zaman?

neyi bekliyoruz derken?

kvk cihazları ücretsiz onaracağız dediya.

• bana biraz önce kvk dan mailime cevap geldi

Sayın Müşterimiz ;

Telefonunuzun durumu ile ilgili tarafımıza ulaşarak sizi bilgilendirme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Telefonunuz belirtmiş olduğunuz arızaların incelenmesi için üretici firmaya gönderilmiş olup,karar doğrultusunda işlem yapılacağını belirtmek isteriz

Çağrı merkezimize 444 1 585 nolu telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize Sunarız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyi bekliyoruz o zaman?

neyi bekliyoruz derken?

kvk cihazları ücretsiz onaracağız dediya.

yazılım geldiyse ve ücretsiz onarıcaz dedilerse neden hala üreticiden haber bekliyoruz yazısını okuyoruz günlerdir. tek tük alan olsa çok telefon var bekliyoruz diyicem ama telefonu alanda yok. 2 haftadır bi yazılımı yükleyemediler mi?

• Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Hobaaaaaaa

• AHA

quote:

Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

• quote:

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Hobaaaaaaa

gördünüz mü dedikleri doğruymuş

• bu bir telefon için mi geçerli yoksa herkezde böyle yazıyormu şuan ?
  • quote:

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Hobaaaaaaa

göndereli ne kadar oldu hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Hobaaaaaaa

11 gün

• quote:

Hobaaaaaaa

hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallah vallahi bende sevindim

eger dedikleri gibi bir yazılım vasıtasıyla düzeltmişlerse ki umarım öyledir o zaman elbet internete sızar bu yazılım yada farklı bir yazılım ile silinen imei leri kullanıcı kendisi geri getirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 30 Aralık 2011; 20:09:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Hobaaaaaaa

11 gün

Allah Allah :D

bunlar ne ayaktır anlamadım gitti :D

sizin adınıza sevindim ama bir çok kişi 20+ gündür bekliyor

bana bugun gelen mail de de üretici firmaya gönderelicek falan diyordu

bunlar kadar tutarsız bir servis görmedim

• quote:

quote:

Hobaaaaaaa

hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallah vallahi bende sevindim

eger dedikleri gibi bir yazılım vasıtasıyla düzeltmişlerse ki umarım öyledir o zaman elbet internete sızar bu yazılım yada farklı bir yazılım ile silinen imei leri kullanıcı kendisi geri getirebilir

herkesin gözü aydın.ben cevap bekleniyo diye diye garanti dışı bırakacaklarını düşünüyordum. benimkini yaptılarsa ki ben gidip direk yeni güncellemeyi yükledim sonra oldu dedim,herkesinkini er yada geç yaparlar.

• Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

cihazı samsun kvk servisine verdim, acaba şu an samsunda mıdır yoksa ist. merkezde mi deniyorlar (telefon istanbula göderildikten sonra garanti dışı bırakıldı) hemen gidip almak istiyorum da :)
  • Kaç kişide olumlu yönde gelişme oldu arkadaşlar bir söyleseniz bizde ona göre servise gitsek böyle böyle desek. Hatta servise verilen isim soyadı bile söylemeniz işimizi rahatlatır. Daha önce garanti dışı sayılanların sizleri örnek göstermesi için bu gerekli. Bendeki cihaz garanti dışı damgası yediğinden sizin kadar şanslı değilim. Huaweinin sorunu kabul etmesi falan gerekliki bizi garanti kapsamına alsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

cihazı samsun kvk servisine verdim, acaba şu an samsunda mıdır yoksa ist. merkezde mi deniyorlar (telefon istanbula göderildikten sonra garanti dışı bırakıldı) hemen gidip almak istiyorum da :)

benim telde samsun kvk da üretici firmadan bilgi bekleniyor diyor
  • volkan nasılsın benimde aynı bilgi bekleniyor uğraşmıyorlar top olsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil__genc

volkan nasılsın benimde aynı bilgi bekleniyor uğraşmıyorlar top olsunlar

iyidir abi sen nasılsın :)

adamlar bizi iyice sinir ettikten sonra yapacaklar herhalde

gerçi senin sinirlerini iyice bozmuşlar ama yapacak bişey yok bekliycez

adamlara mail attım telefonum hakkında detaylı bilgi istiyorum diye onlarda telefonu üretici firmaya mı ne göndermişler

eğer öyleyse 3 hafta rahat sürer cevap yazdım ama yarın ne diyecekler bakalım gönderdiklerine dair belge istedim bakalım ne diyecekler
  • bunların sistemini anlamış değilim kvk bunlara boşuna para veriyorlar bizim inşaattaki gündelikçi işçiler kvkda çalışsa allahıma daha ii karşılanırdık ama bunlar ş... sz ne diim daha içimden çok şey geliyoda söyleyemiyorum yüzsüz karakterler ne dersek boş yüz yok yırtık artık
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.