Şimdi Ara

İmei numarası sıfırlandı yardım ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
3
Favori
47.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savgan36

ben dün ilk iş olarak hemen imei yedekleyip 2.3.5 kurdum, daha telefonu servisten alalı bir saat olmuştu ki imei uçtu yine :) imei restoreyi 2.3.5 te zar zor da olsa root olup yaptım ancak 2.2 de yedeklediğim imei yi kurunca telefon hem sapıttı hem de imei düzelmedi(açılış ekranı falan 2.2 gibi oldu, file explorer falan bile silindi), son çare olarak 2.2 ye tekrar dönüp imei restore ettim düzeldi... ancak 2.3 ü her yüklediğimizde imei 0 lanıyor... nasıl çözücez bunu bilemedim

bende 2.2 den 2.3 geçince imei silinmişti yedekten tekrar yazdırınca aynı senin dedigin gibi 2.2 2.3 karşımı bişey olmuştu sonra bir daha üstüne 2.3 kurdum hem yazılım düzeldi hem imei bu sefer silinmedi....ama ben bu dediklerimi ilk cıkan 2.3 beta zamanında yapmıştım step 1 step2 olan sürümde...bu arada imei bir kere silindimi yalama oluyor orjinal her rom yükledigimde hep silindi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 5 Ocak 2012; 1:13:30 >

• Ben tamir süresi azami 20 iş gününü geçtiği için iade veya değişim talep ettim yazılı olarak.

Lazım olursa KVK teknik servis için faks numarası : 0 216 452 84 51
  • seni sallamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

quote:

Orijinalden alıntı: savgan36

ben dün ilk iş olarak hemen imei yedekleyip 2.3.5 kurdum, daha telefonu servisten alalı bir saat olmuştu ki imei uçtu yine :) imei restoreyi 2.3.5 te zar zor da olsa root olup yaptım ancak 2.2 de yedeklediğim imei yi kurunca telefon hem sapıttı hem de imei düzelmedi(açılış ekranı falan 2.2 gibi oldu, file explorer falan bile silindi), son çare olarak 2.2 ye tekrar dönüp imei restore ettim düzeldi... ancak 2.3 ü her yüklediğimizde imei 0 lanıyor... nasıl çözücez bunu bilemedim

bende 2.2 den 2.3 geçince imei silinmişti yedekten tekrar yazdırınca aynı senin dedigin gibi 2.2 2.3 karşımı bişey olmuştu sonra bir daha üstüne 2.3 kurdum hem yazılım düzeldi hem imei bu sefer silinmedi....ama ben bu dediklerimi ilk cıkan 2.3 beta zamanında yapmıştım step 1 step2 olan sürümde...bu arada imei bir kere silindimi yalama oluyor orjinal her rom yükledigimde hep silindi....

hmmm... 2.2 ve 2.3 karışımı oldu ama imei yine de gelmedi benim 2.3 te, dolayısıyla 2.3 ü tekrar yüklesem yine 0 olacak ve restore yapınca yine kafayı yiyecek ve böyle bi kısır döngüye girecek :) bi kez uçmadan kurabilirsek onun yedeğini alıp bidaha kullanabiliriz ama bi kerelik kurabilmek lazım uçmadan :)

• oh nihayet fakstan sonra aradılar. Cihaz kargoya verilmiş. yarın izmir'de olurmuş.
    Ekranım da değişti:
    Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
    Garanti Durumu: Garanti Dahili
    Fatura Bilgisi: 0 TL
  • telefonum geldi sadece yazılım atmışar imei yüklemişler nasıl olmuşsa ana karttan bahsediyorlardı milletin şeefiylen oynadılar bu add..lll
  • wolkan nedesin yaw imeii yedekleyecektyik berabe
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil__genc

wolkan nedesin yaw imeii yedekleyecektyik berabe

abi sorma bir kaç sorun yüzünde ara ara girebiliyorum nete elektronik konusunda şansım yok pc ye ram aldım bozuk çıktı olanıda bozdu sürekli donanım hatası alıyorum :) pc kafasına göre açılıyor :)

bu arada benim telide onarmışlar test aşamasında yazıyor. tel gelsin yedeklemeyi deneyeyim sanada msnden anlatırım kurarız zaten 10 dk mızı almaz kolay bişey

telefon 2.2 sürümle geliyormuş onunla hemen root oluruz imei yedekleme programı ile kopyalız
  • benim 2,2,1 len gelmiş neden böle
  • seni bekleyecem ellemiyorum tele
  • tamam ben kendimde denerim ilk önce
  • akşam msneye gel işin yoksa tmm
  • Telefonu az önce teslim aldım.Teknisyenle yazılım yükseltme talebim nedeniyle biraz muhabbet ettik.Arkadaşlar uzatmayayım sonuç huawei sitesindeki güncellemeyi kvk yükleyemiyor yeni sürüm bekliyorlarki çıkacak dedi.Biz mevcuz yazılımı yüklersek ve aynı sorunla karşılaşırsak yine garanti kapsamında tamiratı yapılabiliyor. Ayrıca kvkda program falan yok imei için, üretici firmaya gönderiyorlar.Ama cihazın orjinal yazılımı dışında bir yazılım yüklendiği tespit edilirse direkt garanti dışı kalıyor.

Son olarak benim cihaz 2.3.5 beta 1 ile geldi.yazılıma dokunulmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 6 Ocak 2012; 18:30:20 >
  • wolkan
  • quote:

wolkan

kardeş hiç bulaşma bence tekrar 2.2ye döneceksin kuvvetle muhtemel.ben 2.3 yükledim(tam sürüm) imei gitti ve bir türlü root olamadım hiç bir işlem işe yaramadı.2.2 yükleyeceğim birazdan imeiyi geri yükleyip öyle kullanacağım..
  • superoneclick ile 2.3 de root olunabiliyor
  • Telefonu KVK da olan var mı ?
  • superoneclick ile 2.3.5 beta2 de root oldum ve imei yedeği aldım. sonra 28 aralıkta çıkan 2.3.5i yükledim.

sorum şu: bir kere root olunca ömür boyu rootlu mu kalınıyor? tekrar unroot olup eskisi gibi olabilir mi? bi sorun olsa garantide root olunduğu anlaşılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 7 Ocak 2012; 11:10:40 >
  • superoneclick nerden bulacaz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

superoneclick ile 2.3.5 beta2 de root oldum ve imei yedeği aldım. sonra 28 aralıkta çıkan 2.3.5i yükledim.

sorum şu: bir kere root olunca ömür boyu rootlu mu kalınıyor? tekrar unroot olup eskisi gibi olabilir mi? bi sorun olsa garantide root olunduğu anlaşılır mı?

superoneclick ile unroot olabilirsiniz.

quote:

superoneclick nerden bulacaz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

ilk sayfada anlatımı mevcut.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.