Şimdi Ara

Imei silinenler için 2.3.5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, KVK'nın Imei sıfırlamasını garanti kapsamına almasının ardından çoğumuzun telefonu ücretsiz onarıldı, 2.2.1 yüklenip geri gönderildi, ancak Imei si sıfırlananlar şimdi de yeni bir sorunla karşı karşıyayız... Çok büyük ihtimal telefonu servisten gelenlerin çoğunun ilk işi Imeilerini yedeklemek olmuştur. 2.3.5 e geçmek istersek şöyle bir problem var ki artık her orjinal rom kurduğumuzda Imei hemen sıfırlanıyor ve 2.2.1 in Imei yedeğini 2.3.5 te yüklediğimizde hem imei düzelmiyor hem de telefon 2.2-2.3 karışımı birşey oluyor, sadece 2.2ye geri dönerek imei restore edilebiliyor... ben birkaç kez denedim ancak 2.3.5 te Imei restore işini çözemedim... Bu konuda bir fikri olan varsa bu topic altında bu iş için bir rehber hazırlayabiliriz belki?

not: 2.3.5 te 2.2.1 in dosyalarını restore ettiğimizde açılış dosyaları, uygulamaların bir kısmı 2.2 haline dönüyor karmaşık bir sistem oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    imei numarası yedek aldığın 5, 10, 11 olanlardan 11 isimli dosyada kayıtlı. 2.2 de yedeklediğin imei yi bilgisayara at. üstüne 2.3 kur. imei silinirse 2.3 üzerinde imei yi yedekle. 5 ve 10 u 2.3 yedeğinden, 11 i de 2.2 de yedeklediğin dosyayı kullanarak yap.

şu yöntemi denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    imei numarası yedek aldığın 5, 10, 11 olanlardan 11 isimli dosyada kayıtlı. 2.2 de yedeklediğin imei yi bilgisayara at. üstüne 2.3 kur. imei silinirse 2.3 üzerinde imei yi yedekle. 5 ve 10 u 2.3 yedeğinden, 11 i de 2.2 de yedeklediğin dosyayı kullanarak yap.

şu yöntemi denediniz mi
    şimdi deniyorum bakalım, bir arkadaş ta 10 ve 11 i değiştirdim demiş... imei kesin olarak hangisinde tutuluyor? deneyen, yapan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savgan36 -- 8 Ocak 2012; 14:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savgan36

şimdi deniyorum bakalım, bir arkadaş ta 10 ve 11 i değiştirdim demiş... imei kesin olarak hangisinde tutuluyor? deneyen, yapan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    bütün seçenekleri denedim, nasıl yapıcaz bunu üstesinden gelemedim? yok mu yardımcı olabilecek kimse? elimde 2.2 nin imei li yedeği ve 2.3 ün imeisiz yedeği var, 2.3 te nasıl restore edebilirim bunları? bütün olasılıkları denedim... yapanlar nasıl yaptı acaba?
  • quote:

bütün seçenekleri denedim, nasıl yapıcaz bunu üstesinden gelemedim? yok mu yardımcı olabilecek kimse? elimde 2.2 nin imei li yedeği ve 2.3 ün imeisiz yedeği var, 2.3 te nasıl restore edebilirim bunları? bütün olasılıkları denedim... yapanlar nasıl yaptı acaba?

Alıntıları Göster
    senin sorununa benzer sorun benim imei gittikten sonra oldu

2.3.5 de imei gitti. ben daha sonra 2.2 yi yükleyince açılışta 2.3 huawei logosu çıkıyor. daha sonrada android yazısı çıkıyordu.

ayrıca orjinal sürümdeki demo oyunlar falan cıkmıyordı ne kadar yüklersem yüklüyüm yok düzelmedi

ama 2.3 yükleyince normale dönüyordu cihaz sorun bence pembe ve mavi ekranda çıkan dosyalarla alakalı olmalı

benim cihaz yarın yada ertesi gün elime geçer tahmin ediyorum ben 2.demo surumu yükleyip vermiştim bakalım hangi sürüm olacak

ilk işim imei yedeklemek olacak umarım birde bu saçma sapan sorunla karşılaşmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

senin sorununa benzer sorun benim imei gittikten sonra oldu

2.3.5 de imei gitti. ben daha sonra 2.2 yi yükleyince açılışta 2.3 huawei logosu çıkıyor. daha sonrada android yazısı çıkıyordu.

ayrıca orjinal sürümdeki demo oyunlar falan cıkmıyordı ne kadar yüklersem yüklüyüm yok düzelmedi

ama 2.3 yükleyince normale dönüyordu cihaz sorun bence pembe ve mavi ekranda çıkan dosyalarla alakalı olmalı

benim cihaz yarın yada ertesi gün elime geçer tahmin ediyorum ben 2.demo surumu yükleyip vermiştim bakalım hangi sürüm olacak

ilk işim imei yedeklemek olacak umarım birde bu saçma sapan sorunla karşılaşmayız

Alıntıları Göster
    sorun da burda zaten senin telefon büyük ihtimal 2.2 ile gelecek ve sen de 2.2 de imei yedeği alacaksın. 2.3 e geçmeye çalıştığında imein silinirse ki çok yüksek ihtimal silinecek 2.2 de aldığın yedek 2.3 ile uyumsuz oluyor

• quote:

sorun da burda zaten senin telefon büyük ihtimal 2.2 ile gelecek ve sen de 2.2 de imei yedeği alacaksın. 2.3 e geçmeye çalıştığında imein silinirse ki çok yüksek ihtimal silinecek 2.2 de aldığın yedek 2.3 ile uyumsuz oluyor

Alıntıları Göster
    2.3 ile verenlere 2.3 ile gelmiş sanıyorum ki, ama ben orijinal haline getirip vermiştim, kötü oldu bu durum... 2.3 e geçtikten sonra dönesi gelmiyor insanın hiç 2.2 ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2.3 ile verenlere 2.3 ile gelmiş sanıyorum ki, ama ben orijinal haline getirip vermiştim, kötü oldu bu durum... 2.3 e geçtikten sonra dönesi gelmiyor insanın hiç 2.2 ye

Alıntıları Göster
    bende 2.2 deyken imei yedeklemiştim 2.3 e geçince 2.2 2.3 karışımı olmuştu nasıl normal 2.3 yaptım hatırlamıyorum ama sanırım 2.3 e imei yazdırıp tekrar üstüne 2.3 kurmuştum heralde tam hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

bende 2.2 deyken imei yedeklemiştim 2.3 e geçince 2.2 2.3 karışımı olmuştu nasıl normal 2.3 yaptım hatırlamıyorum ama sanırım 2.3 e imei yazdırıp tekrar üstüne 2.3 kurmuştum heralde tam hatırlamıyorum

kulağa mantıklı geliyor ama sorun 2.3 e bir kez bile 2.2 nin imesinin yazılamaması, imei geri gelmeden tekrar yükleyince yine 0 oluyor doğal olarak :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    imei yedekleme işini 2.3 beta sürmlerin birinde yapılsa nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

ben beta 2 de yedek almıştım final sürümüne yazdırdım sorun çıkmadı
    ayrıca beta 2 ye 2.2 nin imeisini yazdırdıktan sonra telefon 2.2-2.3 karışımı açılıyor ben bunu beta1 in içinden çıkan 1 kb lik updateyi yükleyerek düzeltmiştim
  • quote:

quote:

ayrıca beta 2 ye 2.2 nin imeisini yazdırdıktan sonra telefon 2.2-2.3 karışımı açılıyor ben bunu beta1 in içinden çıkan 1 kb lik updateyi yükleyerek düzeltmiştim

evet hocam sen yazınca bende hatırladım bende 2.2 den 2.3 gecınce imei silinmişti imei restore yapınca telefon 2.2 2.3 karışık olmuştu sonra 1kb lık updateyi yüklemiştim düzelmişti...

hocam çok yaşa bende düşünüyordum nasıl düzeltmiştim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 9 Ocak 2012; 13:45:50 >

• quote:

quote:

kulağa mantıklı geliyor ama sorun 2.3 e bir kez bile 2.2 nin imesinin yazılamaması, imei geri gelmeden tekrar yükleyince yine 0 oluyor doğal olarak :(

hocam 2.3 e 2.2 imei yazılıyor ben 2.2 den 2.3 gecerken silinmişti 2.2 de aldıgım imei yedegini 2.3 yazdırmıştım

• quote:

quote:

quote:

hocam 2.3 e 2.2 imei yazılıyor ben 2.2 den 2.3 gecerken silinmişti 2.2 de aldıgım imei yedegini 2.3 yazdırmıştım

Alıntıları Göster
    2.3 ün hangi sürümünde yapmıştın? en son çıkan sürümde restore yapılıyor ama imei gelmiyor geri

• quote:

2.3 ün hangi sürümünde yapmıştın? en son çıkan sürümde restore yapılıyor ama imei gelmiyor geri

2.3 ilk sürüm ve beta 2 de yaptım son sürüme geçmedim hiç

5irom programından restore yapıp sonra yine programdan restart yapıyorsun degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 9 Ocak 2012; 18:10:03 >
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam sen yazınca bende hatırladım bende 2.2 den 2.3 gecınce imei silinmişti imei restore yapınca telefon 2.2 2.3 karışık olmuştu sonra 1kb lık updateyi yüklemiştim düzelmişti...

Bu 1kb lık update nerden çıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2008

quote:

quote:

quote:

Bu 1kb lık update nerden çıkıyo

2.3 beta sürümlerinde yükleme iki aşamalı oluyor, step 2 ve step 3. step 3 ün içerisinde 1kb lık bir update dosyası var, sistemi tam olarak kurmaya yarayan, en son çıkan sürümde bunu tek dosya olarak yapıyorsun

• 2.2.1 sürümünde imei yedek aldım daha sonra 2.3te root olup imei yedeğini yeniden yükleyebilirsiniz. şunu unutmayalım imei resetten sonra normale dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

2.2.1 sürümünde imei yedek aldım daha sonra 2.3te root olup imei yedeğini yeniden yükleyebilirsiniz. şunu unutmayalım imei resetten sonra normale dönecek.
    2.3 de root olmada problem cıkarıyormu peki telefon ? imei yedekleme yapmadan tekrar bozulmasın

şimdi benim tel yarın elimde olur ilk işim imei yedeklemek olcak

tahminime göre benim tel 2.3.5 gelecek çünkü imei silindikten sonra 2.2de konu sahibinin başına gelen karışıklık oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 10 Ocak 2012; 0:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

2.3 de root olmada problem cıkarıyormu peki telefon ? imei yedekleme yapmadan tekrar bozulmasın

şimdi benim tel yarın elimde olur ilk işim imei yedeklemek olcak

tahminime göre benim tel 2.3.5 gelecek çünkü imei silindikten sonra 2.2de konu sahibinin başına gelen karışıklık oluyordu.

Alıntıları Göster
    tahminim dogru cıktı 2.3.5 geldi telefon ama demolardan biraz farklı gibi açılışta animasyon yerine android yazısı çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.