abi ben bu işi anlamadım gitti hafıza kartını takar takmaz gene kitlendi mavi ekran oldu sinir oldum valla
quote:
Orijinalden alıntı: wolkan60
abi ben bu işi anlamadım gitti hafıza kartını takar takmaz gene kitlendi mavi ekran oldu sinir oldum valla
uuvv yedekleyebilmiş miydin imei yi? sakın rom falan kurma yedeklemediysen, anında uçuyor tekrar... 2.3.5 benim iki tane hafıza kartımı da kullanılmaz hale getirdi, ben de artık vazgeçmiş durumdayım kullanmaktan... 2.2.2 üzerine TerraMino'nun miui v9 unu kurdum, beklediğimden çok çok güzelmiş miui, sistem 2.3.7 oluyor, şarjı 2 katına çıkıyor, 2.2 den çok daha hızlı çalışıyor vs.
quote:
Orijinalden alıntı: savgan36
quote:
Orijinalden alıntı: wolkan60
uuvv yedekleyebilmiş miydin imei yi? sakın rom falan kurma yedeklemediysen, anında uçuyor tekrar... 2.3.5 benim iki tane hafıza kartımı da kullanılmaz hale getirdi, ben de artık vazgeçmiş durumdayım kullanmaktan... 2.2.2 üzerine TerraMino'nun miui v9 unu kurdum, beklediğimden çok çok güzelmiş miui, sistem 2.3.7 oluyor, şarjı 2 katına çıkıyor, 2.2 den çok daha hızlı çalışıyor vs.
yok hocam yedek almak için taktım zaten hafıza kartını
hafıza kartı boş yazdı siliniyor diye ekran cıktı bekle di bekledi kitlendi sonra
açınca mavi ekran geldi dahada açılmadı güncellemeyi yükledim ama uçtu imei
2.3.5 değişik bir hali yüklü gelmiş. açılışta animasyon falan yok demo birde step 1 i yükledikten sonra
android yazısı gelmişti. o hali yüklüydü biraz önce kvk ya geri gönderdim
değişim istedim sanmıyorum ama zırt pırt bunun imei silinecekse işimiz var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme