Arkadaşlar bu yaz Almanyadan Sony Xperia XA almıştım. IMEI kaydetmeden sorguladığımda markası doğru çıkıyordu ve kayıtsız yazıyordu. eDevlet üzerinden kaydını yaptırdım. Fakat dün cihazınız kayıt dışıdır 30 gün içinde kaydınızı yaptırın diye mesaj geldi. Ben de eDevletten sorgulamak amacıyla imei girdim ve karşıma resimdeki hata çıktı. Ne yapmam gerekli arkadaşlar parasını verdim ben kayıt yaptırdım 2-3 ay önce.
Bunu ben bi kaç kişiden duydum ama sonuc ne bilmiyorum bilgilendiren olursa bilgilenmiş oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: Pargalı1905
Bunu ben bi kaç kişiden duydum ama sonuc ne bilmiyorum bilgilendiren olursa bilgilenmiş oluruz
Evet bilen biri cevaplasa çok güzel olacak.
aynı sorun bende de var. ben henüz kayıt yapmadım ama kontrol ediyorum HATA yazıyor.
Bunu nasıl öğreneceğiz? Bilen var mı?
Ben hallettim. Meğer mesajla gelen imei numarasında eksik varmış. Telefona o imei görme kodunu girince geldi doğru olanı. *#06# diye hatırlıyorum. Normalde 15 haneli olması lazımmış ama bana mesajla gelen 14 haneliydi. Kayıt dışı gözüküyordu kaydettim hiçbir ücret talep etmediler muhtemelen önceden yatırdığım parayı çekmişler ama kayıt yapmamışlar.