Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hepsini bırakıcaklar ama son kez...
  • arakdaşlar bugun bi 2. el mpx200 aldım

kutulu faturalı,garantili
    yanlız faturanın üstünde yazılı olan imei kayıtlı çıkmadı,yani bulunamadı yazıd, ne ,iş :)
  • beyler durum karışık bnm alet wardı forumdan bi ark aldı onu sağolsun spot olayı kafamı karıştırıyo bnce de af çıkar ama belli de olmaz bu tayyip yönetimi bayağı ciddi çalışıyo bilemem ya harbiden bkleyip görecez.. ama kanun we profesör ntv ye çıkan kayıt olmaz dio ama bnce olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigma_

arakdaşlar bugun bi 2. el mpx200 aldım

yanlız faturanın üstünde yazılı olan imei kayıtlı çıkmadı,yani bulunamadı yazıd, ne ,iş :)
    fatura varsa senin sorunun yok faturanı ibraz edince iş biter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

fatura varsa senin sorunun yok faturanı ibraz edince iş biter...

eyw kardeş
  • quote:

senin icin hicbir sorun yok o fatura zaten 13 temmuz oncesine aittir 2. el telefon diyorsun. faturan olmasa bile 5 ytl ye kayıt altına alınır..
  • yaw şimdi ben anlamadım cidden bu iş te bir terslik var. evde bulunan ve 13 temmuzdan çooook daha önce sisteme girişi olmuş olan 4 tane telefona baktırdım 4 üde bulunamadı dityor. bu ne saçmalıktır. neye göre belirliyor bu adamlar? gerçi garantili ve yıllardır kullandığım a008e de bulunamadı dedi. yani bu şekilde bunlar beceremez derim ben. tabi yine biz madur olacağız
  • benim 1.5 ay evvel kvk dan aldıgım telefon da bulunamadı diyor...kayıda girmemişler halaaaa
    turk telekoma
  • Evet biraz gec yapıyorlar.
  • TELEFONUN KAÇAK OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM BİLGİSİ OLAN VARMI
  • http://imei.tk.gov.tr
    Yukarıdaki siteden imei numaranı sorgulatacaksın. İmei numaranı öğrenmek için telefonda *#o6# tuşlarına bas. İmei numarası 15 haneden fazla ise ilk 15 haneyi kullanacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamosta

TELEFONUN KAÇAK OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM BİLGİSİ OLAN VARMI

az kaldı hepimize mesaj gelecek gelin kayıt altına alalım diye...
  • arkadaşlar mağduriyeti olacak bir sürü kişide ben tanıyorum
    ta ne zaman garantili almışlar ama kayıtlı gözükmüyor
    bu kayıt olayında bir sürü karışıklık olacak
    kimin nerden ne zmn aldıgı belli olmayan bir sürü telefon var
    sizlere söyleyeceğim hemen bu olaya karışmayın
    ve birilerinin canının yanmasını bekleyin
    bizim ülkede uygulamalardan zararlı çıkan genellikle ilk gidenlerdir
  • Kaçak telefonlar bloke edilecek

Ekim ayı sonuna kadar kayıt ettirilmeyen kaçak cep telefonları bloke edilecek...

yazının tamamı..
    Telekomünikasyon Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan, telsiz kanunundaki değişikliğin yürürlüğe girmesinin ardından kaçak cep telefonlarını ekim ayı sonuna kadar kayıt altına alacaklarını belirterek, ekim ayından sonra kayıt dışı telefonların sim kartlarının bloke edileceğini söyledi.

Türkiye'de 11 milyona yakın kayıt dışı cep telefonu bulunduğunu belirten Alkan, bunların kayıt altına alınmasıyla cep telefonu gaspı, hırsızlığı, kapkaçı gibi vatandaşların malına, canına kasteden suçların artık gündemden çıkacağını söyledi.

Yaklaşık 10 gün sonra kaçak cep telefonlarıyla ilgili yönetmeliğin yayınlanacağını anlatan Alkan, şöyle konuştu: ''Yaptığımız çağdaş uygulama ile bir çok ülkeden daha önce en son teknolojiyi kullanıp yaklaşık 10 trilyon lira tutarındaki yatırımla elektronik kontrol merkezi oluşturduk. Kaçak telefonların kayıt altına alınmasıyla ekonomiye 160-170 milyon YTL gelir sağlanacak.''

Alkan, Ekim ayı sonuna kadar faturasız telefon sahiplerinin 5 YTL yatırarak telefonlarını kayıt altına aldırabileceklerini kaydetti.

• Kayıt ettirmek için son tarih 14 aralık denmişti, yukarıdaki mesajda ise kayıtlar ekim ayının sonuna kadar yapılacak deniyor. Bilen bir arkadaş açıklama yaparmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Kayıt ettirmek için son tarih 14 aralık denmişti, yukarıdaki mesajda ise kayıtlar ekim ayının sonuna kadar yapılacak deniyor. Bilen bir arkadaş açıklama yaparmı?
    evet bugünde böyle bir açıklama yaptılar...geri çektiler tarihi...
  • 14 aralık tarihinimi ekim sonuna geri çektiler? 13 temmuz olayı ile ilgili değil demekki. Ben 13 temmuz tarihini ekim sonu olarak değiştirdiler diye düşünmüştüm.
  • yeni bir haber daha konumuzla ilgili...

Kaçak telefonda süre uzatıldı
    Kayıt dışı GSM telefonlarının, kayıt altına alınması için Ekim ayına kadar verilen süre 31 Aralık'a kadar uzatıldı.
    ''Kurumumuzda CEIR (Merkezi Mobil Cihaz Kimlik Tanımı Veri Tabanı)
    ve Bilgi ve İhbar Merkezi kurulmasından sonra kayıt dışı GSM
    telefonlarına gönderilecek kısa mesaj (SMS) ve basın yoluyla yapılacak
    duyurularla kayıt işlemleri için başvurunun yapılacağı yerler
    bildirilecektir.

Söz konusu kanun gereği 13 Aralık 2005 tarihine kadar kayıt
    yaptırılmayan kayıt dışı GSM telefonları, haberleşme şebekelerinden
    hizmet alamayacaktır. Kayıt işlemlerinde cihaza ait fatura istenecek
    ve faturası olanların kayıtları ücretsiz olarak, faturası olmayanların
    kayıtları 5 YTL ödenerek yaptırılabilecektir.
    Kayıt işlemleri 12 Temmuz 2005 tarihinden önce kurumumuz
    kayıtlarında bulunan kayıtsız GSM telefonları ile sınırlıdır.''

AA

• eylül ayında mesaj gelecek diyodunuz ama gelmedi. Benim telefon bulunamadı diyor. Ama benim telefonu akrabam almanyada e-plus ile aldı. Ve telefonu bana gönderdi. Faturasını sordum nere koyduğunu bulamıyor diyor. Şimdi almanyadan aldığı için e-plus şirketinden telefonun kayıtlı olması gerekiyor. Ama durum şu. Telefon ordaki sistemde kayıtlı. Bizimkiler ordakini bilemezler ki. Yaw çok karışık bir durum. Bence bunun altından kalkamayacaklar.
  • ya arkadaşlar ben şu anda şaşırmış bi şekilde monitöre doğru kitlenmiş durumdayım.yaklaşık 1 ay önce falan baktığım 2 telefonda kayıtlı gözüküyordu,bugün baktığımda ise bulunamadı diyo.ne iştir ne alakadır anlamış değilim.bu ne be?!..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.