Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende 7610 var sorgulama yaptım kayıtlı değil diye mesaj verdi..
    60 ytl ye aldıgım 2100 kayıtlı bu nasıl iş anlayamadım ..
    Herhalde Web server larında bir problem mi var acaba bu Telekomcu arkadaşların??
    İleride anlayacagız
  • şimdi biriniz bana sylesin benim 6630u nereye nası kaydettircem tekirdağdayım
  • Kayıtların nerede, ne zaman, nasıl yaptırılacağı henüz belli değil.
  • okk tsk
  • arkadaşlar...

yeni telefon alacaksanız ilk önce imei numarasını sorgulayın...

sonra telefonu alın...

örneğin arkadaşım 2 hafta önce teknosa dan w800i aldı.sorgulama yaptığımızda imei numarası için bulunamadı gözüküyor...

bugün ben kvk bayiinden w800i almaya gittim.satış yetkilisinden imei sorgulamasından bahsettim...

kutusunda w800i önüme koydu ve " bak,şimdi imei sitesine kutu altındaki imei numarasını giricem" dedi.

numarayı girdi ve imei kayıtlı çıktı ve bende o w800i telefonu aldım....

kısacası kayıtlı olayı telefon rafta iken belli oluyor.....

mutlaka almadan önce imei sorgulaması yaptırın.....

piyasada kutu üzerinde genpa ve kvk amblemi olan ürünler var ama bazılarının imei kaydı yok..dikkat edin..

bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

arkadaşlar...

sonra telefonu alın...

örneğin arkadaşım 2 hafta önce teknosa dan w800i aldı.sorgulama yaptığımızda imei numarası için bulunamadı gözüküyor...

bugün ben kvk bayiinden w800i almaya gittim.satış yetkilisinden imei sorgulamasından bahsettim...

kutusunda w800i önüme koydu ve " bak,şimdi imei sitesine kutu altındaki imei numarasını giricem" dedi.

piyasada kutu üzerinde genpa ve kvk amblemi olan ürünler var ama bazılarının imei kaydı yok..dikkat edin..

bilginize...

İyi hoş da.. burada bi arkadaş sorgulama yaptığında bazen kayıtlı, bazen bulunamadı şeklinde cevap alıyorum demişti... sistemdeki çalışmalar sonuçlanmadığı sürece bu da %100 güvenilir değil yani..

• quote:

arkadaşlar...

sonra telefonu alın...

bilginize...

yorumun icin tesekkürler..yalnız benim aldıgım tel kvk bayisinden.benim telde bulunamadı diyo.arkadasları yanlıs bir bilgiyle telaşa düşürmeye gerek yok..eger bulunamadı yazısı alan arkadaslar kvk veya genpa v.s bu benzeri yerlerin telefonları acıp sorabilirler..
    mesala ben actım kvk ya telim kayıtlı imiş ama imei sorgulamada bulunamadı diyor,sebeb turk telekomun database oranlarını tam olarak düzeltememeleri..

• söylemeyi unuttugum bir nokta vardı:

kutunun üzerinde trt hologramının yanında telekomünikasyon kurumu hologramı da vardı....

%100 güvenilir yapan bu hologram....

zaten satış elemanıda "bu holograma sahip olmayan ürünler kayıt altına alınmamıştır.çoğu kişi sadece kvk ve genpa amblemine bakıyor.asıl bakmaları gereken telekomünikasyon hologramı olmalı" demişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockcity

quote:

arkadaşlar...

sonra telefonu alın...

bilginize...

yorumun icin tesekkürler..yalnız benim aldıgım tel kvk bayisinden.benim telde bulunamadı diyo.arkadasları yanlıs bir bilgiyle telaşa düşürmeye gerek yok..eger bulunamadı yazısı alan arkadaslar kvk veya genpa v.s bu benzeri yerlerin telefonları acıp sorabilirler..
    mesala ben actım kvk ya telim kayıtlı imiş ama imei sorgulamada bulunamadı diyor,sebeb turk telekomun database oranlarını tam olarak düzeltememeleri..

peki aldığın telefonun kutusu üzerinde telekomünikasyon kurumu hologramı varmıydı..?

• evt vardı arkadasım..hatta telimin markası da k750i, trt nin bandrolü bile var...yani bulunamadı yazısı cıkan arkadaslar panige kapılmasın en basiti aldıgı disbirütörlere mail veya tel acsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockcity

evt vardı arkadasım..hatta telimin markası da k750i, trt nin bandrolü bile var...yani bulunamadı yazısı cıkan arkadaslar panige kapılmasın en basiti aldıgı disbirütörlere mail veya tel acsınlar.

benim motorola e365 model telefonum var,
    telefonun sim kartı taktığımız yerdeki imei numarasını girdim,
    bulunamadı dedi... ister istemez huzursuzlandım,
    bu imei dogru değilse nasıl ayarlıyacağız?? 5 ytl para ödemek gerekiyormuş galiba..
    evde beş tane telefon var.. bi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaamm -- 1 Ekim 2005, 20:11:19 >
  • Türk Telekom' un imei veri tabanı oluşturma çalışmaları henüz bitmedi. Bu çalışmalar bittikten sonra imei sorgulaması yapılırsa kayıtlımı değilmi kesin olarak öğrenilebilir. Şu anda çok sağlam yerlerden alınan faturalı telefonlar bile ''bulunamadı'' olarak çıkabiliyor.
  • Arkadaşlar Benimwww.Hepsiburada.com dan aldığım siemens sx1 telefonuma da kayıtlı değil diyor. Yani şimdi bu hepsiburda.com millete kayıtsız kaçak telefon mu satıyor? ne yapmalıyım sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Türk Telekom' un imei veri tabanı oluşturma çalışmaları henüz bitmedi. Bu çalışmalar bittikten sonra imei sorgulaması yapılırsa kayıtlımı değilmi kesin olarak öğrenilebilir. Şu anda çok sağlam yerlerden alınan faturalı telefonlar bile ''bulunamadı'' olarak çıkabiliyor.
    dogru+

faturası olan arkadaşlar faturalarını hazır etsinler yeter 5 ytl ödemeden işi bitirler...iş parası degilde git gelde sorun...
  • arkadaşlar benim merak ettiğim şu..ben arkadaşa yurt dışından ikinci el 6230 getirtecem.buraya getirdiğim zaman herhangi bir yere kdv'sini ödemek kaydıyla faturasını kestirdim...bu faturanın hükmü ne olur.yani gecerlimidir..bu faturayı göstersem mesela 2006 nın ocak şubat aylarında kayıt ettirebilirmiyim....bilgilerinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAHRENHEIT

arkadaşlar benim merak ettiğim şu..ben arkadaşa yurt dışından ikinci el 6230 getirtecem.buraya getirdiğim zaman herhangi bir yere kdv'sini ödemek kaydıyla faturasını kestirdim...bu faturanın hükmü ne olur.yani gecerlimidir..bu faturayı göstersem mesela 2006 nın ocak şubat aylarında kayıt ettirebilirmiyim....bilgilerinize

hoca bildigim kadarıyla telefonu başka ülkeden alıp Türkiye ye getirdiğinde ordan kestirdiğin fatura düşer yani bi işe yaramaz, zaten garantide bi işe yaramıo burda. Ama bi yolunu bulup o telefonun IMEI numarası üzerinde yazan bir fatura kestirirsen en azından çalınma konusunda savcılığa elindeki faturayla başvurabilirsin(Hemen buluyolarmış teli hoca). Bi de bildiğim kadarıyla o faturayı kestirmen telefonunun kaçak olmasını engellemez çünkühttp://imei.tk.gov.tr/ adresindeki imei numaralarının veritabanı ithalatçı firmanın imei numaralarını vermesiyle oluşuor. Yani senin bi 5YTL vermen gerekecek...

• benim imei numaram aynen şu şekilde yaziyor..

IMEI 35198900-
    ................

burda 17 rakam var...halbuki sitede 15 rakam olmalı diyorr..nedir benim imei numaram şimdi :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFFa -- 14 Ekim 2005, 1:03:05 >
  • yanlız telefonu getirteceğim tarih yeni olacak yani 14 temmuzdan sonra ilk defa türkiyede kart takılmış olacak.ben bu durumu öğrenmek istiyordum..birde olaki ocak ayında geldi telefon o zaman ne olacak.yani burada bir fatura kestirsem,mesela 200 milyon üzerinden ozaman olurmu acaba kaydettirebilirmiyim.gerçi o zaman gelmedi daha ne olacağı belli değil...ama 31 aralığa kadar 6230 telefon gelir...yok kesinlikle olmaz diye birşey varsa getirtmeyede gerek yok...teşekkürler....
  • Allahtan problem yok benimkinde..eger olsaydı oruç gittiydi zaten..
  • Allahtan problem yok benimkinde..eger olsaydı oruç gittiydi zaten..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.