Bildirim
*.img formatında imaj dosyası oluşturmak istiyorum?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkçe dil seçeneğiyle Ultraiso bu iş için biçilmiş kaftan. iso, bin/cue, nrg, mdf/mds, isz, img/ccd/sub imajlarını birbirine dönüştürebilir, birçok imaj dosyasını açabilir yazdırabilir veya oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin demeye gerek yok kullanımı çok kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Eylül 2009; 13:48:02 > -
kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt. -
alkolll 220:P
120 pardonnn -
poweriso'yu tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mkarpuz61
kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt.
arkadaş sen clonedvd 5 türünde kaydetmeyi seçmişin yanlış yapmışın -
quote:
Orijinalden alıntı: tentantinton
quote:
kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt.
arkadaş sen clonedvd 5 türünde kaydetmeyi seçmişin yanlış yapmışın
kardeş madem yanlış yapmışım, doğru olarak nasıl yapılacağını da yazsaydın.bir de yazının üzerinden 2 sene geçmiş. hort olmuş -
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuzquote:
Orijinalden alıntı: mkarahanli61quote:
Orijinalden alıntı: tentantinton
quote:
arkadaş sen clonedvd 5 türünde kaydetmeyi seçmişin yanlış yapmışın
kardeş madem yanlış yapmışım, doğru olarak nasıl yapılacağını da yazsaydın.bir de yazının üzerinden 2 sene geçmiş. hort olmuş
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X