Şimdi Ara

*.img formatında imaj dosyası oluşturmak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar img uzantılısıyla kalıp dosyaları oluşturmak istiyorum. Nero ile iso yapabiliyorum. Ancak iso'yu bir şekilde img'ye çeviremedim ve img formatında direkt kalıp oluşturacak program bulamadım.. Yardımcı olur musunuz lütfen..

• Türkçe dil seçeneğiyle Ultraiso bu iş için biçilmiş kaftan. iso, bin/cue, nrg, mdf/mds, isz, img/ccd/sub imajlarını birbirine dönüştürebilir, birçok imaj dosyasını açabilir yazdırabilir veya oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin demeye gerek yok kullanımı çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Eylül 2009; 13:48:02 >
  • kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt.
  • alkolll 220:P

120 pardonnn
  • poweriso'yu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt.

arkadaş sen clonedvd 5 türünde kaydetmeyi seçmişin yanlış yapmışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tentantinton

quote:

kardeş ultra iso demişsin bende kullanıyorum ama img uzantılı dosyayı o da oluşturamıyor.img uzantısını seçip kaydet deyince 000 ve dvd uzantılı iki dosya oluşturuyo.biri iso nun kendi boyutunda ooo uzantılı olan.diğeri 21bayt.

kardeş madem yanlış yapmışım, doğru olarak nasıl yapılacağını da yazsaydın.bir de yazının üzerinden 2 sene geçmiş. hort olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarahanli61

quote:

Orijinalden alıntı: tentantinton

quote:

kardeş madem yanlış yapmışım, doğru olarak nasıl yapılacağını da yazsaydın.bir de yazının üzerinden 2 sene geçmiş. hort olmuş

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.