Şimdi Ara

Winrar'lı iso dosyalarını birleştirmek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 7 parçaya bölünmüş bir programa ait rar dosyaları var. Ama her birinin içinde ki .iso dosyaları aynı adlı. Bunları nasıl acaba çıkarıp birleştireceğim. Bir türlü çözemedim. Yardım ederseniz sevinirim. Rar'ların hepsinin içinde resimdeki dosyalar var. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan74 -- 27 Eylül 2008; 18:40:26 >

• İlk partı aç ve içindekileri çıkart. O kadar.
  • Arkadaşlar, her rar'ın içinde aynı isimli dosyalar var. PD7.iso dosyasının devamı ama hepsi aynı isimli. İlkini çıkartım ama iso dosyası olduğu için bunun yükleme yöntemi farklı. Bunu bulamıyorum. İnternette araştırmamda deamon tolls programından ve nero ile cd'ye yazdırmaktan bahsediliyor ama ben çözemedim. Lütfen detaylandırırmısınız?...
  • Hepsi aynı isimde olması gerekiyor zaten. Winrar yüklüyken, birine sağ tıklayıp "extract files" ya da "çıkart" dediğinde hepsi birleşip klasörde tek dosya haline gelecek.
    Sonra neroda "kalıbı diske yazdır" diyerek yazdıracaksın ya da deamon tools u kurup araç çubuğundaki simgeye sağ tıklayıp "mount image" i seçerek kurulumu başlatacaksın.
  • Demekki bende ki sorun şu; ilkini çıkartınca devamını getirip tek dosya haline getirmiyor. . Rar'ların her birinin içinde yukardaki resimde ki klasör var. Bundan mı acaba. Ne yapmam lazım???
  • Daemon Tools kur önce. Daha sonra Daemon Tools a sağ tıklayıp 1 Sürücü aç. (Zaten başta 1 sürücü açık gelir.) Mount Image yapıp .iso uzantılı dosyayı seç. Olması lazım o zaman. Yani .ISO uzantılı dosyanın içindekiler Sanal Sürücünün içinde görülmesi lazım. Daha sonra Sanal Sürücü den kopyala yapıştır yaparsın.

• .rar lı dosyaları seçersin hepsini..
    Extract Here ( bulunduğun dosyaya çıkartır ) dersin
    bi uyarı alırsın ".... değiştirilsin mi?" diye
    YES TO ALL dersin

birleşir
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, birleştirdim sonunda, şimdi deamon tool ile yüklemeyi deniycem.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nomak71

.rar lı dosyaları seçersin hepsini..
    Extract Here ( bulunduğun dosyaya çıkartır ) dersin
    bi uyarı alırsın ".... değiştirilsin mi?" diye
    YES TO ALL dersin

birleşir

• daemon tools -> sağ tık -> virtual cd/dvd rom -> device -> mount -> iso yu bulun
    tamamdır
  • hızlıca şöyle; sağ tuş tıkla,hepsiniçıkart de.
  • Herkese teşekürler, işimi hallettim. Ama ilaç yanlış çıktı . Neyse sonuçta yöntemi dediklerinizi yaparak çözdüm. Çok Teşekkürler.
  • Beyler ben win ar dosyalarını alıyorum sonra çıkarbilir diske atıyorum dizine çıkarttan olmuyor hata veriyor lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.