Şimdi Ara

.ts uzantılı dosyaları nasıl birleştireceğiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 part halinde bulunan ts uzantılı HD filmi tek part haline getirmek ve üzerindeki sesleri çıkartıp ekleme yapmak istiyorum. Bunu hangi programla yapabilirim acaba?

Tşk.

• vlc player izlenir .Çevirme programlarını da google dan bulursun.
  • zaten vlc player ile izliyorum. bunda sorun yok.
    birleştirme programını google da aratıp bulamadığım için sizlerden yardım rica ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

vlc player izlenir .Çevirme programlarını da google dan bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peyder35

Elimde 3 part halinde bulunan ts uzantılı HD filmi tek part haline getirmek ve üzerindeki sesleri çıkartıp ekleme yapmak istiyorum. Bunu hangi programla yapabilirim acaba?

Tşk.

TMPGEnc 4.0 XPress programıyla rahatlıkla bu söylediklerini ve fazlasını yapabilirsin......
  • Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Elimde 3 part halinde bulunan ts uzantılı HD filmi tek part haline getirmek ve üzerindeki sesleri çıkartıp ekleme yapmak istiyorum. Bunu hangi programla yapabilirim acaba?

Tşk.

TMPGEnc 4.0 XPress programıyla rahatlıkla bu söylediklerini ve fazlasını yapabilirsin......
  • peki bu .ts uzantılı dosyaları bu program ile .mkv formatına dönüştürebilirmiyim?

quote:

Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.

quote:

quote:

Tşk.

• Programı kurdum ve işlem yapmaya başladım. Ancak 2 adet toplamda 10GB lık dosyanın encode etme işlemi için 12 saat istedi. Bu çok uzun bir süre.
    Ben birde Total Video Convert programını buldum. Bu programda ts uzantılı dosyaları convert etmeye yarıyor ve bu program toplam 1,5 saat süre verdi. örnekleme yaptım ve convert edilen dosyanın kalitesinde hiçbir sorun yok. çok temiz ve yüksek kalitede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Programı kurdum ve işlem yapmaya başladım. Ancak 2 adet toplamda 10GB lık dosyanın encode etme işlemi için 12 saat istedi. Bu çok uzun bir süre.
    Ben birde Total Video Convert programını buldum. Bu programda ts uzantılı dosyaları convert etmeye yarıyor ve bu program toplam 1,5 saat süre verdi. örnekleme yaptım ve convert edilen dosyanın kalitesinde hiçbir sorun yok. çok temiz ve yüksek kalitede.

Aynı programları bende çok uzun bir süredir kullanıyorum. Ama Total Video Converter TMPGEnc den daha iyi deme bana. Convertte ikisinin arasında çok büyük fark vardır. Ayrıca TMPGEnc ile her türlü kesme biçme, efekt ses düzenleme, alt yazı ekleme yani bir çok özelliği içerisinde barındıran bir programdır.

Saygılar...

• OK. haklısın ama işlemlerin sonuçlanması çok uzun sürüyor. Bu pek hoşuma gitmedi.

quote:

quote:

Programı kurdum ve işlem yapmaya başladım. Ancak 2 adet toplamda 10GB lık dosyanın encode etme işlemi için 12 saat istedi. Bu çok uzun bir süre.

Aynı programları bende çok uzun bir süredir kullanıyorum. Ama Total Video Converter TMPGEnc den daha iyi deme bana. Convertte ikisinin arasında çok büyük fark vardır. Ayrıca TMPGEnc ile her türlü kesme biçme, efekt ses düzenleme, alt yazı ekleme yani bir çok özelliği içerisinde barındıran bir programdır.

Saygılar...

• TMPGEnc programı ile deneme yapıyorum. Ancak nedense convert edilmiş dosyayı oynatmak istediğimde görüntü ağır çekimdeymiş gibi hareket ediyor. Bunun nedeniş nedir peki?
  • hd black ıstedıgım konuyu acmısın eger konu devm ederse gusel olur bende tslerı bırlesıtrmek ıstıyorum transformersı cektım 6 adet ts formatı bunu bırlesıtrıp turkce ses ekleyıp mkv yapmak ıstıyorum tpm gencı uzun suredır kullanıyorum mkv formatına export etmıyor snrm ama mkv formatında ı dosyayı haliaa splıtterla eklıye bılıyon total converter nasıl bır program bu dedıklerının hepsı yapılabılıyormu
  • Idoo video editor ile video/ses her türlü kesme biçme ekleme gibi işlemlerini yapabilirsin. Umarım işini görür. Yalnız ürün paralı. Freeware tarzı video programı bulamadım ben de ne yazık ki.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milanmilano -- 8 Ocak 2022; 16:49:42 >
  • aşağıdaki yöntemle denedim işe yaradı.

Eyerexyoutube
    Quick video showing how to Join / Merge TS video files using a batch file which i use to join files captured by a Elgato HD60 Pro so i can edit with VideoReDo Text to add to Notepad copy /b *.ts joined_files.ts and save as joiner.bat For MP4 or MKV just change the end to that file type ie copy /b *.ts joined_files.mp4 Captured using Open Broadcaster Software (OBS Studio) http://obsproject.com/index Microphone used Audio-Technica ATR2100-USB Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone
    https://www.youtube.com/watch?v=K1QSG3Kg1K4&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.