İmir Ring +0 yada +1 inin resmi elibnde olan linkini verebilirmi imir ring +1 i 50 ytl ye alıcam sizce bu paraya değer mi?
off manyak item o. dur resmini yollarsam yollarım biraz bekletebilrim. benim eski charımda vardı normal bir fiyata alıyorsun
quote:Orjinalden alıntı: off manyak item o. dur resmini yollarsam yollarım biraz bekletebilrim. benim eski charımda vardı normal bir fiyata alıyorsun resiminin linkini verirsen sevinirim şimdiden tesekkurler...
Resmini bulamadım ama normal bir yüzük. Resmi Agate Ring'e benziyor Imir Ring +0 20 Def. 5 Hp 5 Dex 5 Mp 30 Lighting Damage Resistance olarak ise 5Fire 5Glacier 20 Lighting
quote:Orjinalden alıntı: RevidaL Resmini bulamadım ama normal bir yüzük. Resmi Agate Ring'e benziyor Imir Ring +0 20 Def. 5 Hp 5 Dex 5 Mp 30 Lighting Damage Resistance olarak ise 5Fire 5Glacier 20 Lighting
Gercekten Coq GüzeL 1 İtem +1 ri Wardı Dende DuaL ForGeT iTemLeri SiLiNMeDen 3 Gün Önce aLmıstımDeF HP Dex Coqda PaHaLı DeiLDi
O yuzugun +1 ile +0 pek farketmez herhalde.Yapı olarak rol a benziyor ama onun yerini tutamaz.+1 için çok iyi bir fiyat bence
alın bakalım 999m den gördüm light 30 verio güzel ama o kadar değerli gib gelmedi bana ss bu günündür. http://img247.imageshack.us/my.php?image=imirringbp5.jpg