Şimdi Ara

imitasyon ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıqtanda anlaşılacağı gibi ben ist. anadolu yakasında ikamet etmekteyim....hep orjinal ürün kullanırdım iki ay önce converse aldım asker kotu renginde (yeşilli sarılı) olanlarından 3 gün önce açıldı gittim değiştirmediler...uyuz oldum...bi daha hiç bir orjinal ürün almıcam töbe ettim... xD..ist. anadolu yakasında converse,abercrombie,adidas superstar,yada colins'in emitasyon ürünlerini nerden alabilirim...pendik...kadıköy...tuzla...olabilir...we zaten orjinal ürünlerin içinde hep ya made in r.p.c yada endonezya yazıyo... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_enes -- 14 Mart 2009; 18:45:02 >

• Faturası olmadığı için değiştirmemeleri gayet mantıklı. 30-40 liraya alıp 1 ay giyeceğine biraz sıkışıp orjinalini alap 6 ay giyebilirsin kanımca. Byük markalar zaten üretimlerini işçi maliyeti en ucuz olan ülkelerde yaptırıyolar endonezya malı da olsa orjinal adidas her zaman kalitedir. Ha U.S.A yapımı bir Nike bulursan hiç kaçırma al derim ama çok zor bulman
  • immitasyon !
  • emitasyon degil imitasyon
  • 1. imitasyon
    2. başlıq ne ?
    3. p.r.c.
  • converse yüzyılın kazıklama olayı zati.. alıyorsun o kadar para verip.. 1 yıl gecmeden bi yeri patlıyo.. yazık verilen paralara ona.. el imistasyonunu yine bir yıl giy.. iki uc cesit alınca aynı parayı vermis oluyorsun.. bi de converse kardeslik diye gecinir hep pehh
  • ehehuhehe nese çaqma dielim kısaca....

ya faturasını onlar taaa ..... sına kadar kaydedeiolar bilgisayarlarında kayıtlı saten faturayı almaya ne gerenq war khii birader...ama bende onun yüsünden çileden çıktım saten kavga edicektim adamla bilgisayara format attık veriler uçtu dedi bende dedim at yalanı ... inananı gittim bi daa da orjinal ürün alırsam şahin k ile aynı otel odasında 2 hafta geçirem....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

1. imitasyon
    2. başlıq ne ?
    3. p.r.c.

kafam bosuq bu aralar yazım hataları için k.baqmayın okulda çok karışık olaylar var...hayatım altüstü oldu sayılır... ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurmaurer

converse yüzyılın kazıklama olayı zati.. alıyorsun o kadar para verip.. 1 yıl gecmeden bi yeri patlıyo.. yazık verilen paralara ona.. el imistasyonunu yine bir yıl giy.. iki uc cesit alınca aynı parayı vermis oluyorsun.. bi de converse kardeslik diye gecinir hep pehh

tmm bro işte nerden alabilirim ist. anadolu yakasında....
  • kadıköyde bir sürü var
  • quote:

kafam bosuq bu aralar yazım hataları için k.baqmayın okulda çok karışık olaylar var...hayatım altüstü oldu sayılır... ;)

Sen de pek bi imitasyon göründün böyle be...
  • burası DH bnce biraz daha dikkat et yazına dostum.
  • Hangimiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

kadıköyde bir sürü var

tam adres verir misin nerde kadıköyde akmar ve çevresini biliom biraz o kdr yabancıyım anadolu yakasında avrupaya da sık sık gitmiyom... :(
  • şimdi sahilden bogaya dogru yukarı dogru yürüyorsun

1.cisi cami var sagda osmanaga camisi onun yanında bir sürü göreceksin gir oraya yukarı dogru ayakkabıcı
    2.cisi oraya ugramadan direkt bogaya çık sonra bogadan yukarı dogru yürü mangonun oldugu yöne sagda ykb bankasının oldugu sokakdan gir biraz aşagıya dogru yürüdügünde göreceksin
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

1. imitasyon
    2. başlıq ne ?
    3. p.r.c.

imitasyon taklit benzeri sahte
    avrupa yakasındakiler zengindir bir ayakkabıya 2 binlira verip alır
    anadolu yakasındakiler fakirdir 20 lira verir taklitini sahtesini alır
    Made in Prc Made in China nın tükrçe mealiymiş bunu bende yeni öğrendim
    Lan harbi dün istanbula gittim bir gün anadolu yakasına altunizade kadıköy felan yemin ediyorum bir tane doğan slx gördüm anadolu yakası böyleyse avrupa yakasınıda görmek isterim

• zenginlik konusunda sana katılamayacagım neden dersen istanbulda zengin çok avrupa anadolu yakası diye ayırıma tabi tutmak dogru degil eger tutmak istiyorsan rahmi koç burda oturuyor :=)

anadolu yakasında oturan biri olarak bunu belitmem gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.