Şimdi Ara

İmkanı olan herkes bir Nokia Lumia almalı (vefa borcumuz var ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodrap

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

asıl nokia nın bize vefa borcu var.bizler nokia yı yükselttik. şimdi indirim yapsın ki karşılıklı olsun.

1120 tl'ye iphone 5 - samsung s3 hızında telefon sunuyorlar daha ne istiyorsun bedava mı olsun?

Hocam lumia 820'den mi bahsediyorsun? o fiyata nerede var?

evet, burdan en uygun fiyatlara bakabilirsin

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-820-fiyati,843822.html

ohaa fiyatlara bak ben 920 kullanıyorum fakat 820 almak isteyen arkadaşlarım vardı iyi oldu

:) ben çok memnunum 820'den kesinlikle tavsiye ederim alsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Niye Lumia alalım? Lumia alacağıma gider N9 alırım. Nokia Symbian ile MeeGo'ya yaptıklarından sonra bunları fazlasıyla hakediyor. Köklerine ihanet etmiştir. Özünü kaybedip sıradan bir üretici durumuna düşmüştür. Çünkü firmaları birbirinden ayıran temel fark işletim sisteminin farklı olmasıdır. Nokia, Symbian ve MeeGo ile farklıydı. Diğerleri gibi Android kullanmıyordu. Farklı olan üç firma vardı. Nokia, Apple ve RIM. Şimdi ise farklı olan Apple ve RIM. Kamera lensiyle, bilen gözle, kasa rengiyle farklılık olmaz. Fark işletim sistemiyle olur. Gerçek bir Nokia sever de gidip bu saatten sonra Nokia almaz. Çünkü Nokia'yı farklı kılan ve diğer üreticilerden ayıran Symbian ve MeeGo idi ve artık onlar yok. O yüzden benim için "gerçek" manada bir fark da kalmamıştır. Kalkıp da saçma konular açıp vefadan bahsetmenin mantığı yok. Nokia kendine ihanet edip açık kaynağa vefasızlık etmişken biz mi vefa gösterelim?

Allah Allah sana ne??? Kendi işletim sistemi değil mi ister alır ister satar sana mı kalmış hesabını kesmek... Allah'ım bu Türkiye de de her türlü insan var valla

Avatarına bakınca yorumundan ne tür olduğun belli. Ayrıca bu konuyu açana yazmalıydın bu mesajı. Herkes istediğini alır ona ne! Vefaymış, yav hehe :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Niye Lumia alalım? Lumia alacağıma gider N9 alırım. Nokia Symbian ile MeeGo'ya yaptıklarından sonra bunları fazlasıyla hakediyor. Köklerine ihanet etmiştir. Özünü kaybedip sıradan bir üretici durumuna düşmüştür. Çünkü firmaları birbirinden ayıran temel fark işletim sisteminin farklı olmasıdır. Nokia, Symbian ve MeeGo ile farklıydı. Diğerleri gibi Android kullanmıyordu. Farklı olan üç firma vardı. Nokia, Apple ve RIM. Şimdi ise farklı olan Apple ve RIM. Kamera lensiyle, bilen gözle, kasa rengiyle farklılık olmaz. Fark işletim sistemiyle olur. Gerçek bir Nokia sever de gidip bu saatten sonra Nokia almaz. Çünkü Nokia'yı farklı kılan ve diğer üreticilerden ayıran Symbian ve MeeGo idi ve artık onlar yok. O yüzden benim için "gerçek" manada bir fark da kalmamıştır. Kalkıp da saçma konular açıp vefadan bahsetmenin mantığı yok. Nokia kendine ihanet edip açık kaynağa vefasızlık etmişken biz mi vefa gösterelim?

Ne sacmalamisin bilader.nokia batiyodu kendini kurtarmak icin wp8 e gectiler amma abartmissin

Nokia zaten MeeGo ile kendini kurtarmıştı ve garantiye almıştı. Nokia kendi çözümlerini kullanırdı, şimdi başkalarının çözümlerini kullanıyor. MeeGo WP8'den çok daha ileri seviyede, gelişime açık, özgür ve daha kullanıcı dostu bir işletim sistemiydi. Bence saçmalayan sensin bilip bilmeden konuşma.

Hocam MeeGo kullandın mı? WP8 ile meegoyu karşılaştırmam bile wp8 kullanan biri olarak meego'lu telefona asla ihtiyaç duymam! köklerine ihanet konusuna gelincede Nokia androide geçmediği için eleştiren insanlar bir anda sistem değiştiren Nokia'ya köklerine ihanet etti demiş ilginç

Kısa süreliğine olsa da kullandım ve şunu diyebilirim ki bu kadar hafif, özgür, geliştirilmeye açık, safkan Linux, kullanımı kolay, Terminal ile istediğiniz gibi sistemle oynayabileceğiniz bi sistem yok. WinPhone ne veriyor? Özgürlük mü, sistem üzerinde istediğimiz değişiklikleri yapabilmek mi? Onu geçtim dosya yöneticisi bile yok. Symbian'ın yıllardır olan bir özelliği 2012 model bi sistemde yok. Multitask konusuna ise hiç girmiyorum, MeeGo bu haliyle multitask konusunda WinPhone'u yanından geçirtmez. Şayet Nokia MeeGo'nun arkasında durabilseydi bugün Android'in ne kadar adi ve kalitesiz bir Linux olduğunu herkes görürdü.

Ayrıca ben hiçbir mesajımda Nokia'nın Android'e geçmesi gerektiğini söylemedim. Yazarken de sallama istersen? Nokia kendi ssistemleri ddışında hangi sisteme geçerse geçsin, ister Android ister WP olsun uzun vadede bir başkasına bel bağlaması doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Şubat 2013; 11:54:02 >

• vefa demişken koreli samsung neden Türk şehit ve gazilerinin hatırına Türkiye de yarı fiyatına ürün satmıyor ?
  • heheh hiç Nokia kullanmadım. Sevmiyorum çok fazla plastik :) WP8 i de HTC aldım çok ta memnunum
  • Nokia'da yılların tecrübesi var...En zor zamanında bile iyiki Android'e geçmemiş.Nokia Windows Phone 8'e geçerek çok doğru birşey yaptı,Symbian kadar kötü bir işletim sistemi görmedim şu ana kadar.Android'e çok büyük br rakip olacaktır WP8 diye düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

vefa demişken koreli samsung neden Türk şehit ve gazilerinin hatırına Türkiye de yarı fiyatına ürün satmıyor ?

Yalnız haksızlıkta etmeyelim Samsung Kore gazilerinin torunlarına burs veriyor ve bildiğim kadarıyla da Kore'de yapılacak lisansüstü çalışmalarda giderlerinin bir kısmını karşılıyor.Bence bu açıdan Samsung bir alkışı hakediyor.. Edit:İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbaz061 -- 13 Şubat 2013; 0:31:39 >
  • quote:

ben lumia 820 aldım tavsiye ederim. 3 gündür elimden düşürmüyorum

Aman düşürme hocam.

Ekran fln bi sürü maliyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

quote:

ben lumia 820 aldım tavsiye ederim. 3 gündür elimden düşürmüyorum

Aman düşürme hocam.

Ekran fln bi sürü maliyet

düşürdüm ama ekran koruyucu saolsun hiçbirşey olmadı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

quote:

Allah Allah sana ne??? Kendi işletim sistemi değil mi ister alır ister satar sana mı kalmış hesabını kesmek... Allah'ım bu Türkiye de de her türlü insan var valla

Avatarına bakınca yorumundan ne tür olduğun belli. Ayrıca bu konuyu açana yazmalıydın bu mesajı. Herkes istediğini alır ona ne! Vefaymış, yav hehe :)

O da aynı durumda zaten ama kabul et dediklerin hataydı bu arada avatarıma win8 in logosunu sevdiğim için koyuyorum.. Yoksa bi fanboyluk durumu yok ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: ozas

vefa demişken koreli samsung neden Türk şehit ve gazilerinin hatırına Türkiye de yarı fiyatına ürün satmıyor ?

Samsung u hayır kurumu falan mı sandın acaba???
  • Gereksiz bir konu olmuş

• Bütün mesajları okudum ve hiçbir şey anlamadım. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz, ne diyorsunuz anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci101

Bütçemize göre bir Nokia Lumia almalıyız diye düşünüyorum.
    .............................
    bence Nokia'nın hiç de adil olmayan bu hain pazarda ayakta kalabilmesi bizim vefamıza bağlı :)

Vallahi çok güldürdünüz beni. Vefa niye? Kime? Nokia size ne yaptı? Ne yararı oldu? Çocuğunuzu mu okuttu? Böbreğini mi bağışladı? Köyüne yol mu yaptırdı? Ne vefası?
  • Vefa mı? Parasını verdik daha önce aldığımız NOKİA cihazların :) daha ne yapalım?

TR malı olsa hadi neyse :)
  • Bu neyin kafası

• hey güzel Allahım ; kimyasalı alan can sıkıntısından konu açıyor ne vefasından bahsediyorsun , nokia bana iş , aş verdide benim mi haberim yok !

• konu yazarları ne içti acaba?

• nokıanın bize vefa borcu var halen okadar para verip nokıa alıyorsak
    telefonda kablosuz sarj ozelligi var 140 tl verip haricen alıyorsun neyin vefasını yapıcam nokıa ya
  • quote:

Cok guzel bir yorum. Ama rim de androide karsi koyamadi bb10 la android uygulamalarini kullaniyor. Kucuk firmalar maalesef piyasaya karsi koyamiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.