Şimdi Ara

İmkanı olan herkes bir Nokia Lumia almalı (vefa borcumuz var )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçemize göre bir Nokia Lumia almalıyız diye düşünüyorum.

Sonuçta birçok insan iphone 5 veya samsung galaxy serisi gibi üst model cihazlar kullanıyor olsa da ;

cep telefonu ile ilk tanışıklığımız "Nokia" ile başladı çoğumuzun ,

bence Nokia'nın hiç de adil olmayan bu hain pazarda ayakta kalabilmesi bizim vefamıza bağlı :)

Yarın fiyat araştırıp bir adet almayı planlıyorum mesela ...

(Ne varsa biz Türklerde var , samimiyim)

El attığımız her cihazı dünya trendi yapmadık mı ?

...

Sadece Düşününün !

Eleştirileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim ...

• Valla kimsenin vefa derdi yok herkes ya bütçesine bakıyor ya da isteğini karşılamaya. Adam oyun oynamak isterse WP'yi Symbian'ı napsın? Nokia isteğini gerçekleştirmiyorsa almaz işin vefası yok amcasının oğlunun değil şirket. Ha ben şimdiye kadar hep Nokia kullandım, bıktım artık yeni bir şey deneyeyim dedim Lumia 620 çıkınca gene Nokia modeline göz koymuş bulundum. Muhtemelen sıradaki telefonum da Nokia olacak ama benim zevkime ihtiyacıma ve bütçeme uyduğu için sadece. Yoksa ben 3310'la büyüdüğümden değil. Ne yalan söyleyeyim param olsa iPhone alırdım ne vefası?
  • O zaman vefa için herkes birer tane mac almalı, o olmasaydı şuan windows kullanamıyor olacaktınız.
  • ben lumia 820 aldım tavsiye ederim. 3 gündür elimden düşürmüyorum
  • kimin kime vefa borcu var tartışılır. zamanında 5 para etmeyen yüzlerce modelini binlerce liralara sokuşturduğu türk kulanıcısına bir vefa borcu hissediyormu acaba nokia. evet ne varsa türklerde var... ah aziz nesin ah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

O zaman vefa için herkes birer tane mac almalı, o olmasaydı şuan windows kullanamıyor olacaktınız.

Mantık saçma, Bill Gates olmasa şu an Apple olmayacaktı o zaman.
    Bilmeyenler için;
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

O zaman vefa için herkes birer tane mac almalı, o olmasaydı şuan windows kullanamıyor olacaktınız.

Mantık saçma, Bill Gates olmasa şu an Apple olmayacaktı o zaman.
    Bilmeyenler için;

Evet mantık saçma, Apple zamanında Gates'i işe almasaydı hala IBM'de çalışıyor olacaktı. Kısır döngü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.900lira borç verecek var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asıl nokia nın bize vefa borcu var.bizler nokia yı yükselttik. şimdi indirim yapsın ki karşılıklı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantığa bak Sanki telefonu sana bedava verdi Nokia. Bizim kendi markamız mı Nokia ?
    Daha iyisi varken neden kötüsünü kullanayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

asıl nokia nın bize vefa borcu var.bizler nokia yı yükselttik. şimdi indirim yapsın ki karşılıklı olsun.

1120 tl'ye iphone 5 - samsung s3 hızında telefon sunuyorlar daha ne istiyorsun bedava mı olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

asıl nokia nın bize vefa borcu var.bizler nokia yı yükselttik. şimdi indirim yapsın ki karşılıklı olsun.

1120 tl'ye iphone 5 - samsung s3 hızında telefon sunuyorlar daha ne istiyorsun bedava mı olsun?

stabwound kardeşimiz çok haklı ...

Iphone da sadece şarjlı kılıf alıyor millet neredeyse bu paralara !

Yaşatmak lazım dedim kötü mü ettim şimdi ...
    Öteki türlü samsung ve apple ne derse önümüze ne koyarsa onu alırız , hepsi bu yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaci101 -- 31 Ocak 2013; 23:29:28 >
  • vefa borcu bi yana nokia yı sırf nokia diye tercih ediyoruz.tabi burada nokia fanlığından bahsetmiyorum.yani sağlamlık yeni teknolojiler gibi konuları kastediyorum.en zor zamanında bile android kullanmadı çünkü nokialığını korumak yani özünü korumak istedi ve bunu başardıda...dolayısı ile nokiayı nokia olduğu için tercih etmeliyiz.çünkü teknolojiye gerçekten büyük katkıları oldu.teknoloji aleminin bu tür firmalara canı gönülden ihtiyacı var.allah bizi nokia ve nokia gibilerinden mahrum etmesin.

tabi yanlış anlaşılma olmasın bu pazarın androide de ihtiyacı var diğer üreticilerede. ama nokia yenilik bazında en yaratıcı firma...
  • Uygulama sayfalarına da göz atarsanız, nokia'nın uygulamalarının ne denli kaliteli olduğunu da görebilirsiniz. Microsofta değil, nokia'ya güveniyorum. Umarım bu güzel telefondan bolca satarlar içinde bulundukları durumdan kurtulurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci101

quote:

quote:

Öteki türlü samsung ve apple ne derse önümüze ne koyarsa onu alırız , hepsi bu yani...

ücreti uygun olursa ve isteklerimi karşılarsa niye almayalım. ama şu an için böyle bir durum yok. zaten zırt pırt telefon değiştiren biri değilim. 7 yıl nokia 7610 kullandım son iki yıldır htc incredible s kullanıyorum. iki yıl daha htc ile devam ederim. iki yıl sonra hangi marka isteklerimi karşılaşırsa onu alırım. gereksiz yere marka taraftarlığı yapmayalım.

• Ürünleri gayet iyi bence Nokia'nın. 620 çıkarmasıyla Windows'un yaygınlaşmasını sağlayacak gibi. Ne kadar satılırsa marketin büyümesi o kadar hızlanır. Bence ciddi rakip olur 1 sene sonra android'e de Ios'a da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczaci101

quote:

quote:

ücreti uygun olursa ve isteklerimi karşılarsa niye almayalım. ama şu an için böyle bir durum yok. zaten zırt pırt telefon değiştiren biri değilim. 7 yıl nokia 7610 kullandım son iki yıldır htc incredible s kullanıyorum. iki yıl daha htc ile devam ederim. iki yıl sonra hangi marka isteklerimi karşılaşırsa onu alırım. gereksiz yere marka taraftarlığı yapmayalım.

marka taraftarlığı yapmıyoruz. ben hayatımda ilk defa nokia aldım. 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim. kuzenim almanya'dan iphone 5 aldı inceledim çok beğendim. Diğer kuzenim abd'ye gitti geçen hafta. bu ay içersinde kızarkadşımla para gönderip 2 tane iphone 5 aldırmayı düşünüyorduk ki lumia 820 de karar kıldım. kızarkadaşım da beğendi o da lumia 820 almayı düşünüyor. iphone 5 ve s3 denginde bir telefon, tek eksi yönü şuan için yeterli kalitede uygulama bulunmaması ki bu da zamanla çözülebilecek bir konu. Telefon pazarına ne kadar farklı markalar girerse rekabet sayesinde fiyat ve yeni teknolojilerin gelişme hızı o kadar hızlanır. nokia gerçekten iyi telefon yapmış bu paraya bu telefon fazla bile. bu arada 1120tl demiştim telefon fiyatı için ama sanırım bimeks'te 1035tl ye satılıyor şuan.

edit: bahsettiğim fiyatta bulamadım geçen gün linkini görmüştüm kısa süreliğine indirim yapılmş olabilir şuan en ucuz 1110tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 1 Şubat 2013; 11:22:58 >

• dediğin gibi şu an uygulama magazasinin gelişmesi gerekir.gelisince alınabilir telefon listesine girer.ayrıca o fiyata üst düzey yurt dışı telefon alırım.( niye dersen türkiyedeki garanti işiyle uğraşan firmalar ilgisiz ayrıca telefon üreticilerinin türkiyeye düşük kalitede ürün gönderdiğine inanıyorum.marka farketmeksizin)

• Birine vefa borcumun olması için onun bana bir iyilik yapması ve karşılığını hala görememesi lazım. Nokia benim kara kaşım kara gözüm ya da beni çok sevdiği için satmadı ki o telefonları! Her kapitalist şirket gibi para kazanmak için sattı. O telefonu verdi ben de telefonun karşılığı olan parayı. Batarsa batar çıkarsa çıkar ama beni zerre ilgilendirmez.
  • Niye Lumia alalım? Lumia alacağıma gider N9 alırım. Nokia Symbian ile MeeGo'ya yaptıklarından sonra bunları fazlasıyla hakediyor. Köklerine ihanet etmiştir. Özünü kaybedip sıradan bir üretici durumuna düşmüştür. Çünkü firmaları birbirinden ayıran temel fark işletim sisteminin farklı olmasıdır. Nokia, Symbian ve MeeGo ile farklıydı. Diğerleri gibi Android kullanmıyordu. Farklı olan üç firma vardı. Nokia, Apple ve RIM. Şimdi ise farklı olan Apple ve RIM. Kamera lensiyle, bilen gözle, kasa rengiyle farklılık olmaz. Fark işletim sistemiyle olur. Gerçek bir Nokia sever de gidip bu saatten sonra Nokia almaz. Çünkü Nokia'yı farklı kılan ve diğer üreticilerden ayıran Symbian ve MeeGo idi ve artık onlar yok. O yüzden benim için "gerçek" manada bir fark da kalmamıştır. Kalkıp da saçma konular açıp vefadan bahsetmenin mantığı yok. Nokia kendine ihanet edip açık kaynağa vefasızlık etmişken biz mi vefa gösterelim?

• Eskiden nokia kullananlarin cogunlugu uzakdogulu plastik telefonlari kullaniyor. Zamaninda Nokia nin attigi kazigi, simdi uzakdogulu kloncu, plastik, uyduruk telefon ureticileri atiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.