Şimdi Ara

imkansiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ygs 5 im 44k. Denemelerde 1 bosa dusurdugum mat 2 37.5 geometrim ise 17. Edebiyatim 42 cografyam ise 12. Edebiyat denemelerinde 2 bosa kadar dusurdugum halde boyle. Bittim ben. Sene basinda h.tepe psikoloji istiyordum tm 3 te 8k da aliyordu. Artik imkansiz gibi. Buhranlardayim. Bu netlerle kac k gelir? Obp den 42 gelecek herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiorum senin durumunu ama bence baska universitede kesin gelir illa hacettepe demiosan bende senle benzer durumdayim ygs 5 33000 mat 43 geo 23 ede 43,5 cog 12 yada 14 bana hukuk gelirmi okul puanm 95 ama kimse bsy demio ya kac bine girerim tm 2 de acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

Bilmiorum senin durumunu ama bence baska universitede kesin gelir illa hacettepe demiosan bende senle benzer durumdayim ygs 5 33000 mat 43 geo 23 ede 43,5 cog 12 yada 14 bana hukuk gelirmi okul puanm 95 ama kimse bsy demio ya kac bine girerim tm 2 de acaba

sana hukuk gelir diye dusunuyorum ben. Iyi yapmissin helal olsun. Aga simdi butun bi seneye bakiyorumda 12 kilo aldim. Durus bozuklugum cikti boynum agriyor. Affedersin it gibi calistim. Umarim emeklerim ziyan olmaz. Htepeye karsi umitlerimin kaybolmamasinin tek sebebi 3 senede 3/5/8 k ya dusmesiydi.

• Puanlar gercekten cok degisken insanlarin basari durumu surekli bsyleri degistirmeleri cok
    Etkili
    Mesela bu sene aobp olmazsa anadolu lisesi cikisliysam zarardasin duzliseliysen faydali sistem insanlarin kafasi karisik ama umudunu kaybetme derim bence olma
    İhtimali var

• quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

Puanlar gercekten cok degisken insanlarin basari durumu surekli bsyleri degistirmeleri cok
    Etkili
    Mesela bu sene aobp olmazsa anadolu lisesi cikisliysam zarardasin duzliseliysen faydali sistem insanlarin kafasi karisik ama umudunu kaybetme derim bence olma
    İhtimali var

anadolu cikisliyim. Umarim bu sene icin aobp geri doner. Acaba bu netlerle kac k olur. Bilen eden tecrubeli olan?

• nerdeyse aynıyız ya gel kardeşim gel dertleşelim :) ygs5:43 bin lys mat:38.5 geo:17.5 edeb:17.5 cografya:10 obp olursa 45 okul puanı gelyor aobp olursa tabi yükselir bana yorumun ne olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool_00

nerdeyse aynıyız ya gel kardeşim gel dertleşelim :) ygs5:43 bin lys mat:38.5 geo:17.5 edeb:17.5 cografya:10 obp olursa 45 okul puanı gelyor aobp olursa tabi yükselir bana yorumun ne olur :)

pardon ya aklım gitti :D edeb:43.5 :) yorum ??
  • quote:

quote:

nerdeyse aynıyız ya gel kardeşim gel dertleşelim :) ygs5:43 bin lys mat:38.5 geo:17.5 edeb:17.5 cografya:10 obp olursa 45 okul puanı gelyor aobp olursa tabi yükselir bana yorumun ne olur :)

pardon ya aklım gitti :D edeb:43.5 :) yorum ??

valla kardes sende ben gibisin. Yani hicbir fikrim yok ne yazik ki.

• guncel. Tm de bu sene yasanacak olasi dususleri hesaba katarsak ne olur siralamam ilk mesajda belirttim?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterofpipets

guncel. Tm de bu sene yasanacak olasi dususleri hesaba katarsak ne olur siralamam ilk mesajda belirttim?

İnsallah olur ama bnce bu sene hukukta dususten cok artis olucak siralamada cnku cok fazla sayisalci bu sene var hukuk yazicak sirf buna donem basindan beri calisanlar var arti mati iyi olup edeb ortalama olup sonav sonucu yazcaklar var zor bence insallah duser ama yksa sansimiz dusuk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.