Şimdi Ara

immortal'sız +6 denemeyin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 13 Temmuz 2009; 22:08:44 >

• +6 diyicektin sanırım
  • video'da +6 deniyor.
    kaybolması olası.
  • geçmis olsun bı soguk su
  • 90lv sun staff gitti.

uh anasını...
  • ouff Morelim Bozuldu
  • Valla ben şansa mansa bastım , lucky çıkmıştı bi itemden, dedim blade e +6 deniyim, önce lucky, ardındanda elixiri bastım +6 oldu :D
  • OFFFFF O Neydi öyle
  • düşürse anlicamda parayı basıp almış yine basar parayı yine alır , adamın yaptığıda ayrı bi salaklık sun riske atılır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

düşürse anlicamda parayı basıp almış yine basar parayı yine alır , adamın yaptığıda ayrı bi salaklık sun riske atılır mı

su katılmamış salakmış o adam
  • Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi?

+5 den sonra eğer itemda immortal blue yoksa, artı basarken patladığında kaybolma riski var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi?

+5 den sonra eğer itemda immortal blue yoksa, artı basarken patladığında kaybolma riski var.

Oha bilmiyordum ben bunu. Sağol iyi oldu öğrendiğim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

Oha bilmiyordum ben bunu. Sağol iyi oldu öğrendiğim.

benim bildiğim +5ten sonra değil. +4ten sonra çünkü bi keresinde +5 denerken itemimi kaybettim diye hayıflanan birisni duymuştum

• ben bu video yu rev de de seyyrettim sanki yaw.
  • aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar

aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım

Sendede Ne Zaka Varmış Öle

• quote:

Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar

aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım

Sanırım bi yanlışın var.Lucky her basatıgında düşer,immortal ise itemin +sı yandıgında düşer.Zante sallamak beleş.

@Ophiafagus

+5 den sonra immortal işin içine girer.Kimse o sallamış.

• Account-Bound item sanırım ama yinede çok acımıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.