Bildirim
immortal'sız +6 denemeyin :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+6 diyicektin sanırım -
video'da +6 deniyor.
kaybolması olası. -
geçmis olsun bı soguk su -
90lv sun staff gitti.
uh anasını... -
ouff Morelim Bozuldu -
Valla ben şansa mansa bastım , lucky çıkmıştı bi itemden, dedim blade e +6 deniyim, önce lucky, ardındanda elixiri bastım +6 oldu :D -
OFFFFF O Neydi öyle -
düşürse anlicamda parayı basıp almış yine basar parayı yine alır , adamın yaptığıda ayrı bi salaklık sun riske atılır mı -
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
düşürse anlicamda parayı basıp almış yine basar parayı yine alır , adamın yaptığıda ayrı bi salaklık sun riske atılır mı
su katılmamış salakmış o adam -
Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi?
+5 den sonra eğer itemda immortal blue yoksa, artı basarken patladığında kaybolma riski var. -
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
quote:
Arkadaşlar cahilliğime verin, silah niye kayboldu, sadece artıların gitmesi gerekmez mi?
+5 den sonra eğer itemda immortal blue yoksa, artı basarken patladığında kaybolma riski var.
Oha bilmiyordum ben bunu. Sağol iyi oldu öğrendiğim. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
quote:
+5 den sonra eğer itemda immortal blue yoksa, artı basarken patladığında kaybolma riski var.
Oha bilmiyordum ben bunu. Sağol iyi oldu öğrendiğim.
benim bildiğim +5ten sonra değil. +4ten sonra çünkü bi keresinde +5 denerken itemimi kaybettim diye hayıflanan birisni duymuştum
-
ben bu video yu rev de de seyyrettim sanki yaw. -
aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım -
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım
Sendede Ne Zaka Varmış Öle
-
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
aynısı banada old 2006 yılın ocak ayının 28 ide saat öğlen 13:19:18 de lwl 64 kalkan almıştım blocklamı 18 di +1 di almıştım hırs yaptım +7 yapcam die immortal 2 di +5 oldu +6 oldu +7 oldu ve kalkan gitti ondan sonr abaskakalna vardı blockamaı 12 +3 yaptım kullandım
Sanırım bi yanlışın var.Lucky her basatıgında düşer,immortal ise itemin +sı yandıgında düşer.Zante sallamak beleş.
@Ophiafagus
+5 den sonra immortal işin içine girer.Kimse o sallamış.
-
Account-Bound item sanırım ama yinede çok acımıştır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X