Eline sağlık hocam teşekkürler :) |
Immortals Fenyx Rising %100 TÜRKÇE YAMA (V1.1.1),(1.2.0),(1.3.4) (MAKİNE ÇEVİRİ) (2. sayfa)
-
-
V1.1 eklendi bozuk kodlar düzeltildi V2 de erkek karakter alt yazıları eklenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Şubat 2021; 2:46:58 > -
gold versiyonda çalışıyor mu acaba? ne yaptıysam düzeltemedim 3 kere baştan kurdum fotoğraflardakinin aynısın yapıyorum ama beceremedim galiba var mıdır bir çözümü
error falan diyor ama anlayamadım :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceroxlive -- 25 Şubat 2021; 2:40:27 > -
V2 Eklendi.bazı kodlar düzenlendi.
bayan erkek farketmez şimdi ikiside türkçe.
-
DataPC_patch_01.forge dosyasını yama klasörünün içine atıp öyle deneyin sorun hallolur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Şubat 2021; 7:58:55 > -
DataPC_patch_01.forge dosyasını yama klasörünün içine atıp öyle deneyin sorun hallolur.
-
Hocam şunu birde Switch e port edebilirmişsiniz ? -
Elinize sağlık -
emeğinize sağlık merakla bekliyordum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJADataPC_patch_01.forge dosyasını yama klasörünün içine atıp öyle deneyin sorun hallolur.
dostum tam olarak nasıl yapıcaz bunu anlayamadım. sıralamayı bi anlatır mısın. resimlerdeki kuruluma göre yaptım olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kutaykutdostum tam olarak nasıl yapıcaz bunu anlayamadım. sıralamayı bi anlatır mısın. resimlerdeki kuruluma göre yaptım olmadı.
Alıntıları GösterVideolu bir şekilde ana başlığa ekledim.
-
çeviri gayet güzel olmus demin uğrastım yaptım emeğine saglık
-
kurulum ve hata düzeltmeleri yayınlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Şubat 2021; 11:15:0 > -
Link nerde hocam bulamadım?
-
link yok ?
-
link düzeltildi
-
sitenizde hata var resimler karısmıs bilginiz olsun
-
merhaba böyle bir dosya var 01 li dosya yok bunu mu uygulamam gerekiyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: arorarichsmerhaba böyle bir dosya var 01 li dosya yok bunu mu uygulamam gerekiyor ?
iyi bak var :)))
yine bulamazsan ara yeri var sağ da oradan arat :))
DataPC_patch_01.forge
resimdeki yerden arat.
-
Yama çalışıyor elinize sağlık bazı yerlerde hatalar var fakat yazı anlaşılabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X