Başta bende bulamadım ama Resimli Kurulumda 3 Fotoğrafa bakarsan bulursun DataPC_SharedGroup dosyasının üstünde |
Immortals Fenyx Rising %100 TÜRKÇE YAMA (V1.1.1),(1.2.0),(1.3.4) (MAKİNE ÇEVİRİ) (3. sayfa)
-
-
oldu cok teşekkürler :) elinize saglık
-
Bende oyunu haritada bir yer işaretlediğim an oyundan atıyor v ye basıp bir yer işaretlediğimde'de atıyor tr yamadan öncede sonrada boyle bir sorun var. Tekrardan baştan yükledim silip yine aynı çözümünü veya neden kaynaklı olablilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
-
hocam merhaba v2 kurmak itiyorum ama belirtmiş oldugunuz Empire of Sin\EmpireOfSin_Data\StreamingAssets\GameData_Win64~\Localization loskasyon dosya konumunda yok yardımcı olabilirmisiniz?
-
O değil knk diğer eski yama güncellenidi.
-
Oyunu yanlış kırmış kadın ondan yapıyor bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
V2.5 çıktı
çoğu bozuk yerler düzeltildi eksik yerler çevrildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAV2.5 çıktı
çoğu bozuk yerler düzeltildi eksik yerler çevrildi.
gayet başarılı olmuş 10 saat kadar oynadım güzel iş çıkmış.
-
Yaygın indirilen bir öğe değil diyip indirmiyor antivirüs kapatıp da denedim farklı bi link eklermisin rica etsem.
-
@emrecan12bjk tşk hocam şimdi tekrar düzenledim bozuk yerleri düzenledim topluca düzenleyip yayınlarım.
@RUSH_07 dostum senin pc de virüs var sanırım.sitede bir sorun yok olsa bütün herkes şikayet ederdi.
-
Eline sağlık hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çeviri ve linkteki çeviriler için teşekkürler gerçekten makinada olsa faydalı oluyor. Hep bizimle kal elin değerse naruto ve onepiece oyunlarına da seni çok yormaz ise bakarsan sevinirim.
-
Elinize sağlık. GPT-3 mü bu yama yoksa Google Translate gibi bir translate mi?
-
yav allah aşkına şu yamayı biri düzgünce anlatsında kurayım verdikleri linkte sadece not defteri var videodaki kurulum programı yok neyi nereye kuracaz yapıştıracaz kafayı yedim ya
-
Arkadaşlar diğer GPT-3 yaması elinde olan var mı acaba? Şuan Nexusmod sitesinde olan boş iniyor yama olmuyor elinde olan varsa atabilir mi? Teşekkürler.
-
GPT-3 yaması link yok burdan indiriceksiniz mecbur
-
V2.6 çıktı.
@erdal121212 gtp 3 yaması zaten yoktu nasıl indirecektin ? test amaçlı 1 2 kişiye yollamıştı dosyaları.
gpt 3 yaması olsa bile bu versiyonda çalışmayacaktı çok satır eksiği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 27 Şubat 2021; 14:51:1 > -
çok güzel olmuş es şansıma yeni güncellenmiş yama geldi :D
-
link çalışmıyor arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahÇoraplılink çalışmıyor arkadaşlar.
inkte bir sorun yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X