Technopat Hesabımdan Çıkış Yapamıyorum.
Başlıktada belirttiğim gibi google chrome'dan giriş yaptığım hesabımın üyeliği reddedilmiş fakat çıkış yapamıyorum bir çok kez farklı yöntemlerle denememe rağmen ne çıkış yapabiliyorum nede farklı bir hesapla giriş yapabiliyorum çıkış yapamadığım için gizli sekmeden dahi farklı hesapla giriş yaptım o da reddedildi bi çözümü varmıdır bunun nasıl çıkış yapıcam acaba.
R9 5900X SOĞTUCU ÖNERİSİ
R5 3600' dan R9 5900X geçmeyi düşünüyorum ama yeni Cooler Master AF410 kule tipi soğutucu aldım sıvı soğutucuya geçmek istemiyorum sıvı pompa vs. sorunlarıyla yüksek seviye işlemci olduğu için gözlemlediğim kadarıyla düşük seviye sıvı soğutucularda bile 60-70 dereceye kadar çıkabiliyor o.c yapmadan kullanıcam mevcut soğutucumla kaç derece alırım undervoltaj ve gameboost açmicam en düşük frekansa sabitlicem.
240HZ Monitör
Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür araştırıyorum kısaca açıklicam durumumu genellikle cs:go oynuyorum monster'ın yeni a27 aryond modelini almayı düşünüyorum sorunlarım şu şekilde sistemim bazı yerlerde (csgo için) 250-300 fps alırken bazı yerlerde 240 fps aşşasına düşüyor 200 fps alırken g-sync aktif ettiğimde 200hz alırmıyım tekrar yükseldiğinde 240fps-hz olarak alırmıyım anlık iniş çıkışlar bunlar herkers yaşıyordur ama genel olarak 240 ve yakın fps diğer sorunum ise g-sync tepkime süresini arttırırmı arttırırsa ne kadar arttırır bir de denetim masasından vsync açıp oyunlarda kapatıp g-sync açmak şartmı etkiyi alabilmek için yoksa sadece g-sync açmak yetiyomu uzun süredir araştırıyorum her yerden farklı birşey çıkıyo beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Son olarak Monster aryond 27inç 240hz monitörü önerirmisiniz yoksa ileride daha iyi aoc,asus vs markalardanmı alayım şuan baktığım kadarıyla iyi gibi duruyor ürün.
Virüslü Site!
|
Pathologic 2
|
|
RUSH_GOOD |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.202 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun