Oyun bende yüklü ama hangi dosya lazım hocam. Çok anlamam bu işlerden paylaşabileceğim bişey ise paylaşayım ben. Dilerseniz teamviewer bağlantısıda yapabiliriz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Immortals Fenyx Rising %100 TÜRKÇE YAMA (V1.1.1),(1.2.0),(1.3.4) (MAKİNE ÇEVİRİ) (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJA20 şubat a al sorunun hallolur.
Alıntıları GösterBendede kapanıyor 20 şubat al anlamadım valla yardımcı olurmusun.. :)
-
tarihi 20 şubat al pc den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 5 Nisan 2021; 12:9:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAtarihi 20 şubat al pc den.
Eyvallah çok sağol jeton sonradan düştü yaptım oldu... :)
-
türkçe yamayı kur a tıklayınca ilk önce üstteki siyah çıkıyor sonra enter basıyorum microsoft store çıkıyor ne yapabilirim
-
olmuş gösteriyor.
onun çıkması önemli değil.
enter yerine fare ile kapat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 27 Mayıs 2021; 17:24:35 > -
Sitede yamanın olduğu linkte bağlanmada sorun yaşıyor. İmmortal fenix için linkleri kontrol edebilirsek sevinirim.
-
Arkadaşlar oyun kayıtlarının nereye kaydedildiğini bilen var mı acaba? orjinal lokasyonunda yok. Torrentten elamigos sürümünü indirmiştim. bilen varsa cevap verebilirmi.
-
Yama için teşekkürler makine çevirisi mi yoksa normal çeviri mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlık'da, ana sayfada ve link'de yazıyo :D MAKİNE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 15 Haziran 2021; 23:49:20 > -
Hocam bu mobil uygulama bir garip alt mesaja indiği için göremedim kategorisini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:D İyi oyunlar...
-
@Team NINJA bu dlc yaması nasıl kuruluyor bir türlü çözemedim reis ?
-
dlc leri kaldırdım hocam.new god diyorsan yüklerim boyutu büyük ve kimsenin oynamıca dlc olduğundan tekrar yüklemedim.
Myths of the Eastern Realm DLC sini kastediyorsan onu yüklerim isterseniz.
-
@Team NINJA new god'dan bahsetmiştim ama oynanmayacak gibiyse hiç zahmet edip yüklemene gerek yok eline sağlık bu arada Myths of the Eastern Realm dlcsini yeni kaldırdın heralde yaklaşık 1-2 saat önce indirmiştim hergün bakıyorum ordada böyle konuşmalı sistem falan koysan daha kolay olur senin için pek aktif değilim forumda kusura bakma teşekkür edemediğim için.
-
tşk ederim görüşlerin için.
tşk edilecek birşey yok hocam bu işi tşk veya başka birşey için değil önceliğim kendim :)
oynamak istediğim yaması olmayan oyunlara bu şekilde çeviri yapıyorum isteyende indirip oynasın.
yani bana tşk etmen veya başka birisinin küfür etmesi felan beni ilgilendirmiyor açıkcası.
yama orda isteyen indirir oynar
isteyen indirir beğenmez siler
isteyen normal yaması çıkana kadar bekler
konuda yazıyor normal yaması çıkarsa yamayı silerim.
Myths of the Eastern Realm dlc si varsa indirmişsiniz yükleyebilirsiniz ona otomatik kurulum yapmamıştım elle yapman gerekecek.
yardıma ihtiyacın olursa seve seve olurum.
edit:blog sitesi içinde şuanlık düşünmüyorum yorumlara açmayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 30 Haziran 2021; 15:19:33 > -
- error in src\file.c line 533: fdnum_open()
Error: Permission denied
Hatası alıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3dmax- error in src\file.c line 533: fdnum_open()
Error: Permission denied
Hatası alıyorum
(V1.1.1)ve (1.2.0)
bunlar ile uyumlu yama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X