|
Immortals Fenyx Rising (Çıktı) [ANA KONU]
-
-
şubay 2020 diyordu halen ses yok kesinlikle ertelenecek -
Bu oyunda yalan oldu.Herhalde son çeyrekte çıkar. -
Linke tıklarsanız 1.30 dakikalık bir oynanış videosu var. Arayüz Assassin's Creed, oyun bildiğin Zelda
-
Tırmanma mekanikleri vs de aynı sadece zelda nın stamina halkasını eklemişler Öldüğü yerde bir an desynchronized yazacak sandım -
Gelsinde bir görelim artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 Temmuz da yapılacak sunumda görürüz.quote:
Orijinalden alıntı: dımmışali
Gelsinde bir görelim artık -
-
Oyunun adı Gods & Monsters'dan Immortals: Fenix Rising olarak değiştirildi fakat konu eski kalmış. Başlık, ilk mesajı ve videoları güncelleyiverdim. -
-
Zelda ve Odyssey karışımı havası var. İlgimi çekti ama son sözü her zaman fiyat söylüyor -
Bu nasıl fiyat arkadaş 470 tl şaka gibi, oynamak için epey bir zaman geçmesi lazım.
Korsan oynarık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ps4 de pek öyle bir şansım yok maalesef.
Pardon 😕
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yeni bilgiler gelmiş fakat ben daha göremeden yönetici bey sağ olsun konuya eklemiş :)
@XanthiN -
ubisoft, denuvo koymaya bayılıyor, oynayamayabilirsin :X -
Bu oyunu ps4 de korsan oynayabilme ihtimaliniz pc ye göre daha fazla Bir tek switchde korsan kaldı, onun dışında korsan oyun devri bitti denebilir. Pc de uzun zamandır sadece gariban drm-free indie oyunları paylaşıyorlardı artık onu da yapamıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: dımmışali
Ps4 de pek öyle bir şansım yok maalesef.
Ubisoft ile Microsoftun arası iyi bu aralar. Zaten stadia ile de anlaşmalıydı bu oyun. Tam abonelik sistemine uygun oyun yani. 2-3 yıla gamepasse gelir, O zamana kadar da stadia kapanır herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 12 Eylül 2020; 22:39:56 >
-
Immortals Fenyx Rising den yeni bir hikaye fragmanı ve yepyeni oynanış videoları paylaşılmış. Üstelik oyunun Stadia'a özel demosu da şuan Stadia sahipleri tarafından erişilebilir durumda.
En azından yayınlanan videolara bakınca Valhalla da olmasını beklediğimiz sinematik sunumun Fenyx de olması gayet enterasan ve de güzel ama yine de umarım 60$'ın hakkını verecek bir oynanış sunuyordur. Yaklaşık 100 saatlik bir oynanış bekliyorum.
Hikaye Fragmanı:
Yeni Oynanış Videoları:
-
Fenyx de artık Cyberpunk ile aşık atar Şaka bir yana aşık bile atamaz bence ama umarım Legion gibi patlamaz da güzel bir oyun olabilir. Ultimate Edition tarzı bir şey duyurulmadığı için Fenyx de geniş genişleme paketlerinin olacağını düşünmüyorum ayrıca.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyunu satın alım sonrası 5 saat kadar oynadım.Açıkcası çokta beğendim.Bunun en önemli nedeni ise en başta AC Odyssey olmak üzere bazı oyunlardan aldıkları mekanikleri bu oyunda birleştirmeleri oldu.Bir diğer neden ise oyunun ilk anından itibaren Zeus ve Prometheus arasında geçen diyaloglarla hikayeyi masalsı bir türde esprili bir şekilde anlatması oldu.Odyssey'in mekaniklerini ve zırh-silah sistemini aynen alıp,tırmanma-uçma gibi işlerde stamina ekleyerek güzel animasyonlarla birlikte karşımıza yeni gibi görünen ama aslında bir çok oyunlarından aldıkları mekanikleri içeren bir oyun olarak çıkmış. Oyunun bence en büyük talihsizliği AC Valhalla,Watch Dogs Legion gibi daha önde ve büyük oyunlardan kısa süre sonra çıkması,özellikle Valhalla gibi uzun bir oyun sonrasında bir çok oyuncuya bu yapım tanıdık geleceği için oynanmayabilir.Açıkcası Valhalla'da eksik bulduğum bazı noktaları bu oyunda hatasız bir şekilde görmek beni çok şaşırttı çünkü oyunun çıkışı üzeri fazla bir zaman geçmesede uzun bir dönem sonrası ilk kez sorunsuz,güzel animasyonlu ve optimizasyon açısından oldukça akıcı bir Ubisoft oyunu oynadım.Eğer demo sürümünü çıkarmasalardı muhtemelen oyunu hiç almaz ve oynamazdım ama oynadıktan sonra söyleyebilirim ki bu oyunu imkanlar doğrultusunda alıp mutlaka bir deneyin derim. |
Benzer içerikler
- rpg oyun önerisi
- throne and liberty forum
- rise of the ronin pc
- phantom blade zero
- throne and liberty türkçe yama
- rp ne demek
- mmorpg oyunlar
- witcher 4
- witcher 1 remake
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X