Şimdi Ara

IMMORTALS: FENYX RISING (PS4-PS5 ANA KONU) 03/12/2020 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam oyunun neresindesiniz bilmiyorum ama kulede tanrıyla ya da diğeriyle konuşma yaptığınızda ana görevi gösteriyordu zaten.

• Oyunun plusa gelmesini bekledim uzun bir süre. Oyun zeldaya benziyor deniyordu. Fakat yeni zelda oyunu çıkıcağı için kendimi bu türe soğuk tutmak istiyorum. Aksi takdirde zeldayı oynarken sıkılabilirim. Oyunda zelda da olduğu gibi shrinelar var mı ya da çok fazla bulmaca var mı? Oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim eğer bol shrine ve bulmaca varsa kendi enerjimi zeldaya saklıcam sanırım :)

• Mericuls kullanıcısına yanıt

öyle böyle değil bulmaca olayı resmen bıktım sıkıldım oyunu yarım bıraktım.. çok fazla sabır lazım..

• NesetUraL kullanıcısına yanıt

Bu durum doğru maalesef, ben de bulmacalardan sıkıldım. Su an yaptığım ana görevde bulmaca var mesela. Gameplay izledim 33 dakika. O bölümü geçmem 1 saatimi alır. Her zaman çekip yuvarladığın topu normal çekip yuvarlayamıyorum bu sefer.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

sanırım benim dayanamayıp oyunu bıraktığım o görevindesiniz.. Hogwarts Legacy'de de dünya kadar bulmaca gizem var ama sıkılmadım çok güzel yedirmişler oyuna ve keyifli idi bu oyunda aslında güzel hatta baya güzel ama abartmışlar maalesef..

• @zed 'in yorumundan sonra ana görev ağırlıklı giderek devam edeyim, bitireyim diye görev listesine baktım. Çok az görevim kalmış. Ama bu görev tadımı kaçırdı :) Topu çekiyorum, sürüklüyorum. Top farklı yöne doğru çekiliyor. Topu karşıya fırlatırken tam karşıya fırlatmamam lazım. Köşeye değip yön değiştirmesi lazım. Eğer karşıya giderse topu tekrar sıfırdan alıp doğru yere atmam gerekiyor. Böyle bir görevde takıldım şu an.

Yok o değil sanırım gerçi çok zaman geçti ben oyunu bırakalı demircili birseydi sanki benim ana görev 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nintendo sahibi olmayan kişilere alternatif bir oyun olduğunu düşünüyorum severek bitirmiştim.

• Nihayet bitti.

Zelda taklidi diyorlar ama çocukken oynadığım Zelda oyunları dışında yakın dönemde bir Zelda oyunu oynamadım. 52 saat gömdüm, çoğunlukla keyif aldım. Diğer oyunlarda bulamadığım "bir görev daha yapayım, bir görev daha, bir görev daha" hissiyatını bana verdi. Açtığımda başından kalkamadığım zamanlar oldu. Bulmaca olayı bazen keyifli olurken, çoğunlukla baydı. Özellikle ana görevlerdeki zorunlu bulmacalar sinir bozdu. Son bölümlerdeki bulmacaları videolar olmasa imkanı yok geçemezdim. Karakteri geliştirmek müthiş keyif verdi. Bazı özellikleri ihtiyaç dahilinde açtım. Bazı özellikleri tamamen oynanış keyfi için açtım. Karakteri geliştir, kostümleri geliştir, saldırı ve savunma yöntemlerini geliştir olayı çok keyif verdi. Oyuna başlarken karakterin görünüşünü ayarlamak da renk katan bir özellikti. Oyun bittiğinde açık dünyada bıraktığım görevleri yaparım dedim, böyle bir opsiyon sunmadı. Direkt New Game+ ile giriş aktif oldu. Alamadığım sadece bir helmet kalmıştı, onu da almak isterdim. 8/10'luk bir oyun ama bulmacaların bayması dolayısıyla 7/10 verdim.

valla tebrik ederim sabrın ve inadın için :)

• Ben de Plus verdi diye geçen aydan beri oynayacağım diye fırsat kolluyordum anca bugünlere nasip oldu. Ancak oyuna pek ısınamadım. Grafik ve mekanik olarak hoşuma gitmedi pek. 4-5 saat gömdüm gayet vasat geldi bana. Klasik Ubisoft oyunlarını farklı bir grafikle sunarmış gibi geldi. Bulmacalarda da öyle ahım şahım bir şey görmedim henüz. Yani zevkli bulmaca görmedim. Hikâye anlatım tarzını zaten beğenmedim, buna grafikleri vs ekleyince hiç sinenatik izleyesim de gelmiyor. Şu tırmanırken yorulma, sudayken yorulup boğulma saçmalıklarını galiba Zelda'dan almış. İlk kez bir oyunda su yüzeyinde durduk yere stamina bitiyor diye öldüğümü gördüm. Böyle dangalak bir sistem mi olur la. Oyunda biraz ability açınca bir şeye benzer gibi oldu, anca full'eyince benzeyecek demek ki. Yaptığımız şey oraya buraya git, loot yap, yaratık öldür, skill aç, update/upgrade yap, bulmaca çöz o kadar anladığım kadarıyla. Kombat, parry, dodge zaten AC Odyssey olmuş. Horizon Forbidden West gibi AAA bir oyunu bitirp o oyundan çıkıp böyle F2P oyunlarına benzeyen bir oyuna girince insan kalitenin ne olduğunu anlıyor. Bazı tatlı renkler dışında oyunda iyi bir şey bulamadım açıkçası. Biraz daha şans vermeyi düşünüyorum, belki sadece ana görevleri yapıp geçerim bilmiyorum ama aynı şeyleri defalarca yapmaktan sıkılıp kapatabilirim de. Normalde oyunlarda yan görev vs acımam hatta en başta bunları yapar geçerim ama bu oyunu oynarken ana görevlerde bile düşüneceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.