Şimdi Ara

IMMORTALS: FENYX RISING (PS4-PS5 ANA KONU) 03/12/2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Aralık 2020; 10:39:5 >

• Witcher 3'ten sonra bu sefer de Zelda'dan çalarak açık dünya oyun yapmışlar. Oyun Marvel's Avengers gibi patlayacak büyük ihtimalle. İnceleme puanları hiç iç açıcı görünmüyor. Yine her tarafı buglarla dolu, açık dünya diye her şeyi 50 kere yaptıran vasat bir oyun yaptılar sanırım. Kendi beklentileri de az olsa gerek, 3 tane oyun çıkardılar çok kısa sürede. Üçü de birbirinden vasat. 2 sene içerisinde bedava haftasonu etkinlikleriyle 20-30 lira arasına iner bu oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edip birkaç yayın izledim, beklediğim gibi çıktı diyebilirim. Bulmaca ağırlıklı, şahane bir dünyası var, içerik bol duruyor, tam Zelda tadında olmuş oynamayı çok istiyorum fakat Cyberpunk önce böyle uzun bir oyuna başlamak da istemiyorum, kötü bir zamana denk geldi. Cyberpunk'dan sonra direkt buna dalmayı planlıyorum.

• Bu Ubisoft'dan adam gibi bir oyun çıkmayacak. Diğer firmaların fikirlerini çalıp, kendilerince paldır küldür hızlıca seri oyun üretmek dışında yaptıkları bir şey yok. Yayınlarını izledim oyunun, yani şu oyunu 1 yıl daha cilalasalar çok güzel bir oyun olurmuş, şu an ki haliyle vasat direk. Aslında hikaye ve konsept de güzel, Zelda dışında bu tarz oyun bile yok piyasada. Ne gerek var bir yılda 3 tane açık dünya birbirinin tamamen aynısı oyun çıkarmaya. Araya bir tane Splinter Cell (açık dünya olmayan) sıkıştırsanız ölmezsiniz ya.

Son dönemde çıkardıkları tek yaratıcı IP Watch Dogs'du onu da Watch Dogs Legion ile çöp hale getirdiler. Gerçekten inanılmaz bir firma.

• Ne keşfetmiş Ubisoft acaba bu sefer Zelda oyununu mu
    Oyun dünyasının kara bir lekesi tam bunlar. Ses çıkaran da olmuyor bunlara. Eskiden kendi oyunlarını kopyalayıp dururlardı. Son yıllarda yenilik lazım deyip başka oyunlara göz diktiler.
    Gerçekten ellerinde orijinal bir tek WD vardı ama onu da çamur ettiler. Keşke onu da süslemek için başka oyundaki bir yeniliği getirselerdi. Bu kadar çöp demezdik hiç olmazsa.

• Alıp oynayan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Çok zamansız çıkıyor oyun fakat ilk boşlukta oynamayı düşünüyorum. O zamana kadar indirimde görür muhtemelen.

• IMMORTALS: FENYX RISING (PS4-PS5 ANA KONU)  03/12/2020

iniyor bakalım akşam başlarım. sec hak boşta düşünen olursa pm atsın. 3kişi değil normal pri sec şeklinde paylaştırilacak

• IMMORTALS: FENYX RISING (PS4-PS5 ANA KONU)  03/12/2020
    IMMORTALS: FENYX RISING (PS4-PS5 ANA KONU)  03/12/2020

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

nasıl oyun?

• console-master kullanıcısına yanıt

güzel eylenceli hocam farklı tarzı renkli dünyası ile masal gibi oyun olmuş

• ps4 pro dan mı görüntüler ?

@byvolcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 5 Aralık 2020; 13:47:35 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    ps5
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ps5

ps5 te demons soulsta olduğu gibi oyun modları varmı grafik ve fps kısmında

var hocam 👍

Performance mode

dynamic 4K (2275x1280p ~ 3840x2160p) 60fps

Quality mode

native 4K (3840x2160p) 30fps

• Bu oyun sürpriz oldu benim için. Öylesine başladık mükemmel çıktı. Ps4 pro da tek sıkıntı yoğun yerlerde hafif fps düşmesi. onun dışında grafikler oynanış eğlence çok güzel. 20 saate yakın oynadım ben uzun yıllardır böyle bulmaca ağırlıklı oyun görmedim. Klasik ubisoft oyunu. Far cry, assasins gibi geniş ve çok güzel bir harita her tarafı etkinlikler ile dolu. Neredeyse her yer irili ufaklı bulmaca. karakter geliştikçe daha da güzelleşiyor oyun. Valhalla dan çok daha zevkli bir oyun. Ona göre de kısa. yaklaşık 50 saat civsrı oyunu platinleyebilirsiniz valhalla da bu süre 120 saat üzeri. oynamayan kalmasın. :)

• Bu oyunu oynayanlar tavsiye eder misiniz oyunu? Tekrara biniyor mu? Zeldaya cok benziyor ve ubi isin icinde olunca ister istemez tereddütte kaldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Bu oyunu oynayanlar tavsiye eder misiniz oyunu? Tekrara biniyor mu? Zeldaya cok benziyor ve ubi isin icinde olunca ister istemez tereddütte kaldim.

valla ben oynuyorum harika bir oyun bence. kesinlikle tavsiye ederim. Oyunda bulmaca çok zelda ya benziyor ama kesinlikle zevkli

Yorumun icin cok teşekkürler hocam, artik oynamak farz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Bu oyunu oynayanlar tavsiye eder misiniz oyunu? Tekrara biniyor mu? Zeldaya cok benziyor ve ubi isin icinde olunca ister istemez tereddütte kaldim.

bende ayni kaygı ile oyuna başlamiştim ama ubisoftun son yıllarda yaptiğı en iyi iş diyebilirm. valhalladan çok daha keyifli severek platinledim. karakter skilleri çok iyi karekter güçlendikçe daha keyifli hale geliyor oynaması. renkli dünyasi harika zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.