Şimdi Ara

İmmortalsusa Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kac msj oncede fazla gaza gelmeyin beyenmesseniz bana laf solemyin diye biseyler yazmıstım ama sen bilirsin
  • yw kardes eline sağlık cookk güsel olmuş...lakin oyunun sitesinde 3 client war hangisini indircez hepsini indirceksek nsl yüklicez...knightı bıraktım...sro son avrupa char saçmalığından sora bnm gözzümde bitti..cabal cok güzel bi oyun ama paypal her kredi kartı üyeliği almıyo oyun 7gün bedava sora girlmiyo...ultima desen fatal server acılsın başlıcm... mu desen 16res mg hack yedi sogudum...şimdilik aklıma gelenler bunlar bana kredi kartımın cok fazla canına okimicak bi oyun lzm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

yw kardes eline sağlık cookk güsel olmuş...lakin oyunun sitesinde 3 client war hangisini indircez hepsini indirceksek nsl yüklicez...knightı bıraktım...sro son avrupa char saçmalığından sora bnm gözzümde bitti..cabal cok güzel bi oyun ama paypal her kredi kartı üyeliği almıyo oyun 7gün bedava sora girlmiyo...ultima desen fatal server acılsın başlıcm... mu desen 16res mg hack yedi sogudum...şimdilik aklıma gelenler bunlar bana kredi kartımın cok fazla canına okimicak bi oyun lzm....

cabal f2p yani bedava oldu o yüzden cabal da oynayabilirsin şahsen bende cabal da kurulu ancak lag sorunları yüzünden oynayamıyorum

• süper bi oyuna benziyor denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

yw kardes eline sağlık cookk güsel olmuş...lakin oyunun sitesinde 3 client war hangisini indircez hepsini indirceksek nsl yüklicez...knightı bıraktım...sro son avrupa char saçmalığından sora bnm gözzümde bitti..cabal cok güzel bi oyun ama paypal her kredi kartı üyeliği almıyo oyun 7gün bedava sora girlmiyo...ultima desen fatal server acılsın başlıcm... mu desen 16res mg hack yedi sogudum...şimdilik aklıma gelenler bunlar bana kredi kartımın cok fazla canına okimicak bi oyun lzm....

Cabala cevap verilmis digerlerinede ben cevap vereyim.Bi kac post ustte biri sordu ona yazmıstım.3u ayrı mirrorlar sana hangisi hızlı kolay geliyorsa oradan indir ben 3. linki tavisyei ederim hızlıdır.SRO da avrupa charlar hicte sacmalık degil daha islam karakterler eklenicek ve dahada genislicek.Mu da nerde oynadıgını bilmiyorum ama 16 res cok az bisey fazla bisey kaybetmis sayılmassın(global degilse eger orasıda zor zaten)Bu oyun hic kredi kartına ihtiyac duymaz tabii sana kalmıs aslında gidipte hersey elimde olsun dersen ozaman kredi kartın filan kalmaz.

• Beni tatmin etmedi.Grafikler, Seyive(LeveL) 1 de pet falan.Abartılmış gibi sanki kolay sıkar ama denicem bi Sağol HunterX
  • Oyun için teşekkürler fakat anime tarzı oyunlar ilgimi çekmiyorFakat binekler hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: walimu

Beni tatmin etmedi.Grafikler, Seyive(LeveL) 1 de pet falan.Abartılmış gibi sanki kolay sıkar ama denicem bi Sağol HunterX

Seviye 1 deki pet okadar onemli degil nekadar şaşalı gozuksede daha ilerde ilk resimde gordugunuz petler filan alınıyor.Peti besleyerek lvl atlatıyorsunuz.Daha dogrusu statlarını arttırıyorsunuz belirli itemler belirli statları etkiler.

@zagozago17 Son cıkan oyunların cogu senin deyiminle anime tarzı oldugundan onunde pek bi secenek yok eger yeni biseyler denemek istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagozago17

Oyun için teşekkürler fakat anime tarzı oyunlar ilgimi çekmiyorFakat binekler hoşuma gitti

yeni birşeyler denemek her zaman iyidir bende başlarda sevmezdim ama flyff ver sof fikrimi çok değiştirdi
  • güzele benzio oyun indirip denemk lazım
  • bakalım oyunun yeni patch i gelmiş o bitsin nası bi sorunum olduğunu göstericem clienti baştan indirdim ancak bişe değişmedi sonuç aynı bakalım update le bişeler değişirse çok mutlu olucam
  • tadını kaçırdılar artık fazla animeye kaçiolar grafiklerde bole iç içiciliini kaybedio
  • Senin solememen lazım bunu flyff ten sonra cunku bende solemiyorum.Okadar rutine dayalı oyunu uzun sure oynadık grafiklerini sorgulamadan ,simdi bunlarda sorgulanmamalı.Boyle grafikli oyunlar daha hızlı ve guzel skill efektleri olur.Digerlerinde elbet biyerleri kare kare oluyor ve bazen kalas gibi hareketler oluyor...
  • Bir oyunun grafiklerinin güzelliğini anime veya anime olmaması belirlemez. Mesela wow kendi grafik tarzını kendi yaratmıştır kimsede wow un grafiklerine kötü diyemez. Yani illa anime diye kesin bu kötü grafiklidir diye yaklaşmak yanlış bence.
  • hunterx ben indiriyorum suan sabah 08:00 gibi inecek oyunda yardımcı olurmusn server ve nick vere bilrimisin eline saglık gene güzel oyunlar buluyosun ilgimi çekti çünkü dier animeler daha gerçekci gibi bu biraz çizgi film tarzında

Not:Farklı Şeyler Hep ilgi Çeker
  • bende bugün arkadaşı keklemeye çalışıp indirtmeyi denicem ondan alırım
  • 2. den sakın indirmeyin dosyanın uzantız xxxxx.exe.partial bunu nasıl aça bilrim
  • Ya 2 parcaya bolmuslerdir.Yada uzantısını silmeyi dene exe ye kadar.Sonra calıstır.Olmassa hepsini sil zip/rar yap bu yolları dene ama neden 2.den indirdin 2 sefer soledim.3. hem hızlı hem saglam diye.Nick ve yardımı bosver cunku girmyirorum bu aralar ole duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 26 Temmuz 2007; 12:46:41 >
  • oda doru ama artik işin suyunu çikardilar anime olsunda nasi olursa olsun misali bole grafikli oyunlar çikariolar yeni çikanlardan fieasta biraz güsel oda 2. cb ye girmiş perfect world var bide ragnarok 2 var hakki verilcek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 26 Temmuz 2007; 14:29:23 >
  • ben de her zaman aynı hatayı veriyo anlaşıldı tek yol hunterx in dediği gibi driver heralde ama o da benim açımdan sorun yaratır

bu arada oyunun 3. clientini çekinderim 1. bende %50 civarı takıldı ve yavaştı
    3. ise 100-103kb arası değişen değerlerde indiriyo ve 2 sefer indirmeme rağmen sorun yaratmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.