Şimdi Ara

İmmortalsusa Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: silov

ben de her zaman aynı hatayı veriyo anlaşıldı tek yol hunterx in dediği gibi driver heralde ama o da benim açımdan sorun yaratır

bu arada oyunun 3. clientini çekinderim 1. bende %50 civarı takıldı ve yavaştı
    3. ise 100-103kb arası değişen değerlerde indiriyo ve 2 sefer indirmeme rağmen sorun yaratmadı

Sen driveri yap olmassa ben forumlardan yine bakarım.Zaten forumda ole cozuldugunu yazmıslar.Olmassa baska bi yere yukle filan dene butun aklına gelen yolları olmassa daha fazla indirme baska oyunlar geliyor...
  • şu an arkadaşa indirtiyorum gece 1 de elimde olur inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

quote:

Orjinalden alıntı: silov

ben de her zaman aynı hatayı veriyo anlaşıldı tek yol hunterx in dediği gibi driver heralde ama o da benim açımdan sorun yaratır

bu arada oyunun 3. clientini çekinderim 1. bende %50 civarı takıldı ve yavaştı
    3. ise 100-103kb arası değişen değerlerde indiriyo ve 2 sefer indirmeme rağmen sorun yaratmadı

Sen driveri yap olmassa ben forumlardan yine bakarım.Zaten forumda ole cozuldugunu yazmıslar.Olmassa baska bi yere yukle filan dene butun aklına gelen yolları olmassa daha fazla indirme baska oyunlar geliyor...

yardımların için teşekkürler daha indirmem
    yine güzel oyunlar geldikçe paylaşımlarını bekliyorum kolay gelsin ellerine sağlık

• Arkadaşlar teredütte kaldım indirip indirmeme konusunda oyunda şöyle belli bir level geldikten sonra level kasma drop çeşitliliği vs konularda yardımcı olabilicekler varmı ?
  • Okadar kimse oynamadıgı icn kimse sana o konuda biseyler soleyemez.Bunu oyunun forumlarına giripte ogrenmeye calısırsan daha cok bilgi edinirsin...
  • Arkadaşlar inirmeden bir şey yazmıyayım dedim şu an update yapıyor(nedense çok yavaş 1024 olmasına rağmen sanırım sunucular çok yoğun.)İsmim TurkishNightmare olacak oyuna gelen olursa görüşürüz.
  • ya setup dosyası 791 mb tek cdye sıkıştıramadm rar haline getirdim 2 mb düştü şu olayı bilmiyorum ben 2. cdye kaydırıyolar onu nasıl yapıcaz ?(arkadaştan alıcam setup)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

ya setup dosyası 791 mb tek cdye sıkıştıramadm rar haline getirdim 2 mb düştü şu olayı bilmiyorum ben 2. cdye kaydırıyolar onu nasıl yapıcaz ?(arkadaştan alıcam setup)

1gb lık memory stick al bi arkadasından eminim birisinde vardır yada kendine bi tane al bole ildirme isleri yaptırdıgında tasıması kolay olur.Birde zip yaparken bolebiliyordun onu denersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 28 Temmuz 2007; 13:18:48 >
  • Arkadaşlar oyuna girdim biraz oynadım biraz fazla zor bir anda 10 tane oluyorlar etrafında filan ben pek beğenmedim gitti kota( ko oynamaya devam edeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qxx -- 28 Temmuz 2007; 14:09:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qxx

Arkadaşlar oyuna girdim biraz oynadım biraz fazla zor bir anda 10 tane oluyorlar etrafında filan ben pek beğenmedim gitti kota( ko oynamaya devam edeceğim)

Kodan gecmen zor olurdu zaten biraz baska oyunları dene sonra geri donersin
  • Merak etme kafam çalışıyor bir ko bilmiyorum yani!
  • Senin adına sevindim.Fakat yaratıkların ortasına gidipte 10 tane yaratık toplama işi pek kafası calısan adam isi degilde ondan.Once biraz pull calısman lazım biraz o yuzden soledim.Sonra kite layıp rahat bi yere cekip mobları temizlemen lazım teker teker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 28 Temmuz 2007; 15:08:36 >
  • beyler bende yarından sonra indircem =) yani ay başında herkes serverını yazsınki girdiiimde yannız kalmıyım
  • Server 1 tane zaten ayrıyetten pek oynayanda yok mecbur yalnız kalıcan.Sen 2moons u indir oynayalnızlık korkun varsa
  • yaa şimdi bu oyunu hiç kimse oynamıo mu şuan ben girdim oyundaım nickim uNForqiveN yada uNForqiveNx Yda uNForqivenN bu arada pet olayına bayıldım :D ama class falan cozemedim daha daha 1 saat oluo gireli oynayanlar yada bilgisi olanlar bi eklerlerse beni iyi olur unforqiven.x@hotmail.com

bu arada 2moons daha ayaktamı
  • hiç mi turk oynamıo yaa sölein

• Yaa tipi hosuna giden bitane sec her tipin 2 farklı classı var questleri yaparsan seni yonlendiriyor ve senin secmeni istiyor sonra skillerini alıp devam ediyorsun...

Bukadar hazırcı olmayın yaa orada sitesi mevcut classları anlatıyor.Ayrıyetten forumlarında skilleri yazıyor hangi race hangi classları secebilir gibisinden gosteriliyor.Buraya yazıp bekleyene kadar oraları bi arastırsan bi cok bilgiye ulasıkcasın!..
  • hazırcılıkla ne alakası var? ben sadece e mail'i ve nickleri oyuna birbirimize destek çıkarız muhabbet olur maksadıyla istedim ama sen onu başka türlü annadın...aman yaa tmm sustum kimsede gelmesin ben oynuom die sonrada hazırcı olup cıkıoz...

• HAstamısın bi onceki msjında ne yazmısın ben ona cevap verdim.Sen yazdıklarını unutuyorsan yada tekrar okumakta zorlanıyorsan ben bilemem.Class filan cozemediginden dolayı soledim.Sonraki msjına soleyecek bisey yok cunku oynamıyorum.Hem acelecisin hem hazırcısın bi cok oyuna atlıyıp acıklanmıs bi suru soru soruyorsun.Sonrada baskalarını anlayıslıkla sucluyorsun.Senin sordugun hic bi soruya cevap vermiyecegim ve ne yazarsan yaz bisey yazmayacagım keyfine bak!!!
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.