Şimdi Ara

İmparatorluğun Azizleri [Seçilmiş kişi çıktık biz ][CİDDİ KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa da 2 günden beri hava uçan kırmızı ışıkları görüyoruz.3 4 km yüksekte ve baya da büyükler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görgüsüz Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

quote:

yeri değil belkisi ama bilgiye ihtiyacı olan birisi alabilir,nibiru yüzbinlerce yıl önce yörüngesinden çıkarılmış bir gezegendir,burç etkisi dış bilinç vermekteydi insanlara,dış bilinç bir başkasına yaptığımız kötülüğü yada iyiliği birebir hissedebilmemizdi,bu gezegen reptilian(cinler,illuminati) tarafından yörüngesi değiştirildi ve uzaklaştırıldı,sadece 3600 yılda bir geliyor,nibiru 2 ay içinde dünyadan görünmeye başlayacak,tüm 21 aralık 2012 olayı önceden planlanmış bir olaydır,görünürde illuminatinin planıdır fakat arkasında Allah vardır,amaç kötülerin elenip iyiliğin galip gelmesidir,insan dna'sı daha önce çok sarmallıydı,hepsi cinler tarafından değiştirildi.evrende 70.000 üzerinde uzaylı türü bulunmaktadır,insan ırkı 3.boyutta yaşayan ve en alt seviyedeki ırktır,illuminati kontrolünde birçok uzaylı ırk köle olarka çalıştırılmaktadır,insan ırkı sadece bunlardan birisi,ve insan ırkına genetik bağı olan 12.boyutta yaşayan pleiadian adlı insanımsı uzaylı türü,insanları korumak için uğraşıyor,galaktik federasyonu birincil olarka pleiadianlar yönetir,o nedenle insan ırkı arkasına çok büyük bir orduyu almış durumda,fakat çok kilit bir nokta var.foton kuşağı girdiğinde 5.boyuta yükseleceğiz.bu boyuta yükselmek için gereken tek şey sevgi frekansınızın yok olmamış olmasıdır,yani diğer bir değişle içinizde zerre kadar iyilik ve sevgi olmalıdır,bu da Kuran'da Allah içinde zerre kadar iyilik olanları kıyametten korur olarak geçer,dolayısıyla dünyamız kötüleri eleyip,iyileri yükseltmeye hazırlanıyor,21 aralık çok önemli bir tarihtir,muhtemelen kıyamet tarihidir.yazdıklarımı müslüman olmayanlar ciddiye olmasınlar,çünkü tüm bilgisi 3.boyutu gerçekçiliği ile kıyaslanan birisi bahsettiklerime asla ihtimal vermez

gezegen dünyaya çarpmayacak,anlamayacağınızı yada inanmayacağınızı biliyorum ama bir umut bir insanın fikri değişir diye özet geçeceğim buraya.İnsan ırkı karma bir ırktır dünya bir labratuardır.Saf insan ırkı 32 metre boyunda muhteşem zeki bir varlıktı.Evrendeki uzaylı ırkların bir karışımından oluşuyoruz şuan,hiç kimse saf değiş,72 ayrı insan ırkı dnalarımız değiştirilerek oluşturuldu,Dna'mız sadece 3.boyut gerçekçiliğini algılayacak şekilde kodlandı o nedenle üç harflileri göremeyiz.İlluminati sadece bu dünya yönetimindeki bir reptilian grubudur,illuminatinin bağlı olduğu daha yüksek boyutlarda draco adı verilen daha gelişmiş bir grup vardır yine reptilianlardan oluşan,ve uzaylı dendiğinde aklınıza ilk gelen gri renkli uzun ve kısa boylu olan iri gözlü o yaratıklar yani zeta reculi,illuminatinin köle bir ırkıdır ve onlara hizmet etmektedir,bu dünya üzerinde sıkca onları uzaylı fenomeni için kullanmaktadır.Bilmeniz gereken şey mehdinin illuminatiyi galaktik federasyon ordusuyla yok edeceği,fakat bu işlem gerçekleşirken foton kuşağının kalbinde iyilik olmayan insanları yok edecek olmasıdır,bu durumda atheist ve tüm gerçekçiliği maddesellik olan bir insan asla kurtulamayacaktır.Bu tam anlamıyla iyiliğin kurtuluşu,kötülüğün kıyametidir.Maya'ların bu tarihi nasıl bildiğine gelecek olursak,her 5700 yılda bir kıyamet kopar,mayalar dönemindeki kıyametten sonra yükselişi sağlayan dönemin mehdisi,maya kavmini bilim açısından zirveye çıkarmıştır,günümüzdeki astroloji bilgisinden çok daha yüksek bir seviyedeydiler,ve asla yanılmadı haritaları.21 aralık muhtemelen foton kuşağınında giriş tarihi olacaktır

Not: Kıyamet tarihi bilinemez diyen arkadaşalr için,evet bilinemez eğer alametler gerçekleşmiş olmasaydı,Kuranda bize kıyamet alametlerinin verilmesinin tek bir sebebi var o da kıyametin geldiğini anlayıp hazırlanmaktır.

geçmişte, nuh tufanından önce (bu hem sümerlerde hemde eski ahitte geçer) nefilim ırkı vardı. Demonlar ve insan kadınların çifleşmesinden üreyen. tufanda bu ırkı yok etmek için çıkarıldı. Sen zaten bunları biliyorsundur. sence bizlerde bu tarz bir ırkmıyız

bahsettikleriniz incile dayalı bilgilerdir,islam dininde düşmüş meleklerin dünyaya geldiğine dair bilgi yok.atlantis kıtasını yok eden silahı biliyorum.insan ırkı çok yeni bir ırktır ve sadece 300.000 yıllık bir hayatı söz konusudur,diğer ırklar çok yaşlıdır ve teknolojileri çok ileridir.adını hatırlayamadıgım bir uzaylı ırk anti-madde adı verilen bir silah icat etmişti yanlış hatırlamıyorsam,fakat bu silah sadece maddeyi değil,o madde içindeki ruhu da yok edebiliyordu,muzzam bir enerji üretiyordu,gezegenler yıldızlar yok edilebiliyordu.bu silahın icadı evrendeki tüm dengeleri bozdu,evren silahın yok edilmesinden yanayken,icat edenler kullanmaktan hiç çekinmedi,o savaşta silahı icat eden ırk yenildi ve savaş sırasında silah atlantis kıtası için kullanıldı.hz nuh her hayvandan birer çift dna alarak,bir dna bankasıyla başka kıtaya yerleşti.o silah halen dünyada okyanus dibindedir,fakat hiçbir ırkta o silahı çıkarak teknoloji yoktur,çıkarmayı denediğinizde muhtemelen sizi yok edecektir,belki bir gün evreni yok edecek olan silah o dur.günümüz dünyasında %4 oranında insanımsı cinler vardır,sokakta senin benim gibi gezmektedir,kimliklerini asla ifşa etmezler,şekil değiştirebilirler,gözleri bazen yılan gözü gibi olur anlık birşeydir.İnsan ırkına gelecek olursak tamamen karma bir ırktır,saf insanlar çok zeki yaratıklardı,şuan itibariyle açık farkla evrenin en alt seviye zekadaki ırkıyız,3.boyut maddesel gerçekçiliği ve illuminati manipülasyonuyla birlikte hayvandan aşağı bir konumdayız diyebilirim,fakat buna direnç göstermiş ve 3.boyutun ötesine inanan ve kalbinde iyilik taşıyan insanlar vardır,onlar yükselmeyi hakedenlerdir

hacı sen fazla doctor who izlemişin gibi geliyor.
     İmparatorluğun Azizleri [Seçilmiş kişi çıktık biz ][CİDDİ KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma6 -- 31 Temmuz 2012; 16:13:40 >

• doctor who?
  • noluyo burda beyler
  • hiç kimse de dememiş ki CSB diye
  • konuyu okurken uçak sesi duydum kanım dondu. Buradan uçak geçmesi mümkün değil ses çok yakından geliyordu hava alanı yakını gibi. Yer yozgat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sesleri arada duyuyorum ama genelde görüyorum. Bazen uyanikken bazen uyku uyanıklık arası iken ziyarete geliyorlar. Bilmediğim bir dilde konuşuyorlar ama türkceye benziyor biraz. Bildigimiz uzaylı tipinde değiller,kıyafetleri vs var uzaktan insan bile zannedilebilir. Gözler yılan gözü gibi. Mbunlari anlattığım için kızmazlar umarım.

Not:beyler ciddiyim csb falan değil gercekten

• bir cemiyetmi kursak ne yapsak Donanım haber Marduk temsilcileri olarak şaka maka böyle bir olay olursa türk milletinin seçilme olasılığı kanımca çok büyük ne dinimizi unuttuk nede kötü emellere alet ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaa42

hiç kimse de dememiş ki CSB diye

Değil çünkü. Birçok insan hayata dar bir pencereden bakıyor. Oysa her zaman kolaylıkla bulacağı kurani bile açıp okusa görecek, Allah peygamber için biz seni alemlere rahmet olasın diye gönderdik diyor. Altını çizerim "alemler". Başka biryerde 70bin alemden bahsediyor yine . Sen inanıyormusun bu gezegende hatta galakside yalnız olduğuna..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytuğ12

bir cemiyetmi kursak ne yapsak Donanım haber Marduk temsilcileri olarak şaka maka böyle bir olay olursa türk milletinin seçilme olasılığı kanımca çok büyük ne dinimizi unuttuk nede kötü emellere alet ettik

Lazım öyle bir cemiyet kurulsun ilk üyesi olacağım. Hergece gökyüzünü izliyorum.sabaha kadar.belki birşey görürüm diye. Mahallede adım deliye çıkacak. Beni anca o cemiyet anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badanacı

quote:

manyetik kutupların kayması sebep oluyor o sese

o nedir? anlatabilirmisin?

manyetik kuzey kutbu kayarak güney kutbuna yerleşecek,güneyd kuzeye,pusulalar kuzey diye güneyi gösterecek,bazı rivayetlere göre 21 aralıkta dünyanın ters dönmesine sebebiyet vererek güneşin batıdan doğmasına neden olacak,bekleyip görecez,siz bence 4 agustostaki londra olimpiyat stadına ufo inşini bekleyin

kandirmaca ufo olayi tamam da kutuplar icin ha**iktir be rifat abi diyorum.

National cografic de bir belgeselde kutupların kayacağından bahsediyorlardı.Ama kıtaların değil.Manyetik kutup noktaları kaymaktaymış.Biliyorsunuzdur dünyanın etrafında manyetik bir alan var ve bu alan hatırladığım güneşten gelen radyasyonu engelliyordu.

http://belgeselvakti.blogspot.com/2011/01/national-geographicdunyann-manyetik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.USTA -- 31 Temmuz 2012; 21:05:55 >

• quote:

quote:

bir cemiyetmi kursak ne yapsak Donanım haber Marduk temsilcileri olarak şaka maka böyle bir olay olursa türk milletinin seçilme olasılığı kanımca çok büyük ne dinimizi unuttuk nede kötü emellere alet ettik

Lazım öyle bir cemiyet kurulsun ilk üyesi olacağım. Hergece gökyüzünü izliyorum.sabaha kadar.belki birşey görürüm diye. Mahallede adım deliye çıkacak. Beni anca o cemiyet anlar

beni de yazın. dostum senin gibi ben de gece gökyüzünü izliyorum uzun süre. çatıda uyuyorum müyhiş oluyo ama hiç kimse gelmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

quote:

beni de yazın. dostum senin gibi ben de gece gökyüzünü izliyorum uzun süre. çatıda uyuyorum müyhiş oluyo ama hiç kimse gelmiyo

Bu seneyle ilgili duyduğum büyük bir heyecan var. O yüzden izlemeye devam kış gelişte usutene kadar. kışında camdan takılırım. Geçen hafta geceyarısı saat 3. 3buçuk gibi bir ses duymuşum zaten içimde hissettim.olayın üstüne çok düşüyorum diye hayal mi görüyorum diyede düşündüm ne hikmetse koca apartmanda duyan bir benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Senin adın en azından deliye çıkacakmış bir kaç gündür sahur vakti falan teleskopla aya yıldızlara bakıyorum adımız röntgenciye çıktı mahallenin elit takımı yaşlı teyzeler benim dedikodumu yapıyorlar

• quote:

quote:

Değil çünkü. Birçok insan hayata dar bir pencereden bakıyor. Oysa her zaman kolaylıkla bulacağı kurani bile açıp okusa görecek, Allah peygamber için biz seni alemlere rahmet olasın diye gönderdik diyor. Altını çizerim "alemler". Başka biryerde 70bin alemden bahsediyor yine . Sen inanıyormusun bu gezegende hatta galakside yalnız olduğuna..

ya demek öyle ha o zaman büyüklerimiz uzaylı yok diye bizi kandırıyorlarmıydı yani ?

• quote:

quote:

quote:

Senin adın en azından deliye çıkacakmış bir kaç gündür sahur vakti falan teleskopla aya yıldızlara bakıyorum adımız röntgenciye çıktı mahallenin elit takımı yaşlı teyzeler benim dedikodumu yapıyorlar

O onların terbiyesizliği ayıp etmişler. Teleskop bende istiyorum ya ama nereden bulunur hemde ucuz birşey olmasa gerek

• quote:

quote:

quote:

ya demek öyle ha o zaman büyüklerimiz uzaylı yok diye bizi kandırıyorlarmıydı yani ?

Sen uzaylı dersin başkası başka bir isimle bilir. Hem unutma ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O onların terbiyesizliği ayıp etmişler. Teleskop bende istiyorum ya ama nereden bulunur hemde ucuz birşey olmasa gerek

Ben bizim bodrumda buldum sanırım babamın Üniversite dönemlerinden kalmış Alman malı sanırım güzel birşey geçen gün sirkecide görmüştüm sende bir dolaş oraları istersen bakmanda fayda var

• quote:

quote:

quote:

teleskoplar ne kadara ki caba ? pahalıdır dimi ?
    edit: babanınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya. -- 31 Temmuz 2012; 21:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

quote:

quote:

teleskoplar ne kadara ki caba ? pahalıdır dimi ?
    edit: babanınmış

açıkçası ne kadardır tam bilmiyorum ama kalitesine göre değişir benim teleskobun içi acayip toz dolmuş zar zor görülüyor sizce açmaya çalışayımmı kırılır falan yada suya yatırsam birşey olurmu?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.