Şimdi Ara

İmparatorluğun Azizleri [Seçilmiş kişi çıktık biz ][CİDDİ KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionHearted

SLM BEN YÜCE HONOS

Bir sen eksiktin yüce horoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bende bi uğultu duydum iş makinesi vs gibi değildi çok enteresan geldi öğlen 12 civarı yer:istanbul unkapanı-vefa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytuğ12

açıkçası ne kadardır tam bilmiyorum ama kalitesine göre değişir benim teleskobun içi acayip toz dolmuş zar zor görülüyor sizce açmaya çalışayımmı kırılır falan yada suya yatırsam birşey olurmu?

teleskoplardan hiçbişey anlamam ne desem yalan olur şimdi. bilen biri çıkar yardımcı olur inşallah
    . bu konunun hatrına bu akşam bi dinleyecem gökyüzünü daha uzun bi süre bakalım ben de duyarım belki
  • Lion arkadaşın verdiği linke baktım maşallah yurt dışında da epey ses duyanlar varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey havaya uçacak , betonlar çatlayacak , hayvvanlar delirip birbirini yiyecek , insanlığın %90 ı 3 saniye içinde yanacak. Hayal gücümün bu kadar geniş olduğunu ben bile bilmiyordum lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBravo

Herşey havaya uçacak , betonlar çatlayacak , hayvvanlar delirip birbirini yiyecek , insanlığın %90 ı 3 saniye içinde yanacak. Hayal gücümün bu kadar geniş olduğunu ben bile bilmiyordum lan.

Ne içtin sen böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Lion arkadaşın verdiği linke baktım maşallah yurt dışında da epey ses duyanlar varmış

bi kaç saat önce kuzenimle dışarı çıktık . bu konuyla ilgili şeylerden bahsettim seslerden falan. bana dedi ki ben de geçen gece bi ışık gördüm gece. uçak yüksekliğindeydi ama sadece kıpkırmızı parlak bi ışık . dedi ki gitti sonra bayağı bi uzakta aşağı doğru indi ve yavaşca sönmeye başladı kayboldu. bu 2. görüşüymüş bi kere de kuşadasında görmüş o da mavimsi bişeydi dedi
    ben de böyle oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Lion arkadaşın verdiği linke baktım maşallah yurt dışında da epey ses duyanlar varmış

bi kaç saat önce kuzenimle dışarı çıktık . bu konuyla ilgili şeylerden bahsettim seslerden falan. bana dedi ki ben de geçen gece bi ışık gördüm gece. uçak yüksekliğindeydi ama sadece kıpkırmızı parlak bi ışık . dedi ki gitti sonra bayağı bi uzakta aşağı doğru indi ve yavaşca sönmeye başladı kayboldu. bu 2. görüşüymüş bi kere de kuşadasında görmüş o da mavimsi bişeydi dedi
    ben de böyle oldum

Var var havada bir icraat var. Çıkacak yakında kokusu.

• quote:

quote:

quote:

ben de böyle oldum

Var var havada bir icraat var. Çıkacak yakında kokusu.

inşallah inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

• Fotoğraf makinelerini hazır tutmak lazım yakalanacak tek kare binlerce lira edebilir

Buda şeye benzedi tavuk can derdinde kasap et

• quote:

Fotoğraf makinelerini hazır tutmak lazım yakalanacak tek kare binlerce lira edebilir

Buda şeye benzedi tavuk can derdinde kasap et

fotoğraf makinem yok tel de
    görünce yemmin billah etsem inanırlar mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBravo

Herşey havaya uçacak , betonlar çatlayacak , hayvvanlar delirip birbirini yiyecek , insanlığın %90 ı 3 saniye içinde yanacak. Hayal gücümün bu kadar geniş olduğunu ben bile bilmiyordum lan.

Ne içtin sen böyle

http://forum.donanimhaber.com/m_63173207/tm.htm

• Arkadaşlar sesi sık sık duyan varmı dün sahur yaparken bende bir ses duydum irkildim baktım balkondan mübarek hayalet kasaba çıt çıkartıcak birşey yok şuan sakarya, karasudayım düşünmeye başladım acaba psikolojik bi durummu var toplu terapiye gidek arkadaşlar hem toplu olduğu için belki daha ucuz olur
  • quote:

Arkadaşlar sesi sık sık duyan varmı dün sahur yaparken bende bir ses duydum irkildim baktım balkondan mübarek hayalet kasaba çıt çıkartıcak birşey yok şuan sakarya, karasudayım düşünmeye başladım acaba psikolojik bi durummu var toplu terapiye gidek arkadaşlar hem toplu olduğu için belki daha ucuz olur

Adımız zaten deliye çıkmış birde terapiye gittiğimiz duyulursa millet bize selam vermeyide keser

• quote:

quote:

Arkadaşlar sesi sık sık duyan varmı dün sahur yaparken bende bir ses duydum irkildim baktım balkondan mübarek hayalet kasaba çıt çıkartıcak birşey yok şuan sakarya, karasudayım düşünmeye başladım acaba psikolojik bi durummu var toplu terapiye gidek arkadaşlar hem toplu olduğu için belki daha ucuz olur

Adımız zaten deliye çıkmış birde terapiye gittiğimiz duyulursa millet bize selam vermeyide keser

Buralarda manavdan başka kimseyle selamlaşmıyorum zaten

• hiç duymadım ya dün o kadar da dinledim. bizim bu tarafa pek gelmiyorlar galiba
  • Olsun inancını kaybetme sen.

• quote:

hemen de kendinizi seçilmiş ilan ettiniz
    bu arada el mukteda yı ilk defa konu dışında görüyorum (ekran kartı sohbet konusu hariç ). yanlışlıkla falan geldi herhalde

uğramak yaramadı ..

adamı çizmişler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.