Şimdi Ara

İmperium PT515 Nasıldır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
67.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

aracınıza uygun en iyi lastiklerden birisi : michelin primacy 3.

arada 75 80 TL fark var 4 lastik alınca 320 TL yapar :) haftada bi anca binerim ben araca fazla zorlamam 120 yi uzun yol harici geçmem sizce bu farkı ödemelimiyim...

benim tek istediğim konfor sessiz olsun sert süspansiyonlarımı bi nebze yumuşatsın o kadar çukurlara tak tuk girmekten bıktım
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hiç durmayın alın o zaman bu şartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

arada 75 80 TL fark var 4 lastik alınca 320 TL yapar :) haftada bi anca binerim ben araca fazla zorlamam 120 yi uzun yol harici geçmem sizce bu farkı ödemelimiyim...

benim tek istediğim konfor sessiz olsun sert süspansiyonlarımı bi nebze yumuşatsın o kadar çukurlara tak tuk girmekten bıktım

''benim tek istediğim konfor sessiz olsun sert süspansiyonlarımı bi nebze yumuşatsın o kadar çukurlara tak tuk girmekten bıktım''

açıklamasını siz yapmışsınız bana diyecek bişey bırakmadınız

• quote:

quote:

quote:

''benim tek istediğim konfor sessiz olsun sert süspansiyonlarımı bi nebze yumuşatsın o kadar çukurlara tak tuk girmekten bıktım''

imperium 515 i aldım tanesi çek çük falan 77 TL ye geldi beğenmezsem satarım

• quote:

Orijinalden alıntı: candirlim

Arkadaşlar 2004 Opel Vectra aracıma 215/55/16 petlas İmperium PT515 91H model lastik almayı düşünüyorum. Lastik hakkında bilğisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

Geçen arkadaş aldı çok memnun fiyatını hak eden bir lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Arkadaşlar 2004 Opel Vectra aracıma 215/55/16 petlas İmperium PT515 91H model lastik almayı düşünüyorum. Lastik hakkında bilğisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

Geçen arkadaş aldı çok memnun fiyatını hak eden bir lastik.
    Lastiklerde AB etiketi var.Petlas ta bu etiketi ilk alan firmalardan ve değerleri Imperium yani pt 515 de güzel.Aynı lastiğin Starmaxx olanıda var oda petlas ve daha ucuz ve yerli

• quote:

PT741 almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

PT741 almanı tavsiye ederim.
    benim arabadada var iş görüyor orta halli bi lastik.bütçe kısıtlıysa alınabilir rahatlıkla , bazı sitelerde michelin ayarında yazmışlar o kadar olmasada gayet kaliteli, TÜRK malı sonuçta, dandik kore , çin mallarına para vereceğimize Türkiye kazansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemcad -- 23 Ocak 2014; 9:58:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

imperium 515 i aldım tanesi çek çük falan 77 TL ye geldi beğenmezsem satarım

hocam yıllar geçmiş memnun kaldınızmı petlas 515 ten,benimde lastikleri değiştirmem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Aracı üzerinde aldığım lastikleri ile birlikte sattım..

Genel olarak memnundum hiç bir sorun yaşamadım. Islak kuru hepside iyi. Biraz sert ama sert olması daha iyi. Arkadaşımın michelini yardığı yolda hiç bir sorun olmadan geçtim
  • Merhaba
    Bugün lastik değişimine gittim. Aracı 1 sene önce aldım. Lastik 2012 19. Hafta. Yani 4 senelik bir lastik. Diş iyi diye 1 sene bindim. Bugün değişime gidince lastikci lastiğin arkasını gösterince şok oldum. Resmen taklalık bir ön lastigim varmış. Sadece yokuşa tırmanırken kayıyor diye değiştirdim. Yoksa değiştirip degistirmeyecegimi bilmiyorum. İlk arabam olduğu için kötü bir tecrübe olmadan arkamda bıraktım.

Artık her 10000 de bir lastiği kontrol ettireceğim.

Eklediğim fotoğraf petlasi kötülemek için eklenmedi. Bu lastik ile kaç km yol yapıldığını bilmediğim için yorum yapmak doğru olmaz. Sadece lastik konusuna özen gösterilmesi için konuyu ekledim.

Resimdeki lastik petlas 515. .değiştirdiğim 4 lastik continental contact 5
    Bu mesaja eklenen görseller:

İmperium PT515 Nasıldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 26 Haziran 2016; 3:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir mıktar araştırdım hemen hemen her marka model lastik için iyi ve kötü yorumlar okudum ve bu sebeble cok kararsız kaldım, ve tercihimi Petlas İmperium PT515 den yana kullanacagım. genel olarak yorumlar iyi. yerli marka oldugu için kullanıcı yorum sayısı memnuniyet orta üstü seviyede.

Buda puanlaması: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Petlas/Imperium-PT515.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 21 Ekim 2016; 20:55:22 >
  • Dostlar, ben de lastik değiştireceğim. 2012 Elantra. 205/55/16

Yerli üretüm olduğu için Petlas tercih etmek istiyorum. Arada dağlar kadar fark olmayacaktır michelin ile. Zamanında michlen energy kullandım ama bir farkını görmemiştim.
  • kenya64 K kullanıcısına yanıt
    benim sattığım elantrada benden önceki sahibi michelin taktırmış ben yaklaşık 20 bin km kadar kullandım pekte iyi gibi gelmedi bana şimdi ki aracım da hankook yazlıkları vardı arasında pek fark yok. Bende çok para vermek istemiyorum yaza doğru lastik alırsam petlas olabilir.
  • Volvo s40 1.6 D Dinamic aracımızda 4 senedir pelas imperium 215/55/17 kullanıyoruz gayet memnunuz.
  • petlasın yazlıklarını tavsiye etmem kumho ,hankook bakın derim
  • konuyu hortlatayım bu lastiği kullanan var mı ? performans , km açısından tavsiye edermisiniz?
  • Aracıma 195/65/15 ebatlarında 2015 haziran ayında pirelli p1 (yazlık) taktırmıştım. 70000 km idi o zaman şimdi 89 bin küsür oldu.Son derece memnunum.Zaman zaman 170 180 yaparım uzun yolda.Ara sırada şehiriçi çok çukurlu yolda kullandım.Park ederken kaldırımada çıkıp indim çok. Hala yepyeni yanakları.Yeni vize yaptırdım şubatta diş derinli 6.5 çıktı.Fiyat olarak lastikçiyle eskileri sen al 15 tl say bana indirimli ver dedim kabul etti.O zaman tanesi 145 tl idi bana 130 a geldi. Balans dahil.Ama sanki şu an çok az da olsa biraz sertleşti gibi lastikler.Yada bana öyle geldi ama tekrar almam gerekse hiç düşünmeden alırım.Heralde bunlar da 70000 km görecek gibi.
  • eski lastiğim 515 ti yeniden 515 alacağım ama fiyatlar uçmuş . sıcak fırsat paylaşan varsa müteşekkir olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

eski lastiğim 515 ti yeniden 515 alacağım ama fiyatlar uçmuş . sıcak fırsat paylaşan varsa müteşekkir olurum :)

n11 çek ile alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.