Şimdi Ara

İmperium PT515 Nasıldır... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
66.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Petlas 195/65 R15 91H Imperium PT515 Oto Lastik (Üretim Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/petlas-195-65-r15-91h-imperium-pt515-oto-lastik-uretim-yili-2016-p-OTOZSU21692

şu fiyattan daha uyguna alabilir miyim onu düşünüyorum. 139 tl suanda

araçta şuanda 195 65 r15 var orjinal ebat bu 185 60 r15 bir sorun olmaz heralde

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Araca uygun ebatta alin..performans ve yakitta olumsuzluklar yasarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben petlas PT515 lastiği geçen yıl fiat siena aracıma aldım. önceki lastiklerim brigston du. virajlara girerken aracın ön trafı hiç yatmıyordu. ama petlası takınca virajlarda aracın ön tarafı çok fazla yatmaya başladı. önceki lastiklerde 70-80 km hızla gırdiğim virajlara petlas ile 50 km hızla giriyorum. yinede ön tarafı iyice yatıyor. sanki biraz daha hızlı girsem aracın burnu yere değecek gibi.yumuşak olmasındanmıdır nedir anlamadım, önceki lastikleriminde ebatları ve yük ve hız endeksi aynıydı..
  • şimdiki aracım hyundai accent.. üzerinde prelli p3000 lastikler var. lastikler 2011 tarihli. dişleri iyi durumda ama eskimiştir diye değiştirmek istiyorum. 16-17 bin liralık araca da gidip pahalı lastik almak zoruma gidiyor. fazla hız yapan biri de değilim. çok sıkışmadığım sürece 110 km hızı geçmem. petlas ın P311 lastikleri var. fiyatı en uygun olan olar. PT 515 e göre daha yumuşak olması yazım. çünkü hız ve yük endeksi farklı. yine virajlrda yatar diye endişe ediyorum. araç zaten hafif bir araç. şimdiki üzerinde bulunan prelli p300 lerde takır tukur ses yapıyor. iyice sertleşmiş sanırım. ama virajlarda gayet iyi dönüyor. arac süspansiyonu yumuşak bir araç. buna rağmen viraj djnerken gayet rahat şu an. yattığını falan pek hissetmiyorum. birde matador diye bir lastik varmış. onunda fiyatı uygun. kararsız kaldım...
  • ayrıca, bu lastiklerin ses olayına gelince. yol sesi lastikten çok arabanın kalitesiyle ilgi diye düşünüyorum. ben 15 yıldır 6 farklı marka araç kullandım, ilk aracım yumurta kasa hyundai, ondan sonrakiler ford focus, hyundai admire, seat toledo, opel astra ve son olarak milenyum kasa hyundai... yol sasi olayı aracın ses yalıtımının ve kaportasının kalitesine göre değişiyor. mesela hyundai araçlarda çok yumuşak lastiklerde olsa içeriye baya bir lastik sesi geliyor. ford focus biraz daha iyi ama ondada geliyor. opel astra da taş gibi lastik vardı ama yol sesi çok az geliyordu. teybin sesini biraz açtınmı hiç duymazsın bile. yani yol sesi olayı sadece lastikle ilgili değil. aracın kalitesi daha çok etkili...birda 2 aylığına fiat brawa kullanmıştım. araba içeriye gram ses almazdı. nasıl bir araçsa o khnforu ford focusta bile bulamadım. yağ gibi kayıyordu yolda..
  • ARKADAŞLAR YORUMLARI OKUDUM AMA TATMİN EDİCİ DEĞİL MÜMKÜNSE AKIL VERİN BANA BİRAZ

PT515 ALICAM YADA PİRELLİ P1 VERDE ALICAM HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.ARACIM FİAT LİNEA 2010 LÜTFEN BAŞKA MARKA TAVSİYE ETMEYİN BEYNİM SULANDI 3 GÜNDÜR LANET LASTİĞİ ALICAM İŞİME BAKICAM OBSESYONA BAĞLADIM RESMEN AKLIM DURDU.BİRDE BAZEN ARACA MAL YÜKLÜYORUM 1300KG AGIRLIGI VAR ARACIN BU 88T VE 88H ÇOK FARKEDER Mİ T DE 190KM MAX. GİDEBİLİYORUZ AMA BİLMİYORUM YAZIN BİŞELER KOLAY GELSİN ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

ARKADAŞLAR YORUMLARI OKUDUM AMA TATMİN EDİCİ DEĞİL MÜMKÜNSE AKIL VERİN BANA BİRAZ

PT515 ALICAM YADA PİRELLİ P1 VERDE ALICAM HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.ARACIM FİAT LİNEA 2010 LÜTFEN BAŞKA MARKA TAVSİYE ETMEYİN BEYNİM SULANDI 3 GÜNDÜR LANET LASTİĞİ ALICAM İŞİME BAKICAM OBSESYONA BAĞLADIM RESMEN AKLIM DURDU.BİRDE BAZEN ARACA MAL YÜKLÜYORUM 1300KG AGIRLIGI VAR ARACIN BU 88T VE 88H ÇOK FARKEDER Mİ T DE 190KM MAX. GİDEBİLİYORUZ AMA BİLMİYORUM YAZIN BİŞELER KOLAY GELSİN ..

Pirelli al Pirelli salla petlas ı ..

• Şu an 2004 model Renault Megane üzerinde kullanıyoruz. Şu an lastiğin 4. senesi. Kuruda frenlemede herhangi bir sıkıntı yok, fakat geçen sene ıslak tutuşun pek güven vermediğini düşünüyordum. O yüzden her ihtimale karşı zaten düşük olan limitlerin de altında kullanıyorum aracı. Sessizlik açısından bu takımdan bir önce kullandığımız Continental marka yazlık lastiklerden (modelini hatırlamıyorum) çok da farklı olduğunu düşünmüyorum.
  • Hangi lastikten bahsediorsun

• Hort

• Petlas alınmaz aldırılmaz. Genel olarak TR malları kalitesiz. Bridgestone kızaklamaz iken Petlas buz kayağı yapıyordu.
  • Konu üstünden yıllar geçmiş ama halen üretilen bir model demekki tutuluyor veya petlas model geliştiremiyor yani nedir bilmiyorum ama kullanıcıları şu an ne diyor

• Kim demiş Petlas kötü diye,
    3 senedir pt311 modelini kullanıyorum, çok memnunum, goodyear pirelli kullanmış biri olarak gidip yüksek fiyatlara lastik almam artık, petlas tan çok memnunum, eşe dosta petlas öneriyorum, evet abartı değil.
  • Arkadaşlar bu lastigi almak istiyorum tanesi 180 tl hepsiburada sitesinden sizce ne almaliyim,alternatif olarak?Aracim 2001 palio 1.2

• Yokmu bu lastiği kullanan

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Yokmu bu lastiği kullanan
    Merhaba,

Aşağıda lastiği aldığım zamanki mesajım. Lastik alındığından beri 14 ay 17 bin km kullanmışım. Sakin sürdüğüm için sınır değerleri ani fren ıslak yol vb gibi farkları bilemiyorum. Pirelli p1 göre daha sert ve yol sesi konusunda gürültülü bir lastik.

21 Eylül 2017 10:10:17 https://forum.donanimhaber.com/clio-symbol-grubu--24135806-1295

"Ağustos başında 4 lastik aldım. Petlas pt515 175 65 14 86 t 550 tl. Balans, sibop değişim, nitrojen dahil. Önceki lastikler 2014'de takılmıştı pirelli p1 verde modeliydi. 3 yıl 35 bin km de diş durumu iyi olmasına rağmen epey kılcal çatlak oluşmuştu. Uzun yola çıkmadan önce güvenemeyip değiştirdim. Petlas 71 db ses düzeyi ile daha gürültülü. Pirelli p1 69 db idi, memnumdum ancak çok çabuk yanakları çatladı. Petlas ile 1,5 ayda 4 bin km yakın yol yapıldı. Fena değil."

• Vectra station için PT515 95T aldım iki sene ve 28,000 km oldu . lastik 2 sene daha gider . yol sesi falan düşük yazın köy yollarında, bozuk yollarda dolaşıyorum yaklaşık 4000 km kadar biraz sert ama dayanıklı bence . aracı çok sert kullanmadığım için fazla bir şey söyleyemeyeceğim. ama daha önce kullandığım michelin ler 2 senede 23,000km de bitmişti o yüzden kızıp petlas almıştım ( 2 sene 4 tanesi 600 tl idi)

ben bu kullanım tarzı ile memnunum ,yine alırım
  • Bir buçuk yıl alalı, yol tutuş vs. Memnundum fakat 4 lastigin 3'ünde tabandan yamukluk oluştu. Degistircem mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

Aracıma 195/65/15 ebatlarında 2015 haziran ayında pirelli p1 (yazlık) taktırmıştım. 70000 km idi o zaman şimdi 89 bin küsür oldu.Son derece memnunum.Zaman zaman 170 180 yaparım uzun yolda.Ara sırada şehiriçi çok çukurlu yolda kullandım.Park ederken kaldırımada çıkıp indim çok. Hala yepyeni yanakları.Yeni vize yaptırdım şubatta diş derinli 6.5 çıktı.Fiyat olarak lastikçiyle eskileri sen al 15 tl say bana indirimli ver dedim kabul etti.O zaman tanesi 145 tl idi bana 130 a geldi. Balans dahil.Ama sanki şu an çok az da olsa biraz sertleşti gibi lastikler.Yada bana öyle geldi ama tekrar almam gerekse hiç düşünmeden alırım.Heralde bunlar da 70000 km görecek gibi.
    Güncelleme.Aynı lastiklerle devam. 4 yıl doldu gibi.106 küsür km de araba.Lastiklerle 36 küsür km oldu.Araç yeniden vizeye girdi diş derinlikleri 5 mm.2 yıl önce 6.5 idi.Çok dayanıklı bir lastik.Çatlak patlak balon malon yok.Hiç düşünmeden alın ama fiyatları çok artmış neredeyse michelin fiyatıyla aynı.

• Yani 2015 yılında michelin energy saver 150 dedi indirim yapmadı ben bunu başka yerden 130'a bulmuştum.Arada 4 lastik sayarsak 80 tl o zaman cebimde kalmıştı.Şimdi ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.