Şimdi Ara

''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel char bol pklar 2007-2008de dies ardreamda oynamıştım ordaki stylelerden birimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Çok güzel ss ler Zevk alarak oynadığın belli

Çok Saol
    Satriykon
    İtemlerin bir çogu piyasa ile yapılmıştır.
    Blitxkrieg
    Archeri Daha iyi oynadıgım için tercih ettim.
    thebozo

efege
    Çok Saol İnş +9 Görecek
    Unnecessary
    Sayılır

• Karus okçu kolay oluyor 55 de colldown olmayınca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari43

Karus okçu kolay oluyor 55 de colldown olmayınca :)

• Şimdi Atak 2007 Bu Ap Arttırmak İçin ;
    İron Neck+0 Yerine Pries Pendant+3 mü Black Dragon Neck+3 mü ?
    Dual Rol+1 mi Dual Shio Tears+3 mü ?
    Önerileri Bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIHTIM98

Şimdi Atak 2007 Bu Ap Arttırmak İçin ;
    Önerileri Bekliyorum...

Iron neck vazgeçilmezdir. Eğer 5'li combon iyiyse o attack yeterli diye düşünüyorum attack abanıp def ve hp den kaybetme. Yüzük konusuna gelirsek tabiki Dual rol +1 Archery için def ve hp daha önemli bana göre. C-eastta senin char gibi bir arkadaş var neck olarak WP +3 belt olarak Iron belt kullanıyor belki necki hp için sende wp +3 yapabilirsin. Ama def ve hp den vazgeçme derim pp veya bdn önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Şimdi Atak 2007 Bu Ap Arttırmak İçin ;
    Önerileri Bekliyorum...

Iron neck vazgeçilmezdir. Eğer 5'li combon iyiyse o attack yeterli diye düşünüyorum attack abanıp def ve hp den kaybetme. Yüzük konusuna gelirsek tabiki Dual rol +1 Archery için def ve hp daha önemli bana göre. C-eastta senin char gibi bir arkadaş var neck olarak WP +3 belt olarak Iron belt kullanıyor belki necki hp için sende wp +3 yapabilirsin. Ama def ve hp den vazgeçme derim pp veya bdn önermem.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum 5'li combom iyidir ama herkes iron neck'in okçuya yaramaz demesi üzerine böle bir şey sizlerle tartışmak istedim banada ap az geliyor ama ortalama vurdugum dmg'ler hiçte fena sayılmaz teke tekte alamadıgım adam sayısı çok az + malum humanların çogu k0xp olunca direk bana geliyor bunun içinde biraz bozmamak istiyorum.önerin için teşekkür ederim

• Bence ardream okcuya i.n - ib gitmez okcu antidefini armorlardan alır kendine plate set dizmeyi dene çok yararını görürsün(20 -25likler varya onlardan). Slaytsız okcuyla vs yapılırsa zaten okcu her türlü alır 3 vuruşta almayı mı tercih edersin 15 vuruşta canını çeyreğe indirip tam alıcakken arkadan ksnin gelmesiyle birlikte harcadığın potlarlı ve sarfedeceğin onca küfür/küfürleri göze alarak böyle bi charla mı oynamayı tercih edersin. 2v1de tabi erirsin ama 1500 metreden atıcağın ksler paha biçilemez :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bence ardream okcuya i.n - ib gitmez okcu antidefini armorlardan alır kendine plate set dizmeyi dene çok yararını görürsün(20 -25likler varya onlardan). Slaytsız okcuyla vs yapılırsa zaten okcu her türlü alır 3 vuruşta almayı mı tercih edersin 15 vuruşta canını çeyreğe indirip tam alıcakken arkadan ksnin gelmesiyle birlikte harcadığın potlarlı ve sarfedeceğin onca küfür/küfürleri göze alarak böyle bi charla mı oynamayı tercih edersin. 2v1de tabi erirsin ama 1500 metreden atıcağın ksler paha biçilemez :P

K0xp varken bizim onu 1500 metreden atamıyacagım kesin.Ama Dedigin Gibide Yapabilirim Çok Kararsızım Ama İron Set Kalacak Gibi Duruyor Dual Rol+1 Yapcam Ayrıcada BLACk Dragon Neck+2'de alabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bence ardream okcuya i.n - ib gitmez okcu antidefini armorlardan alır kendine plate set dizmeyi dene çok yararını görürsün(20 -25likler varya onlardan). Slaytsız okcuyla vs yapılırsa zaten okcu her türlü alır 3 vuruşta almayı mı tercih edersin 15 vuruşta canını çeyreğe indirip tam alıcakken arkadan ksnin gelmesiyle birlikte harcadığın potlarlı ve sarfedeceğin onca küfür/küfürleri göze alarak böyle bi charla mı oynamayı tercih edersin. 2v1de tabi erirsin ama 1500 metreden atıcağın ksler paha biçilemez :P

K0xp varken bizim onu 1500 metreden atamıyacagım kesin.Ama Dedigin Gibide Yapabilirim Çok Kararsızım Ama İron Set Kalacak Gibi Duruyor Dual Rol+1 Yapcam Ayrıcada BLACk Dragon Neck+2'de alabilirim.

Neck illa ki değiştircem diyorsan ve durumun varsa WP +3 öneririm. Verdiği hp,mp bonusu resistleri vs. harika bir takı

• İlla Değiştirecem Demiyorum Hangisi Daha Yararlı Oluyor Diye Kararsım
  • WP +3 olmalı bencede sanırım +9 fp set var carda def yönünden iron neck takmadığın sürece sıkıntın devam edecektir. Wp+3 defans eksiğini hp yönünden tamamlacak sana atack ve res. sağlayacaktır.
  • bende bi archer hastası olarak 83 lvl legal archerım var ve edindiğim deneyimlere göre archer ap charıdır ve ksleri ile iş yapar bu yuzden sana tavsiyem apa yüklenmek tabi bunun yanında defide fazla boşlamamak.Benim 83 archerımda bile i.set yok bi base olarak 800 defin vslerde gayet ytrli olucağı için ihtiyacın olmadığını düşünüyorum onun yerine takı olarak pp+3 ve belt olarak da elf belt +3 hem ap ihtiyacını karşılar defden yanada gayet tatmin eder küpe olarak dex16hp3 takılar tamamiyle archer için ürelmştr :) tabi çok param var defli olsn dersen silver earng+2 çok daha ii olur yüzüklere glrsek değişmez olan tabilide roldur +sı sana klmş para durumuna göre ayarlıyabilirsin güzel char inş güzel pklar atarsn başarılar :)
  • Güzel char, iyi eğlenceler.
  • En Yakın Zamanda Yeni SS Ve İtemlerle Karşınızda Olcam.
    Ama Şuan Aklım Çok Karışık;
    Eagle'y eye+8 mi Helenid+8 mi Çok Karasızım?
  • quote:

En Yakın Zamanda Yeni SS Ve İtemlerle Karşınızda Olcam.

ee8 dursun. gerçi helenid xbow u hiç kullanmadım. bir kez ilk çıktığı zaman arktan almıştım ss çekmek için o kdr. satma ee yi. +9 bow alacaksan satarsın ee yi . bow u bozacağına rolleri + lamaya bak. 0 dı heralde rollerin.
  • quote:

En Yakın Zamanda Yeni SS Ve İtemlerle Karşınızda Olcam.

Bencede ee dursun verdiği + lar yeter heleneid base olsan belki gideri var ama diğer türlü benim gözümde çöp item
  • Dies base'de legal olarak oynayan ender okçulardan birisin kardeşim tebrik ederim , böyle devam etmen dileğiyle ...Saygılarımla, HardDaqqeR in base of DİES :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

Dies base'de legal olarak oynayan ender okçulardan birisin kardeşim tebrik ederim , böyle devam etmen dileğiyle ...Saygılarımla, HardDaqqeR in base of DİES :)

Saol.
    Seni Burda Görmek Büyük Tesadüf
    Konu Güncellenecktir.
  • Biliyorum Konuıyu Ve Sizleri Çok Beklettim Fakat Şu Ygs Sınavından Pek Konuyla Fazla İlgilenemedim
    Fakat İtemleri Pazar Sayesinde Hayal Edemiyecegim Bir Noktaya Getirdim
    Bugünden İtibaren Konu Hergün Güncel Ss'lerle Devam Edecektir.(Akşam 18:00 'den İtibaren Konu Güncellenecktir.)
    D.N=pC çöktügü İçin Foto Sayım Elimde Şuan Sınırlı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.