tamam tamam kıyamadım hadi fake demek ; zaten üyeliği olan birnin baska bir nick daha alması yani o ekstra 2. nick işte fake oluo sahte yani cümle biraz karısık oldu galiba ama sabah sabah gözler uykulu anca bunu kurabildim
quote:Orjinalden alıntı: ChuKu güzel olmus kardesim saol nam @beckhir avatar lasım hacı çok gülme @hover başlatma carlo ya olm ceza aldırcan yine daha dün açıldım
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Bu avatar hiç olmamış la../> İç açıcı birşeyler koy.. Karı-kız olabilir mesela.. hacı çok büyük konuştuğum için avatarı değiştiremiyom bakınıs http://forum.donanimhaber.com/m_7202619/tm.htm
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ömür boyu böyle mi kalacak.. yok la biraz geçsin üstünden unutsun değiştiririm
quote:Orjinalden alıntı: HearthSS quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ömür boyu böyle mi kalacak.. yok la biraz geçsin üstünden unutsun değiştiririm Topic Hortlatma Mühendisi beckhir burdayken biraz zor unutur :P
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: HearthSS quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ömür boyu böyle mi kalacak.. yok la biraz geçsin üstünden unutsun değiştiririm Topic Hortlatma Mühendisi beckhir burdayken biraz zor unutur :P adanaya getirtme beni ben biraz edebiyat çalışıyım hacı görüşürüz akşama