quote:Orijinalden alıntı: arızalıbüyükquote:Orjinalden alıntı: arızalı büyük kıskanmayalım @desert saol bu arada arıza bide avatar lasım bana
quote:Orijinalden alıntı: HearthSSquote:Orjinalden alıntı: arızalı büyük kıskanmayalım @desert saol bu arada arıza bide avatar lasım bana Alıntıları Göster imzan kural dışı.Bayrak 139 pixel.100 e düşür. Ayrıca nesneyi " şey " olarak değiştirirsen daha güzel olur.Sinem nesne denecek kadar basit değildir sanırım
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansimzan kural dışı.Bayrak 139 pixel.100 e düşür. Ayrıca nesneyi " şey " olarak değiştirirsen daha güzel olur.Sinem nesne denecek kadar basit değildir sanırımAlıntıları Göster sanki bayrak basit birşey
quote:Orijinalden alıntı: Birindarsanki bayrak basit birşey Alıntıları Göster pier saol nam yaw sözün orjinali nesne idi ama değiştirsemmi diye düşünüyodum iyi oldu söylediğin bayrağıda değiştiriyom şimdi
quote:Orijinalden alıntı: HearthSSpier saol nam yaw sözün orjinali nesne idi ama değiştirsemmi diye düşünüyodum iyi oldu söylediğin bayrağıda değiştiriyom şimdi Alıntıları Göster olmuş haju
quote:Orijinalden alıntı: ChuKugüzel olmus kardesimAlıntıları Göster Vay hacım nbr yaf Carlo da buralarda bilion mu
quote:Orijinalden alıntı: Hover_CraftVay hacım nbr yaf Carlo da buralarda bilion mu Alıntıları Göster siz niye birbirinize hacı diyip duruyosunuz?
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinsiz niye birbirinize hacı diyip duruyosunuz?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin siz niye birbirinize hacı diyip duruyosunuz? bence en güzeli "hocam" ben genelde hocam derim, hacım bi acayip duruyo.
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Onlinequote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin siz niye birbirinize hacı diyip duruyosunuz? bence en güzeli "hocam" ben genelde hocam derim, hacım bi acayip duruyo.Alıntıları Göster bizim burdakilerde bacanak falan diyolar hacım diyende çok walla bende alışacam yaa hacıya hocaya
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinbizim burdakilerde bacanak falan diyolar hacım diyende çok walla bende alışacam yaa hacıya hocayaAlıntıları Göster yzo hosgeldin læ
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinhoşgördükkkkkkAlıntıları Göster sen yzo nun fake misin? sende hosgeldin nefin
quote:Orijinalden alıntı: ChuKusen yzo nun fake misin? sende hosgeldin nefinAlıntıları Göster ya dediğinden bişi anlamadım kusura bakma tekrar edebilirmisin acaba?
quote:Orijinalden alıntı: ChuKuyzo hosgeldin læAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChuKu yzo hosgeldin læ hocam hoşbulduk başka bi topice mesaj attımda yetişemedim buraya tatilde neredesiniz Topici