Şimdi Ara

[İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: militanjoe

quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

foto kalitesi çok iyi, fiyatı da 200 usd civarında uygun ne var? max 250 usd olsa ama işte işlemci ram'den çok ille de foto kalitesi desek ....

Lenovo K900 Sizin İçin Birebir
    13MP Arka,5MP Ön Kamera

450 usd fiyatı varmış, rom değişikliği ile foto kalitesinde iyileşme mümkün mü sizce? bende çakma note 2 var, kendisi mtk6577 ama menüsünden mtk6589 görünüyor :)
  • İocaen x7 eklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: militanjoe

quote:

foto kalitesi çok iyi, fiyatı da 200 usd civarında uygun ne var? max 250 usd olsa ama işte işlemci ram'den çok ille de foto kalitesi desek ....

Lenovo K900 Sizin İçin Birebir
    13MP Arka,5MP Ön Kamera

450 usd fiyatı varmış, rom değişikliği ile foto kalitesinde iyileşme mümkün mü sizce? bende çakma note 2 var, kendisi mtk6577 ama menüsünden mtk6589 görünüyor :)

Rom değişimi ile pek mümkün değil.

• Replika Telefonlar Ve Özellikleri Eklendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevrenizde foto kalitesine takintisi olmayan android 4'lu birinci sinif note 2 kopyasi isteyen varsa bana ulasabilir, mtk6577 mobile uncle programina gore gorunuyor, imei degisimi 1 dk da oluyor, normalde 16gb ram gorunuyor ama gorunenler arasinda mtk6589 da var:) ekraninda cizilmez film var, cok guzel fosforlu kabi var, sifirdan farki yok, 5.5" qhd, google play giriyor, orjinal samsung programlari calisiyor, bangkok dan alindi, bayramda kullanildi ve foto yuzunden begenilmedi:) 300 tl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 15 Ekim 2013; 16:18:30 >
  • Arkadaslar mtk6582 islemci hakkinda bilgisi olan var mi bu islemcidede diger mtklar gibi imei degisimi olur mu?

• quote:

Cevrenizde foto kalitesine takintisi olmayan android 4'lu birinci sinif note 2 kopyasi isteyen varsa bana ulasabilir, mtk6577 mobile uncle programina gore gorunuyor, imei degisimi 1 dk da oluyor, normalde 16gb ram gorunuyor ama gorunenler arasinda mtk6589 da var:) ekraninda cizilmez film var, cok guzel fosforlu kabi var, sifirdan farki yok, 5.5" qhd, google play giriyor, orjinal samsung programlari calisiyor, bangkok dan alindi, bayramda kullanildi ve foto yuzunden begenilmedi:) 300 tl...

Resim Ve İl Bilgisi Verir Misiniz?
    Replika S3 İle Takas Düşünür Müsünüz?
    Elimde Bir Tame Sıfır Var

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Arkadaslar mtk6582 islemci hakkinda bilgisi olan var mi bu islemcidede diger mtklar gibi imei degisimi olur mu?

İmei Değiştirmede Yardımcı Olabilirim.

•  [İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU]

[İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU]

[İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU]

Allah sahittir bu teli almadan once 3 adet daha inceledim ve geri verdim, tek tek en hatasiz olanini aradim, kimi takilan sd kartlari gormedi, kiminin ekraninin icinde toz vardi, kiminin kasasinda cizik vardi, hanim kullanir diye aldim ama cektigi fotolari begenmedi, ben begenip almistim, biraz goreceli bir durum oldu:) ekledigim fotolari thl w6 ile cektim, olmazsa kendi telefonumu ona verip cakma note 2yi kullanicam...

Takas dusunmuyorum, buyuk ekrani seviyorum, tablet niyetine kullaniyorum:)

[İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU] [İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU] [İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 15 Ekim 2013; 19:23:44 >

• http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-New-THL-W100-Android-4-2-Os-Android-Phone-MTK6589-Quad-Core-1-2GHz-4/914240633.html

adresinde thl w100 modeli almayı düşünüyorum. özellikle 4" aradım ve iphone 5 tarzı aradım faka militanjoe iphone çakmaları çok kötü olduğunu belirtmiş. bu telefon nasıl? aliexpress alırsam nasıl bir yol izleyeyim? alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay

http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-New-THL-W100-Android-4-2-Os-Android-Phone-MTK6589-Quad-Core-1-2GHz-4/914240633.html

adresinde thl w100 modeli almayı düşünüyorum. özellikle 4" aradım ve iphone 5 tarzı aradım faka militanjoe iphone çakmaları çok kötü olduğunu belirtmiş. bu telefon nasıl? aliexpress alırsam nasıl bir yol izleyeyim? alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?

Çakma İphoneların Kötü Olmasının Nedeni Çakma S3'e Göre Çok Belli Oluyor Çakma Olduğu.Ben Sizin İçin Replika S4 Düşünüyorum.

• hocam, s4 çok büyük yaa ben 4" civarı arıyorum. var mı bildiğin 4" civarı bir tel?
  • quote:

hocam, s4 çok büyük yaa ben 4" civarı arıyorum. var mı bildiğin 4" civarı bir tel?

S3 4.5" o olurmu

• hocam,
    jiayu g3t gördüm aliexpresste. 160$ fiyatı. 4.5" olarak bu nasıl? samsung replikası istemiyorum. türkiyede getirip satan kişiler, üzerine 150-200tl civarı kar koyuyor. bu kadar da olmaz ki
  • Ben varım. Yazmıştım da gözünüzden kaçtı herhalde, GM Discovery :)

• bende gm discovery var herhangibir uygulama acikken home tusuna dokununca 40 saniye bekliyorumki home ekrani ciksin neden olur bu arada bir olan takilma tek sorunum bu telefondaki diğer herseyin hakkini veriyor.

• Replika s4 beni de üyeden say :) ama arkadaşlar bazı sorularım olacak size.Tel mtk6577 ve telefona o kadar sinir oldum ki size danışmaya karar verdim.Sorunlarımı inşallah cevaplarsınız.. Maddeler halinde sıralıyorum:

1)Konuşma yapıyorum.Otuz saniye filan konuştuktan sonra pat konuşma kapanıyor telefon çekmiyor gösteriyor.Kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor.Tüm konuşmalarım yarım kalıyor.

2)Arka kamera berbat çekiyor.Elimi kameraya yaklaştırınca gözümle göremediğim gözenekleri gösteriyor ama bi 15 santim uzaklaştırdığım zaman el olduğunu anlamazsınız.Galiba focusta bir problem var ama nereden düzelir bulamadım.

3)Şarjı yaklaşık 4 saat gidiyor şuan.Daha iki kere şarj ettim ama derdim o değil.Batarya yüzde 40 gösterirken pat şarjı bitip kapanıyor.Bu nasıl bir hatadır yazılımsal mı? Bir çözümü var mıdır?

Daha bir çok problemi var aklıma geldikçe ve gördükçe yazacağım ama ilk etapta ve benim için önemli olanlar bunlar.

• Ekle general Mobile discovery

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam,
    jiayu g3t gördüm aliexpresste. 160$ fiyatı. 4.5" olarak bu nasıl? samsung replikası istemiyorum. türkiyede getirip satan kişiler, üzerine 150-200tl civarı kar koyuyor. bu kadar da olmaz ki

Kesinlikle Müthiş Bir Telefon,Uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgrkms

Replika s4 beni de üyeden say :) ama arkadaşlar bazı sorularım olacak size.Tel mtk6577 ve telefona o kadar sinir oldum ki size danışmaya karar verdim.Sorunlarımı inşallah cevaplarsınız.. Maddeler halinde sıralıyorum:

1)Konuşma yapıyorum.Otuz saniye filan konuştuktan sonra pat konuşma kapanıyor telefon çekmiyor gösteriyor.Kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor.Tüm konuşmalarım yarım kalıyor.

2)Arka kamera berbat çekiyor.Elimi kameraya yaklaştırınca gözümle göremediğim gözenekleri gösteriyor ama bi 15 santim uzaklaştırdığım zaman el olduğunu anlamazsınız.Galiba focusta bir problem var ama nereden düzelir bulamadım.

3)Şarjı yaklaşık 4 saat gidiyor şuan.Daha iki kere şarj ettim ama derdim o değil.Batarya yüzde 40 gösterirken pat şarjı bitip kapanıyor.Bu nasıl bir hatadır yazılımsal mı? Bir çözümü var mıdır?

Daha bir çok problemi var aklıma geldikçe ve gördükçe yazacağım ama ilk etapta ve benim için önemli olanlar bunlar.

Kamera replikalarda kronik bir sorun ne yazıkki,belki alternatif kamera programları deneyebilirsiniz.
    Konuşmada bazı telefonlarda olan bir sorun,sensör ayarlarını yapın çözülecek.
    Şarj sorununu belki batarya kalibrasyonu ile çözebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.