Şimdi Ara

[İMZA GELDİ]Mtk İşlemcili Telefon Kullanıcıları Klubü[ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
10.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

Orijinalden alıntı: ozay

tutsak hocam,
    mini s4 antutu bencmark kaç gösteriyor? özellikleri tam olarak nedir? farklı özelliklerde olanları var. dokunmatiği vb nasıl?

özellikleri Dokunmatiği falan çok iyi ( s3 ve s3 mini kullanan birine orjinal dedim inandı replika olduğunu anlamadı) ama özelliklerine bakamadım çünkü antutu yüklemeye kalktığımda zaten yüklü gözüktüğü için yüklüyemiyorum ama tel de uygulamalar kısmında antutu yok antutu yüklemeyi engellemişler galiba antutu ya benzer başka bir program varsa bildiğiniz telin özelliklerine bakıp paylaşırım

arkadaşlar antutu bencmark harici başka bir program var mı? tutsak hocam performansını ölçüp haber edecek. hocam birde ram, işlemci vb nedir?

• Eklermisin jiayu g3n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

tutsak hocam,
    mini s4 antutu bencmark kaç gösteriyor? özellikleri tam olarak nedir? farklı özelliklerde olanları var. dokunmatiği vb nasıl?

özellikleri Dokunmatiği falan çok iyi ( s3 ve s3 mini kullanan birine orjinal dedim inandı replika olduğunu anlamadı) ama özelliklerine bakamadım çünkü antutu yüklemeye kalktığımda zaten yüklü gözüktüğü için yüklüyemiyorum ama tel de uygulamalar kısmında antutu yok antutu yüklemeyi engellemişler galiba antutu ya benzer başka bir program varsa bildiğiniz telin özelliklerine bakıp paylaşırım

arkadaşlar antutu bencmark harici başka bir program var mı? tutsak hocam performansını ölçüp haber edecek. hocam birde ram, işlemci vb nedir?

hocam inanın ki ram işlemci falan nedir bilmiyorum ama internetten zaten bu telefonu almayı düşünüyordum her yerde 450 tl falandı 6-7 gün önce tesadüfen telefoncu bi arkadaşımı gördüm yanında s4 s4 mini falan vardı inceledim hoşuma gitti bir de bana bişi olursa geri getir falan dedi bende 290 tl ye aldım ama sana şunu söyliyeyim birebirürünler.com da videosu çekilmiş bunun aynısı hatta daha iyisihttp://www.youtube.com/watch?v=o1TiVBb3TeA tek sorunu açılırken samsung yazısı çıkmaması oda sorun değil zaten

• Beni de ekleyin

a830 kullanıcısıyım
  • Benide ekleyin StarS S5 Buterfly kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 20 Ekim 2013; 3:15:42 >
  • Lenovo A830 ekleyin benide.. thl w8 jiayu g4 kullandım enn sorunsuzu lenovo..

• Ekleyebilirsiniz, Discovery bendeki cihaz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Eklermisin Discovery

Eklendiniz. @atomcu @abdullahkan @piyangom @rammo @sayginoner @FearMaster
  • Artık 4000 mah lık bir deve sahibim Lenovo p780'ciyiz listede görüneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Artık 4000 mah lık bir deve sahibim Lenovo p780'ciyiz listede görüneyim

Eklendiniz.
  • teşkkür ederiz

• Arkadaşlar imzamız geldi.
  • Arkadaşlar geçen gün bahsettiğim kamera sorunu devam etmekte.Replika s4 mtk 6575 kullanıyorum.Yakında mükemmel görüntü verirken uzaktaki nesnenin ne olduğu bile belli olmuyordu.Camera zoom FX programını denedim ve hiçbir şey değişmedi.Bugün telefoncuların yolunu tuttum.Nerdeyse hepsini dolaşmama rağmen çoğu bakmaya bile yanaşmadı.Yazılımsal değil zoom dan kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler bakanlar da.Biri senin gibi 15 kişi geldi 5 tane zoom aldım tanesi 45$ dan bir tanesi sağlam çıktı dedi.Kısacası büyük bir hüsranla döndüm.
    Isparta'da tanıdık bildik replika telefonlara bakan bir telefoncusu olan var mı? En kötü Antalya'da.. Sorun sizce yazılımsal mı? Öyleyse çözümü ne olabilir? Bir de bu parçayı satan,bana temin edebilecek birileri var mı?
  • ZTE V987 kullanıcısıyım beni eklermisiniz
  • ckm kullanıcısına yanıt
    sanırım lenovo a850 kullanıyosunuz, imei değişimini bende beceremedim bu işlemcininbackup-restrore denedim oda olmadı
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    w100 modelni bir arkadaşa aldık ancak ben malzeme kalitesini beğenmedim çok düşük kalite plastik kullanılmış.flaş ve önkamera önemli değilse lenovo a820 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

ZTE V987 kullanıcısıyım beni eklermisiniz

Eklendiniz.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    yok kullanmıyorumda almayı düşünüyorum ön bir araştırma yapmak istedim imei değişiyor mu diye mtk droid tools programıyla bilgisayardan yapmayı denediniz mi
  • Lenovo A850 ekleyin beni, Canavar telefon mübarek.
  • Star S5
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.