Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
691.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadhros

Avatarımla ilgili bir sorun var. Siteye başarıyla yüklendi yazıyor, fakat gözükmüyor? 1.31 kB ve 64x64 pixel

imzanız da avatarınız da görünüyor

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

bende imzamı yeniledim kontrol ederseniz sevinirim.

imzanız tekrar kurallara aykırı görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Sevgili DH yönetimi; Acaba benim bu imza engelim ne zaman kalkacak? Uygunsuz olan neydi unuttum ben ne koyduğumu imzaya bunu da açıklarsanız sevinirim.

imza engeli kalkmaz, siz uygun imza ile değiştirirsiniz
    onu nasıl akılda tutsunlar, "demek istediğim" bölümüne alınmıştır uygunsuz olan imzanız, buraya taşıyın ben bakayım neresinin aykırı olduğuna

• Merhaba,

Önceki imzam kural dışı olduğu gerekçesi ile uyarı verilmiş. Gerçi çok uzun vs. değildi ama kısalttım. Bugün yine kural dışı olduğu gerekçesi ile bloklanmış
    Aşağıda en son halini görebilirsiniz imzanın. Bende mi bir anormallik var ki kural dışı olabilecek durumu göremiyorum ?

Bloklanan İmza :

|Intel Q8400 | Gigabyte G31MS2L | 2+1 GB KINGSTON DDR2 800 Mhz | MSI GTX460 HAWK | 250 GB Samsung + 320 GB Seagate | 500W FSP PSU.

| Packard Bell DOT-MR-U-TK001 | Intel Celeron ULV C743 1.3GHZ | 3 GB DDR 800 Ram | 250GB HDD | 11.6" Ekran |

Playstation 3 Slim 320 GB / Psn : altar78

• kişisel blog sitemin linkini imzama koymam mümkünmü acaba? şu şekilde:
    Bokmavisi:Kişisel Blog Sitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 30 Nisan 2011; 8:49:34 >
  • Bu konu hakkında da mesaj yazarsanız çok sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48764656/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48765892
  • İmzaya iki userbarı birleştirip tek resim haline getirsem ve boyutunu da uygun ayarlasam sıkıntı yaşar mıyım ?
  • İmzamı düzenledim ancak ilgilenen yok.Halen kural dışı.
  • Benim imzamda kural dışı olarak ne vardı merak ediyorum? İnternet filtresini destekliyor heralde bu forum, inşallah yasaklanırda o zaman görürüm sizi
  • admin imzam uygunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: red bull rb7

imzam uygunmu?

evet
  • imzamda nesi varmış..? supernatural ve internet download manager diye imzalarım var şunu halledin yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihsafa54

imzamda nesi varmış..? supernatural ve internet download manager diye imzalarım var şunu halledin yaw..

onlar halletmeyecek, sen kurallara uygun şekilde düzelteceksin
  • daha düne kadar imzamda sorun yoktu kaç aydır kullanıyordum neden sildiniz imzamı..????
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

daha düne kadar imzamda sorun yoktu kaç aydır kullanıyordum neden sildiniz imzamı..????

imzanızın günlerdir silinmiyor olması kurallar dahilinde olduğunu göstermez, tesbiti anında imza silinir.
    birisi suç işleyip 4 ay sonra yakalandığını varsayalım, hakime diyebilir misin? hakim bey 4 aydır geziyordum şimdi neden beni yakaladınız diye.
    onun gibi.
  • İmzalarda ve avatarlarda siyasi içeriğin yasak olduğu söylenmesine rağmen hiçbir müdahale yapılmıyor.

Benimde avatarım siyasiydi, ama kuralları okuyunca değiştirdim.
  • Imzamın neden kural dışı olduğunu söyleyebilir misiniz ?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

FENERBAHÇE çok yaşa diye

XBL GT: Kenshin TR

[center][image]https://store.donanimhaber.com/4e/d1/bb/4ed1bb6a8f59995614463a75a72ee571.png[/image][/center] 
    [center][b][color=#000099]FENERBAHÇE[/color] çok yaşa diye[/b][/center]
    [center][b][color=#FF6600]XBL GT:[/color] [color=DarkBlue]Kenshin TR[/color][/b][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 10 Mayıs 2011; 19:08:41 >

• Playstation orjinal oyunlarına destek veriyorum,bunun neresi hatalıdır öğrenebilirmiyim mümkünse?
    Bknz:
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Bağlantı tüm satırı kaplıyor. Bağlantıyı, yalnızca harflerin üzerine fare gelince tıklanabilecek şekilde ayarlaman lazım. Center kodunu [ link ] etiketleri arasından çıkartıp dışına alman lazım.
  • Onu nasıl yapacağım bi yardım ediverseniz =)
  • [center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_46174792/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img257.imageshack.us/img257/1995/imzakulup.png[/image] 
    [b][color=#FF9900]DONANIM HABER PLAYSTATION 3[/color]
    [color=#FF0000]ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ[/color][/b][/url][/center]

• Gardaş düzeltin artık şu imzayı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.