Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
691.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

İmzam kurallara uygun mudur ??????????????

8 satır görünüyor 1280x800'de
  • İmzam uygun mu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.dp

İmzam uygun mu :/

Renkli olarak yazdığınız font 3 olarak gözükmekte, en fazla font 2 olabilir. Yani yeniden düzenleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ağustos 2011; 17:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoor2001

imzamı değiştiremiyorum yardım istiyorum

tekrar hatırlatayım dedim profil ayarlarında imza kısmında imza kuralları ve örnekler var nasıl değiştirebilirim imzamı? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Renkli olarak yazdığınız font 2 olarak gözükmekte, en fazla font 1 olabilir. Yani yeniden düzenleyin.

Yaptım olacak, olmuş mu
  • quote:

quote:

quote:

Renkli olarak yazdığınız font 2 olarak gözükmekte, en fazla font 1 olabilir. Yani yeniden düzenleyin.

Yaptım olacak, olmuş mu

Evet, şu anda olmuş. Kurallara uygundur.

İyi günler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptım olacak, olmuş mu

Evet, şu anda olmuş. Kurallara uygundur.

İyi günler.

Way be DH'nin ağır kurallarında bile süper imza yaptım

Teşekkürler ilgilendiğiniz için, burayı seviyorum

• imzamı değiştiremiyorum.. İmza bölümünün karşısında sadece "pgd code" ve "imza kuralları" diye bir link var..?
  • Ya benim imzam kapatılmış ne yapabilirim ne yazmam gerek syn görevli kişi yada admin...
    pm mesaj atsanız düzeltsem.?
    Yazdığım bu ve diğer forum sitelerinde sorun yaşamadım hiç komik geldi küfür yok bişey yok
    ------------------------------------------------
    *SAMSUNG C6000 40" LED TV
    *LG LE 5310 42" LED TV
    *DİGİTURK PLUS HD ÜYESİ
    *D SMART HD SMART ÜYESİ
    *SONY PLAYSTATİON_3 slim 320GB
    *PHILIPS HD DVD PLAYER DV 3010
    *IPHONE 4 16GB BLACK TLFN
    *NOKİA 6700 CLASSİC KROM TLFN
    *ŞEREFLİ BEŞİKTAŞK 1903
    ----------------------------------------------
  • İmzanız kural dışıdır, şu açıktır ki daha önce kuralları okumamışsınız.

*SAMSUNG C6000 40" LED TV
    *LG LE 5310 42" LED TV
    *DİGİTURK PLUS hd ÜYESİ
    *D SMART HD SMART ÜYESİ
    *SONY PLAYSTATİON_3 slim 320GB
    *PHILIPS HD DVD PLAYER DV 3010
    *IPHONE 4 16GB BLACK TLFN
    *NOKİA 6700 CLASSİC KROM TLFN
    *ŞEREFLİ BEŞİKTAŞK 1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Ağustos 2011; 16:08:26 >
  • Kar amacı gütmeyen bir topluluk olan Linux Mint Türkiye topluluğunun web sitesini imzamda yayınlayabilir miyim?

Linux Mint Türkiye, Linux Mint tarafından kabul edilmiş, resmi bir topluluktur. Burayagöz atabilirsiniz.

Bir de İşletim sistemleri bölümünde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırken LMT'den linkler verebilir miyim?

Biz bu işten para kazanmıyoruz, amacım sadece yardımcı olmak.

Bu arada LMT'de forum, dergi ve çeviri tayfasına dahilim, yani salt fanatikçe istekler değil bunlar. Fakat topluluğumuzun bilinirliğini artırıp daha fazla destek bulmak istediğmiz inkar edilemez tabii ki.

Şunu da belirteyim, bir forumumuzda var ama sohbet forumu değil, sadece teknik konularda hizmet vermeye çalışıyoruz. Buradan kullanıcı çalmak gibi birşey düşünmesin kimse.

Bu konuya mesaj atmışken birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim, bu DH üyelerinde nedir böyle imzaya X telefon, Y bilgisayar, Z araba yazma hastalığı. Benzer ürün kullananlar birbirini bulmak için yazıyor diye düşünmek istiyorum ama çoğunun ki sırf hava olsun diye yazılmış gibime geliyor. Neyse söyledim ve rahatladım!

Bir gün sonra ek mesaj:
    Cevap gelmediği için ben imzamı değiştiriyorum, kurallara uymuyor ise söylersiniz kaldırırım. Fakat lütfen yukarıda yazanları dikkate alın değerlendirirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 29 Ağustos 2011; 6:07:24 >

• quote:

İmzanız kural dışıdır, şu açıktır ki daha önce kuralları okumamışsınız. Buraya sormadan önce şu kuralları bir okuyun.

Kardeşim 2 A4 dolusu yazı var hangsi okuyacam.!
    Ben sana benimki gibi 50tane örnek yazarım buraya sana bişey soran oldumu ben admine sordum.?
    Polemik yaratma dikkat çekmeye çalışma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 29 Ağustos 2011; 9:35:23 >
  •  [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Gears Of War 3 ||Brothers To The End
    Characters VS Creatures
    Marcus Fenix-Dominic Santiago-Damon Baird-Augustus Cole-Anthony Carmine-Benjamin Carmine-Clayton Carmine-Victor Hoffman-Adam Fenix-Minh Young Kim-Anya Stroud-Samantha Byrne-Bernadette Mataki-Tai Kaliso-Jace Stratton-Dizzy Wallin-Aaron Griffin || Locust-Berserker-Boomer-Drone-Theron Guard-Theron Sentinel-Brumak-Hydra-Kryll-Lambent-Wretch-Nemacyst-Reaver-Seeder-Beast Barge-Bloodmount-Butcher-Grinder-Mauler-Ticker-Corpser-Beast Rider-Cyclops-Bolter-Flame Grenadier-Grappler-Grenadier-Grenadier Elite-Gunner-Sniper-Palace Guard-Kantus-Nemacyte-Sires-Riftworm-Rockworm-Shrieker

Kural dışı denmiş,nerede hata var arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

imzamı değiştiremiyorum.. İmza bölümünün karşısında sadece "pgd code" ve "imza kuralları" diye bir link var..?

Aynı şekilde ben de soruyorum ama kimse cevap vermiyor. Anlamış değilim. İmza değiştiremezsiniz deyin olsun bitsin demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Characters VS Creatures
    Marcus Fenix-Dominic Santiago-Damon Baird-Augustus Cole-Anthony Carmine-Benjamin Carmine-Clayton Carmine-Victor Hoffman-Adam Fenix-Minh Young Kim-Anya Stroud-Samantha Byrne-Bernadette Mataki-Tai Kaliso-Jace Stratton-Dizzy Wallin-Aaron Griffin || Locust-Berserker-Boomer-Drone-Theron Guard-Theron Sentinel-Brumak-Hydra-Kryll-Lambent-Wretch-Nemacyst-Reaver-Seeder-Beast Barge-Bloodmount-Butcher-Grinder-Mauler-Ticker-Corpser-Beast Rider-Cyclops-Bolter-Flame Grenadier-Grappler-Grenadier-Grenadier Elite-Gunner-Sniper-Palace Guard-Kantus-Nemacyte-Sires-Riftworm-Rockworm-Shrieker

İmzanız 8 satır gözükmektedir, en yüksek font 1 kullanıldığı takdirde 7 satır olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Ağustos 2011; 14:58:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Characters VS Creatures

İmzanız 5 satır gözükmektedir, en yüksek font 1 kullanıldığı takdirde 4 satır olmalıdır.

İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır:
    Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7

• Mesajımı editledim. 1024x 768 üzerinden değerlendirilir ve mesajınız 1024 olarak incelediğinde 8 satır olarak gözükmektedir. En fazla 7 satır olmalıdır. Yani mevcut çözünürlüğünüz nedir bilemiyorum ama 7 satır veya 6 satır gözükmesi sizi yanıltmış olabilir.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Ağustos 2011; 14:59:42 >
  •  [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

HAMSI SEZON AÇILDI.

peki bu imza ?
  • Boyut nedeni ile kural dışıdır. En yüksek 20000 Kb olmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 30 Ağustos 2011; 18:34:07 >
  • profilimden imzamı neden değiştiremiyorum? imza kısmında pgdKodu Imza Kurallari Için Tiklayin yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.