Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
691.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ALSANCAK - İZMİR
    0 232 465 26 65 Sabri Bayezit
    MOBIL DESTEK 0 532 285 69 23

bu imza kural dışımıdır arkadaşlar 2. kez siliniyor ve uzaklaştırılıyorum
  • Arkadaslar ben simdi bisii yapmak istiyorum ama imza kurallarına uygun sekilde biri yapabilirmi ? kodlarida tam bilmiyorumda

quote:

WDesinG [Link]
    Wback [Link]
    Ortada Friendfeed Tumblr Twitter Facebook Ortada
    Sagda bir Resim

Bunu kurallara uygun sadece kod olarak verebilirmisiniz arkadaslar?
  • İmza resim boyutum 100x100 olmasına rağmen 1 ceza puanı aldım ne saçmalık bu arkadaş!!
  • memleketimizin takımının logosunu koydum imzama toplasan 5 satırdı. yazı bile yoktu sadece resim vardı. bunun için mi ceza yedim şimdi avatar resmim de gitti. avatar resmi ekleyemiyorum. bunun yerine önce bi uyarı verebilirdiniz. bazı insanlara yardımcı olalım diyue geldik sömürmek için gelmedik.
  • Formun başındaki adımları izledim ancak imzamdaki resim bir türlü görünmüyor yardım edebilecek var mı?
  • Mesajlara resim yüklemede sorunmu var.. eskiden pc den direk resim yükleyebiliyordum şimdi olmuyor..
  • enemy34

sendeki gibi imzama resim yüklemeye çalıiıyorum ama bir türlü olmadı neden acaba ?
  • iki satır yazı yazdırmıyorsunuz imzalara yarı açık cezaevine döndürdünüz forumu şimdi benim monitörüm 21.5 inch full hd benim imzam monitörümde 2 satır ama çözünürlüğü düşük bilgisayarda 4 satır ne olacak şimdi neye göre karar vereceğiz. sayfalarca neye göre belirlendiği mechul kuralları dizip gün geçmeden o iğrenç imzanız.......... yazısını eklemeyi biliyorsunuz imzanız şundan dolayı silinmiştir diye iki satır yazmayı beceremiyorsunuz. sizler size göre hataları belirmezseniz bizler aynı hataları tekrarlayabiliriz. hep siz haklısınızda bunca adam mı haksız ya da akılsız.
  • Sistemimi versem bana imza hazırlar mısınız?

• Aerocool Xpredator Orange Edition Dual 23 CM Fan,MSI P67 G65 Anakart

Intel Core i5 2500K,120 GB TeamXstream SandForce SSD,XFX HD RADEON 6950

Bunda ne var şimdi allah allah bu adamların felekleri şaşmış herhalde... Önce onlar bir okusun kuralları.

• @MrTech

Kardeş sen satırdan kaybediyorsun sanırım
  • hocam png resim eklediğim de, internet explorer 'eklediğiniz resim kurallara aykırıdır' diyor fakat hem boyutu düşük hemde çözünürlük bakımından kurallara uygun. Bir de mozilla firefox son sürüm de profilim de imzamı göremiyorum yani imzayı eklediğimiz kod kutucuğu çıkmıyor ama 'demek istediğim' bölümü mevcut. Sorun benden mi kaynaklanıyor acaba
  • şu an imzamda herhangi bir olumsuzluk var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Yahu kardeşim yeter ya.

Kaç aydır imza düzenleyemiyorum ya. Bu kadar mı firma yalakası bu forum be. Adam akıllı üye bırakmadınız zaten forumda. Kötüyü yazmak ta yasak.

Sizin forumunuzda yazmayacağım tamam. Blog açıp onun linkini koyacağım. Orada yazarım güç kaynakları hakkında bilinmesi gerekenleri. Nedense bazılarının zoruna gitti güç kaynaklarındaki üçkağıtları yazmam.

Teknobiyotiğinizin yediği haltları da yazmam forumunuzda. Onu da blogda yazarım.

Ürün incelemesi de yapmam. O zaman dokunmatik olmayan ürüne dokunmatik değil dedik diye tehdit de yemem.

?
  • İmzamdaki satır sayısı yüzünden uyarı aldım.Tekrar düzenledim acaba şimdiki imzam kurallara uygun mu? bu yüzden tekrar uyarı almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 19 Temmuz 2011; 10:25:20 >
  • Benim profil ayarlarımda imza kutucuğu aktif değil. Acaba yetkili birine nasıl iletebilirim sorunumu.

Güncelleme: Teşekkür ederim, sorunum düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regular6 -- 23 Temmuz 2011; 9:42:31 >
  • Benim imzamda bir problem yok dimi yeni düzenledim bir sorayim dedim.
  • @Li' DeeD

Uygun.

@LokmanHekim

Uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 23 Temmuz 2011; 9:28:44 >
  • @hapocod

Eyvallah
  • Oldumu şimdi :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.