Bildirim
İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (62. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sağolasın. Hakkatten çok makbule geçti. Allah razı olsun. -
@Nétwork imageshack.com upload nasıl yapılıyor bulamadım ! hızlı resım yukledım fakat ımzam gozukmuyor yardımcı olurmusun ?
http://hizliresim.com/BRXOmg
-
Bu imzada kural dışı olan nedir.
Forum adminleri tarafından tehdit ediliyorum.Yakında sınırsız banlanacağım.Sebebi bilin ki forum yönetimi eleştirmemdir. -
TAZE HASAT SIZMA ZEYTİNYAĞI KUZEY EGE ÜRÜNÜ - YEŞİL ZEYTİN SALAMURA - TAZE ÜRETİM KURU FASULYE DUBLE BOY - KÖY YAPIMI DOMATES SALÇASI SANALPAZAR SATIŞ İMKANI
sevgili arkadaşlarım benim imzamda kuraldışı olan nedir sizce ben bulamadım kuralları okudum ama imzamda aykırı birşey bulamadım linkte eklememiştim ama -
quote:
Orijinalden alıntı: metehan_bera
donanımhaber gibi teknolojiye ve ileriye dönük bir sitenin imza düzenlenme kısmının ne kadar zor ve ilkel oldugunu söylesem ayıp mı etmiş olurum. En kıytırık sitede ile resim yükle+ekle seçeneği varken ;yazı karakterleri değiştiriliyorken ; burada "yok resmi şuraya yükle; yok şunu istiyorsan şu kodu yaz" demek bence kullanım için itici.. Anlıyorum; bu siteyi kullananların çoğu pc uzmanı olabilir; fakat bu sitede ütü paylaşımı yapan da var; hobi paylaşan da...
Nihayetinde basit bir yazılıma bakıyor bence...
İkinci olarak; imzamız kural dışı ise; lütfen hangi kurala göre "kural dışı" oldugunu bilelim...Saygılar
citi duy bunları
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhasimcan
TAZE HASAT SIZMA ZEYTİNYAĞI KUZEY EGE ÜRÜNÜ - YEŞİL ZEYTİN SALAMURA - TAZE ÜRETİM KURU FASULYE DUBLE BOY - KÖY YAPIMI DOMATES SALÇASI SANALPAZAR SATIŞ İMKANI
sevgili arkadaşlarım benim imzamda kuraldışı olan nedir sizce ben bulamadım kuralları okudum ama imzamda aykırı birşey bulamadım linkte eklememiştim ama
İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır:
Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7,
Font boyutu 2 ise imzanız en fazla 4 satırdan oluşabilir aksi halde imza silinecektir.
Kullanacağınız boşluklar satır olarak kabul edilir ve satır sayısına dahil olur.
Mesela satır sayısı kurallara uygun olan imzadan 2 örnek verelim.
1. Örnek:
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 1
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 2
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 3
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 4
Eğer fotoğraf eklersen Font 1boyutunda 4 satır kaplar. Geriye 3 satır yazabilirsin ama font1'de. Yani kısaca Fotoğraf ekledikten sonraki yazdıkların normal boyutta(Yani Font2 boyutunda) ise 1 satır yazabilirsin. Yoksa 7 satırı geçmiş oluyor. Onları Küçük olarak yazarsan(Font1 de) sorun kalmaz.
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 5
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 6
Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 7
Şöyle bir hesap yaparsak. Font2'de 4 satır Font1'de 7 satıra denk geliyorsa;2 satır, 3.5 satıra denk gelecek. Fotoğraf küçükte 4 satır yer kaplıyor. Sen büyükle 2 satır yazdığında, o da 3,5 satır yer kaplıyor. 4+3.5=7.5 olduğu için 7 satırı geçmiş oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronuen -- 16 Aralık 2014; 9:04:16 >
-
yani büyük harfle yazdığım için kural dışı yoksa başka bir sorun yok gibi 1 ay imza açamayacağım bu yüzden 1 ay sonra imza cezam bitince tekrar deneriz harfleri küçültüp -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhasimcan
yani büyük harfle yazdığım için kural dışı yoksa başka bir sorun yok gibi 1 ay imza açamayacağım bu yüzden 1 ay sonra imza cezam bitince tekrar deneriz harfleri küçültüp
Evet aynen dediğin gibi. Eğer fotoğraf koyduktan sonraki yazacakların 1 satırı geçiyorsa küçük(Font1'de) yazacaksın -
Arkadaşlar imzam zırt pırt siliniyor. Yahu bu imzanın nesi kurallara aykırı ?
IGN: KONAMI haklıymış, saha onlarındır. Bir futbol oyununda gol atamamış olmaktan en son ne zaman bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Eurogamer: PES 2015'te yenilmek bile FIFA 15'te kazanmaktan daha tatmin edici.
Demirdöküm kombi, Arçelik LCD, İstikbal çekyat, Sinbo kıyma makinesi, Arzum blender, Lokum, Limonlu maden suyu, Kuru Fasülye, Karışık turşu, Bir tas antep fıstığı... -
başka bir konudan ceza aldım. Döndüğümde imzam silinmişti, şimdi ise imza yükleyemiyorum. bana ne oldu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Arkadaşlar imzam zırt pırt siliniyor. Yahu bu imzanın nesi kurallara aykırı ?
IGN: KONAMI haklıymış, saha onlarındır. Bir futbol oyununda gol atamamış olmaktan en son ne zaman bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Eurogamer: PES 2015'te yenilmek bile FIFA 15'te kazanmaktan daha tatmin edici.
Demirdöküm kombi, Arçelik LCD, İstikbal çekyat, Sinbo kıyma makinesi, Arzum blender, Lokum, Limonlu maden suyu, Kuru Fasülye, Karışık turşu, Bir tas antep fıstığı...
Kardeşim 4 satırı geçmişsin. 4 satırdan fazla yazamazsın. O yüzden imzan kural dışı. Eğer Font1'de yazacaksan 7 satıra kadar yazarsın. İşte şöyle: Font boyutundan 1'i seçersen böyle küçük yazarsın. O zaman 7 satıra kadar yazabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asenaasena
başka bir konudan ceza aldım. Döndüğümde imzam silinmişti, şimdi ise imza yükleyemiyorum. bana ne oldu ?
imzada da süre cezası vardır belki bilmiyorum. -
Öncelikle,Merhabalar Benim imzam 1 keresine mahsus kural dışına çıkmış kusura bakmayın bu durumdan özür dilerim yalnız benim imzam şu an düzelttim ama gözükmüyor imzam. Lütfen Yardım Edin -
Way arkadaş ne imzaymış !!! -
imzam kural dışı diye silinmiş. benim düşünceme göre kontrol edilmiyor her şikayet edilen imza siliniyor. tek tek okudum bu imzanın nesi kural dışı??
mesajımı alıntı yapanlara cevap veririm. cevap vermiyorsam bloklu demektir ve sadecegâfil olanları bloklarim
bunun neresi kural dışı siyaset yok din yok satır ihlali yok reklam yok sadece eğer cevap vermiyorsam seni bloklamışımdır ve benimle aynı düşünmeyenleri blokluyorum anlamında yazı.
biri acıklasın lütfen neresi kural dışı?
ayrıca şuan imzamı değiştiremiyorum. adminler tarafında EĞER buda kural dışı değilse imzama şunun eklenmesini istiyorun :
mesajımı alıntı yapanlara cevap veririm. cevap vermiyorsam bloklu demektir ve sadeceimzamı şikayet edenleri bloklarim
-
bende değiştiremiyorum. -
bende değiştiremiyorum imzamı neden acaba !!!
Yazdığımız iki satır yazı yok kural yok bilmem ne
Görende İmzada Küfür ettik sanacak yaa
Siz önce forumdaki küfürbaz ergenleri temizleyin sonra bizimle uğraşın DH Yöneticileri !!!
-
Yaa imza sayfam açılıyo ama yazı yazamıyorum şaka gibi yaa -
Vestel ürünlerini boykota yönelik bir imza yapmaya çalıştım ama imzam gözükmüyor, ayrıca daha önce sorunsuz iki arkadaş ile ilgili referans imzam vardı toplamda beş cümlelik o da ne zamandır gözükmüyor.Bu konuda konuyla ilgili admin veya forumdaşlardan yardımcı olan olursa sevinirim.Teşekkürler ..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X