Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
36
Favori
690.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de forumdan aldığım kodu kullanınca imzam gözükmüyor
  • Merhaba

İmzama aşağıdaki fotoyu eklemek istiyorum ama en fazla 99 piksel olmalıymışya ; painten resmi 99 piksel yaptığımda çok ufaltıyor. Tamam dev gibide olmayacak tabiki ama 99 pikselde çok küçültüyor.(İkinci resimde olduğu gibi ) Başka bşr yolu varmı ?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

• Beler imza kısmı pasif görünüyor, değiştiremiyorum, sizde de aynı mı?
  • Önemli Not: İmzadaki satır sayısı, Internet Explorer da 1024*768 Piksel ekran çözünürlüğü baz alınarak kontrol edilmektedir...

Duygulandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzam kural dışı diye kaldırıldı

Bir yönetici neden kural dışı olduğunu söyleyebilirmi
  • merhaba hocam imzayı nasıl ortalarız
  • Hocam sene 2015 8K çözünürlük geldi imza için hala 1024x768 yapılması saçma değil mi gerçekten forumda herkesin ilk baktığı şey imza bu kuralları hiç olmazsa yaşadığımız milenyuma göre düzenlesek...
  • Sabahtan beri hasta oldum hocam. Yok, eklenmiyor imza. Hala kodlarla eklenen imza mı var? Bi yenilik yapın lütfen.
    Alt tarafı bir tane resim ekleyeceğim. Ne imgur, ne hızlıresim, ne google resimler, ne konudaki imagunie şeysi; hepsinde de hata variyor.

Eklemek istediğim adres zaten imzada var. Yardımcı olun lütfen.

Edit: Demek ki illa ki forumun hafızasına yüklemek gerekiyormuş resimi. Yoksa kattiyen kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 29 Ocak 2015; 14:38:06 >

• Benimde imzamda kurallara aykırı birsey varmış haberim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 29 Ocak 2015; 22:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim imzada kurallara uymayan durum ne, alt tarafı iki tane foto var neyi uymuyor bunların
  • lecher.badboy kullanıcısına yanıt
    Hocam nekadar bende hoşlanmasamda İmzadaki resim kuralları diye belirtilen 2. bölümde böyle bişi var

Bence uzun imzalar spoiler olarak gösterilmeli ayrıca bukadar sınırlamaya gerek yok zaten forum ayarlarından imzaları kapatabiliyoruz
  • Merhaba. Bu imzanın neresi kural dışı acaba? Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

Kişisel Blog Portfolyo
    Yurtdışı Alışverişlerinizde Ücretsiz Çeviri Yardımı| Bedava Steam Key Dağıtımı Ve Çekilişleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 30 Ocak 2015; 1:01:33 >

• imzamı düzenleyemiyorum .

imageshack - hizliresim - tinypic - imgur

hepsi için bu hatayı veriyor . nedendir

(1) Koyduğunuz resim uzak sunucuda bulunamadığından boyutu belirlenemedi. Bu yüzden imza kurallarına uygun olup olmadığını da bilemiyoruz, işlem iptal edildi.
  • Saçma sapan forum hataları yüzünden yine ceza alan biz olacağız. Özel sunucu açın da resmi oraya yükleyelim madem. Bu zamana kadar durdu şimdi mi kural dışı imza oldu ?

• İmzamı kontrol eder misiniz kurallara uygun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

imzamı düzenleyemiyorum .

imageshack - hizliresim - tinypic - imgur

hepsi için bu hatayı veriyor . nedendir

(1) Koyduğunuz resim uzak sunucuda bulunamadığından boyutu belirlenemedi. Bu yüzden imza kurallarına uygun olup olmadığını da bilemiyoruz, işlem iptal edildi.

Şu an ben de bu uyarı çıkıyor ve herkesin kullandığı resmi imzama koyamıyorum. Sebebi nedir??
  • Resmi indirip foruma yükleyin sonra onu imzada kullanmayı deneyin
  • ya,adminin biri mesaj atmış imzan kural dışıdır demiş,imzamda ise melonun resmi vardı neyin kafasını yaşıyor bunlar,imza düzenlenmiyor şimdi,nasıl insanlara denk geliyoruz ya.
  • Aşağıdaki imzanın neresi kuraldışı? Font 1, satır sayısı 7.

Ey misafir kıl namazın kıble şu caniptedir
    İşte ibrik, işte leğen, işte peşkir iptedir
    Bize gelen her misafir ekmek ile aş yesin
    Ker namazın kılmazsa toprak ile taş yesin
    Akil isen kıl namazın çün saadet tacıdır
    Sen namazı öyle bil ki mü'minin miracıdır
    Canip:Taraf/Peşkir:Havlu/Ker:Eğer/Akil:Akıllı
  • BU imza ayarlanırken kodları renk vs nasıl ayarlıyacagız
    2 satır yazacagım yazıyorm kaydedıyorm hepsini yanyana yazıyor bu herhangi bir konunun cevap verme bölüümnde ayarlıyorm kodları kabul edmıyor nerde bu imza yapmanın klavuzu vs.?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.