Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arslanrdvan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
36
Favori
690.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. İmzamda ikinci el konumun linkini koyduğum için uyarılmışım. Peki link vermeden yani şuanki haliyle durmasında bir problem var mıdır. Eğer varsa lütfen birisi alıntılasın. Aynı gün ikinci uyarıyı yemek istemiyorum.
  • Merhaba,

Chrome'da sıkıntı var arkadaşlar, Opera'da denedim oldu. Önceki mesajlara göre Mozilla'da da sıkıntısız çalışıyormuş sistem.

Chrome tabanlı bir sıkıntı sanırım.
  • Kim koydu bu kuralları ? admin yokmu özelden yazsın bari bana
  • İmzayı nasıl ortalıyoruz ?
  • benim imzam sıkıntılı imiş ama sorun nerde onu bulamadım düzeltmek için.
  • imzamdaki yazıyı nasıl kaldırırım ?
  • Benim imzam 5 yıldır aynı bugün kaldırılmış .kaldırılma sebebi eften püften donanım haberde bazı admınler insanların düşünlerini kendi düşünceleri altında görüp beğenmediği imzaları kaldırıyor.şimdi 5 yıla kadar nerde idiniz de şimdi aklınıza geldi ;İimza kaldırma Donanım haber e yakışmıyor.ayrılıkçı düşünceden kurtulmalı şimdi adminler beni suçlayabilir hatta banlayabilirsiniz ki BİLİP BİLMEDEN chat sitelerinde olduğu gibi en çok yaptığınız şey.ama benim imzamı şurada gösterin bu bu sebepten diye sizin doğruluğunuzu samimiyetinizi kabulleneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Benim imzam 5 yıldır aynı bugün kaldırılmış .kaldırılma sebebi eften püften donanım haberde bazı admınler insanların düşünlerini kendi düşünceleri altında görüp beğenmediği imzaları kaldırıyor.şimdi 5 yıla kadar nerde idiniz de şimdi aklınıza geldi ;İimza kaldırma Donanım haber e yakışmıyor.ayrılıkçı düşünceden kurtulmalı şimdi adminler beni suçlayabilir hatta banlayabilirsiniz ki BİLİP BİLMEDEN chat sitelerinde olduğu gibi en çok yaptığınız şey.ama benim imzamı şurada gösterin bu bu sebepten diye sizin doğruluğunuzu samimiyetinizi kabulleneyim.

takmayın kafanızı benim imzamda yıllardır öyleydi ama nedense şimdi kurallara aykırı hale gelmiş ama neden sebbeini bir türlü bulamadım..

• Kendi fikirlerimize dair yazılan imzalarda mı kural dışı oluyor hocam adam kemalistler birliğinde olunca sorun olmuyor da ben anti kemalistler birliğinde olunca mı kışkırtıcı oluyor bu içerik ?

Size bir soru soruyorum sitem içeren bir mesaj değil bu eğer bunun için banlama gereği duyacaksanız :) düşünce sizindir EYVALLAH
  • İmza olayı eskiden sorunsuzdu, şimdi ise her satıra bir kod kullanmadan 6-7 satırlık bir imza hazırlayamıyoruz. Sorun mu var hocam?
  • imza deneme
  • İmza eklemek istediğimde şöyle bi görüntü var neden ekleyemiyorum?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)
  • mesaj silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 1 Şubat 2021; 6:1:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo_33

admin kardeş bende bir sorun var bir türlü çözemedim yardımcı olur musun imza butonuna yazamıyorum kapalı kalmış sürekli kulüb kurdum sitede ben imzamı kullanamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

ad-blocku dh de durdur imza bölümü çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PxJasius -- 8 Haziran 2015; 11:17:38 >

• B   is for Beloved, dear to our heart ¸.·´
    A   is for Angelic, beauty eyond compare ¸.·´
    R   is for Radiant, happy and bright ¸.·´
    B   is for Bouquet, the flowers around you ¸.·´
    I   is for Imaginative, full of great surprises ¸.·´
    E   is for Enjoy, your life can be fun ¸.·´
    Barbie, you're special ! . .                          =)

Bu imzanın neresi kural dışı 7 satırdan oluşuyor? =)

• İmzam yok imza yazma bölümü de yok?

• [FX 8320 3.5 Ghz, Turbo 4.2 Ghz.] [Corsair 1600 MHZ Low Profile Dual Kit Ram.] [Asus Rog Strix 970 4GB.] [Corsair VS650.] [Asus M5A99FX Pro 2.0.] [Zalman Z11 Plus.] [Samsung 7200rpm 500GB.] [Thermaltake Performer 3.0 Sıvı Soğutma.] [Urbanears Kransen] [Logitech G300]

altı üstü şunu kullanmak istedim gene imza atmışlar değiştirilmiyor helal olsun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 18 Haziran 2015; 22:43:34 >

• İmzam kural dışı diye 1ay silinmişti ,süre dolmasına rağmen halen imza ekliyemiyorum her tarayıcıyı denedim yok imza bölümüne bir şey yazamıyorum.
  • ÜSTAD İmzanız kural dışıdır! UYARISI ALIYORUM AMA İMZAM GAYET STANDARTLARA UYGUN YARDIMINI RİCA EDECEĞİM

<< HSENX >>

ASUS SABERTOOTH X79+INTEL İ7-3930K 3.2GHz+ 1866MHz 4X4GB CORSAİR+2GB ASUS 6970 DIRECT CU II +240GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD+COOLER MASTER HAF 922 +CORSAİR 750 W 80 BRONZ+ASUS 48X SİYAH
  • İmzanızda küçük harfler kullanarak tekrar düzenleme yapınız...değişikliği internet explorer kullanarak yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorckaArtvin -- 2 Temmuz 2015; 19:21:09 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.