Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
36
Favori
690.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legand54

emin ol okudum hepsini

Alıntıları Göster
    imzamı hala düzenleyemiyorum ne zaman kalkacak bu admin yazısı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

imzamı hala düzenleyemiyorum ne zaman kalkacak bu admin yazısı?

Alıntıları Göster
    Bana uyarı geldi imza kurallarını okudum ama hangi sebeple imzamın kural dışı olduğunu tespit edemedim.

""Mevcut Ürünlerim:
    Honda Civic Si Sedan 1994 Otomatik, Samsung S4 Mini siyah, Nokia Lumia 1020 siyah, Sony HX9V kompakt kamera, Popcorn Hour NMT A-110, Samsung HT-C555 ses sistemi, Sharp Led TV 52LE705, D-Smart, Vodafone...""

İmzam yukarıda neden kural dışı olduğunu bir ceza verilmeden biri söyleyebilir mi?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Bana uyarı geldi imza kurallarını okudum ama hangi sebeple imzamın kural dışı olduğunu tespit edemedim.

""Mevcut Ürünlerim:
    Honda Civic Si Sedan 1994 Otomatik, Samsung S4 Mini siyah, Nokia Lumia 1020 siyah, Sony HX9V kompakt kamera, Popcorn Hour NMT A-110, Samsung HT-C555 ses sistemi, Sharp Led TV 52LE705, D-Smart, Vodafone...""

İmzam yukarıda neden kural dışı olduğunu bir ceza verilmeden biri söyleyebilir mi?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Aynı mesaj bana da gelmiş 1 yılı aşkındır kullandığım imzamdı, muhtemelen genel bir sıkıntı var..

• ruhi13 kullanıcısına yanıt
    genel sıkıntı yok, imzanızda paylastıkları linki iyi okursanız zamanla incelenen ve 3 senelik imza bile gelip kural dısı yiyebilir diyor. Kural dışı, bende de oyle ama düzeltemiyorum da imzayı yardımcı olan da yok sanki hapisaneden cıkmısız alnımızda GBT yazılıymıs gibi imzanız kural dısı yazıyor her yerde düzeltmeye bari izin verseler gam yemeyeceğim.
  • quote:

genel sıkıntı yok, imzanızda paylastıkları linki iyi okursanız zamanla incelenen ve 3 senelik imza bile gelip kural dısı yiyebilir diyor. Kural dışı, bende de oyle ama düzeltemiyorum da imzayı yardımcı olan da yok sanki hapisaneden cıkmısız alnımızda GBT yazılıymıs gibi imzanız kural dısı yazıyor her yerde düzeltmeye bari izin verseler gam yemeyeceğim.

Genel sıkıntı düzeltme yok anlamında demek istemiştim ama tam ifade edememişim sanırım
  • ruhi13 kullanıcısına yanıt
    Evet ben o şekilde anladım
  • quote:

Evet ben o şekilde anladım
    Daha Önce böyleydi imzam, oyun isimlerini güncellemek için düzelteyim dedim şimdi tekrar koyamıyorum, düzenlenmiyor. Sadece resim geliyor. Yazıların kodları gidiyor

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

|| DH - BASS'lı MÜZİK MANYAKLARI ||
    SONY Xperia™ SP| Lenovo® Z500 GT645M | Creative EP-660
    |CS:GO • LoL • H1Z1 • DEVİL MAY CRY • STREET FİGHTER • NEED FOR SPEED • CRYSİS • GTA|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM0K -- 18 Kasım 2015; 21:15:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SM0K

Daha Önce böyleydi imzam, oyun isimlerini güncellemek için düzelteyim dedim şimdi tekrar koyamıyorum, düzenlenmiyor. Sadece resim geliyor. Yazıların kodları gidiyor

|| DH - BASS'lı MÜZİK MANYAKLARI ||
    SONY Xperia™ SP| Lenovo® Z500 GT645M | Creative EP-660
    |CS:GO • LoL • H1Z1 • DEVİL MAY CRY • STREET FİGHTER • NEED FOR SPEED • CRYSİS • GTA|

Alıntıları Göster
    Biri özet geçebilir mi

• imza deneme

• [% 100] / Apple Retina Macbook Pro Mid 2014 A1502-2875
    [% 100] / Apple iPad 2 Wifi + 3G Beyaz
    [% 100] / Apple iPhone 5S 16GB Siyah
    [% 050] / Herşey Birden Başlar
    [% 000] / Huzur

İmzam bu şekildeydi uyarı verilmiş, hemde ikinci olarak. Yaklaşık 3 yıldır bu şekilde. Aykırı durum ne bulamadım söylerseniz düzelteyim

Yukarı bakarsanız 15 Eylül tarihindede yazmışım ve o zaman bir yönetici bir uygunsuzluk yok demişti ama o mesaj silinmiş.

Biri artık açıkca konuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

[% 100] / Apple Retina Macbook Pro Mid 2014 A1502-2875
    [% 100] / Apple iPad 2 Wifi + 3G Beyaz
    [% 100] / Apple iPhone 5S 16GB Siyah
    [% 050] / Herşey Birden Başlar
    [% 000] / Huzur

İmzam bu şekildeydi uyarı verilmiş, hemde ikinci olarak. Yaklaşık 3 yıldır bu şekilde. Aykırı durum ne bulamadım söylerseniz düzelteyim

Yukarı bakarsanız 15 Eylül tarihindede yazmışım ve o zaman bir yönetici bir uygunsuzluk yok demişti ama o mesaj silinmiş.

Biri artık açıkca konuşsun.
    İmzam sol tarafa dayalı nasıl ortalayabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

İmzam sol tarafa dayalı nasıl ortalayabilirim ?

Alıntıları Göster
    Abi imza ekleyemiyorum. İmza yerinde phd code yazıyor imza yazacak boşluk yok yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNzwOw

Abi imza ekleyemiyorum. İmza yerinde phd code yazıyor imza yazacak boşluk yok yardım edebilir misiniz

bendede aynı sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #mosoko

quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNzwOw

bendede aynı sorun var.
    A.d.b.l.o.c.k u kapatın sorun düzelir.

Sanırım 1 ay imza ban yemişim. Banı kaldırıverin düzenliyim imzayı yada şu iğrenç uyarı metnini kaldırın. Lanet olsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 21 Aralık 2015; 16:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

merhaba.imza değil fakat avatar hakkında problemim var.

öncelikle yaptığım avatar gif.boyutu 808 bayt, diskteki boyutu 4.096 bayt.gereken yerden avatarımı yüklüyorum (pencereden), yükledikten sonra o kısımda avatarımı görebiliyorum ama forumlarda dolanınca iş değişiyor.şu anda avatarım görünmüyor mesela.

Alıntıları Göster
    Sayın admin elbetteki kurallara uyarım ve farkında olmadan kurallara aykırı davranmış olduğum için özür dilerim. Kuralları tam iki kez okudum emin olun ama bulamadım hangi kurala aykırı olduğunu, Yani çokta önemli değil imzam ama sadece büyük harfle yazılmış olması olabilir mi bilmiyorum. Zamanınız olurda cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: duzgunnet

Sayın admin elbetteki kurallara uyarım ve farkında olmadan kurallara aykırı davranmış olduğum için özür dilerim. Kuralları tam iki kez okudum emin olun ama bulamadım hangi kurala aykırı olduğunu, Yani çokta önemli değil imzam ama sadece büyük harfle yazılmış olması olabilir mi bilmiyorum. Zamanınız olurda cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Alıntıları Göster
    Merhabalar; Şuanki mevcut imzamı silemiyorum silebilirmisiniz? Teşekkürler.
  • quote:

öncelikle yaptığım avatar gif.boyutu 808 bayt, diskteki boyutu 4.096 bayt.gereken yerden avatarımı yüklüyorum (pencereden), yükledikten sonra o kısımda avatarımı görebiliyorum ama forumlarda dolanınca iş değişiyor.şu anda avatarım görünmüyor mesela.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İmza düzenleyemiyorum... Ad.block devre dışı ama gene de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

İmza düzenleyemiyorum... Ad.block devre dışı ama gene de olmuyor.

Alıntıları Göster
    imzada sorun mu var ? Ne yaparsam yapayım satırları düzeltemiyorum.İmzayı silsem bile kocaman bi boşluk kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.